>Kırmızı GülleR<www.islamiyet.gen.tr Ailesine ve Değerli Üyelerine Gelsin...

13.025 görüntülenme · 84 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

RE: >Kırmızı GülleR<www.islamiyet.gen.tr Ailesine ve Değerli Üyelerine Gelsin...

S.A KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OLB)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

eliffff

eliffff

Kıdemli Üye · 193 mesaj

RE: >Kırmızı GülleR<www.islamiyet.gen.tr Ailesine ve Değerli Üyelerine Gelsin...

s.a. çok güzel olmuş üzeyır.emegıne saglık.a.e.o.B)B)
liseli

liseli

Aktif Üye · 58 mesaj

allah razı olsun kardeşim
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ .KENDİMİ GÜL BAHÇESİNDEYMİŞİM GİBİ HİSSETTİM .ADETA KOKULARINI İÇİMDE HİSSETTİM .SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN SİZDENB)B)B)
ayse duru

ayse duru

Üye · 22 mesaj

allah razı olsun kardeşim çok güzeller eline sağlık allah razı olsun kardeşim bende bazılarını
aldım hakkını helal et
efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

selamunaleykum
allah razı olsun cok guzel bır paylasım oldu.
selam ve dua ıle...
siyah_inci87

siyah_inci87

Kıdemli Üye · 166 mesaj

ellerinize sağlık hepside çok güzel...devamını bekleriz...

selametle...B)B)B)
yalan_yalan

yalan_yalan

Kıdemli Üye · 170 mesaj

saliha yazdı:
şu teknoloji biraz daha gelişse de kokusunu da duysak;)
quote]

:):)
yalan_yalan

yalan_yalan

Kıdemli Üye · 170 mesaj

s.a emeginize saglık çok hoş güller bı kacını ekledım hakkınızı helal edın.Allaha emanet olun
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

yalan_yalans.a emeginize saglık çok hoş güller bı kacını ekledım hakkınızı helal edın.Allaha emanet olun

ve aleyküm selam kardeşim
Güller siz değerli kardeşlerim için..
Hakkım helaldir..
selam ve dua ile ..
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum uzeyr kardesim siz askerde degilmiydiniz çevrimiçi gorunce çok sasirdim kurban bayraminiz mubarek olsun tekrar tekrar hosgeldiniz selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

huzunlu_gurbetselamunaleykum uzeyr kardesim siz askerde degilmiydiniz çevrimiçi gorunce çok sasirdim kurban bayraminiz mubarek olsun tekrar tekrar hosgeldiniz selam ve dua ile...

ve aleyküm selam hoşbulduk kardeşim çarşı iznindeyim siteyi cok merak ettim güzel mesajlarınızı yazılarınızı okuyordum cok değişmiş site emeği gecen kardeşlerimden
Allahcc razı olsun.
sizinde Kurban bayramı mübarek olsun hayırlı cumalar..
selam sevgi ve dua ile..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm askerimiz....
nasılsın kardeşim...bayramın mübarek olsun...daha nice güzel hayırlara vesile olacak olan bayramlara erişmeniz duası ve temennisiyle....

selam ve dua ile kalın kardeşim....selametle...ALLAH cc emanet olun..hayırlı teskereler....
cennetçiçeği

cennetçiçeği

Üye · 37 mesaj

kardeşim bunlar ne güzel şeyler ya çok güzeller Allah razı olsun gül görünce ilk aklıma gelen peygamber efendimiz oluyo beni sevindirdin Allahta seni sevindirsin
b_bocek

b_bocek

Kıdemli Üye · 120 mesaj

cok teş. :D
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

cennetçiçeğikardeşim bunlar ne güzel şeyler ya çok güzeller Allah razı olsun gül görünce ilk aklıma gelen peygamber efendimiz oluyo beni sevindirdin Allahta seni sevindirsin

Allahcc cümlemizden razı olsun kardeşim..B)B)
selametle kalın..
selam ve dua ile..
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

Bir B)GülB)de siz ekleyin...:a12:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

Emeğine sağlik kardeşim
abı_hayat

abı_hayat