S.a öncelikle.2-3 gündür Rabbimizin bize ne güzel nimetler verdiğini daha iyi anlıorum.Hiç önemsemediğimiz tat alma duygusu ne güzel bir şeymiş.Ben biraz hastayım şu an,inanın ne koku alabiliyorum ne de tat.Bugünlerde epeyce şükrettim.Sizlere de hatırlatym dedim.Sadece doymak için yemekten hiçbir zevk almıyor insan.Arkadaşlarıma soruyorum yemeğin tadının nasıl olduğunu:)
Elhamdülillahi ala külli hal
3.611 görüntülenme · 1 yanıt
RE: Elhamdülillahi ala külli hal
Öncelikele geçmiş olsun diyor,Allah'tan tezzamanda sizi sağlığınıza kavuşturmasını diliyorum...
Bir şeyi kaybedince değil daha elde iken kıymetini bilmemiz gerektiği gerçeğini bu vesile ile güzel bir şekilde bize hatırlatmış oldunuz sağolun ...
Selamlar !
Öncelikele geçmiş olsun diyor,Allah'tan tezzamanda sizi sağlığınıza kavuşturmasını diliyorum...
Bir şeyi kaybedince değil daha elde iken kıymetini bilmemiz gerektiği gerçeğini bu vesile ile güzel bir şekilde bize hatırlatmış oldunuz sağolun ...
Selamlar !
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14411-elhamdulillahi-ala-kulli-hal · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Elhamdülillahi Rabbilalemin Dini sohbet 3 cevap
- Külli sevda varken neden cüzzi sevdayla yetineyim.! Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- '' elhamdülillah ala külli hal '' Dua Bölümü 1 cevap
- Küllî irade ve cüz’i irade ne demektir? Allah (c.c) Hazretleri 1 cevap
- KÜLLÎ KAİDELER--4- Fiillerin Neticeleri Kaidesi: Fıkıh ve Akaîd 0 cevap
- KÜLLÎ KAİDELER--4- Fiillerin Neticeleri Kaidesi: Fıkıh ve Akaîd 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.