>Kırmızı GülleR<www.islamiyet.gen.tr Ailesine ve Değerli Üyelerine Gelsin...
13.025 görüntülenme · 84 yanıt
RE: >Kırmızı GülleR<www.islamiyet.gen.tr Ailesine ve Değerli Üyelerine Gelsin...
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ .KENDİMİ GÜL BAHÇESİNDEYMİŞİM GİBİ HİSSETTİM .ADETA KOKULARINI İÇİMDE HİSSETTİM .SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN SİZDENB)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ .KENDİMİ GÜL BAHÇESİNDEYMİŞİM GİBİ HİSSETTİM .ADETA KOKULARINI İÇİMDE HİSSETTİM .SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN SİZDENB)B)B)
RE: >Kırmızı GülleR<www.islamiyet.gen.tr Ailesine ve Değerli Üyelerine Gelsin...
ellerinize sağlık hepside çok güzel...devamını bekleriz...
selametle...B)B)B)
ellerinize sağlık hepside çok güzel...devamını bekleriz...
selametle...B)B)B)
saliha yazdı:
şu teknoloji biraz daha gelişse de kokusunu da duysak;)
quote]
:):)
s.a emeginize saglık çok hoş güller bı kacını ekledım hakkınızı helal edın.Allaha emanet olun
s.a emeginize saglık çok hoş güller bı kacını ekledım hakkınızı helal edın.Allaha emanet olun
selamunaleykum uzeyr kardesim siz askerde degilmiydiniz çevrimiçi gorunce çok sasirdim kurban bayraminiz mubarek olsun tekrar tekrar hosgeldiniz selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbetselamunaleykum uzeyr kardesim siz askerde degilmiydiniz çevrimiçi gorunce çok sasirdim kurban bayraminiz mubarek olsun tekrar tekrar hosgeldiniz selam ve dua ile...
ve aleyküm selam hoşbulduk kardeşim çarşı iznindeyim siteyi cok merak ettim güzel mesajlarınızı yazılarınızı okuyordum cok değişmiş site emeği gecen kardeşlerimden
Allahcc razı olsun.
sizinde Kurban bayramı mübarek olsun hayırlı cumalar..
selam sevgi ve dua ile..
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selamünaleyküm askerimiz....
nasılsın kardeşim...bayramın mübarek olsun...daha nice güzel hayırlara vesile olacak olan bayramlara erişmeniz duası ve temennisiyle....
selam ve dua ile kalın kardeşim....selametle...ALLAH cc emanet olun..hayırlı teskereler....
nasılsın kardeşim...bayramın mübarek olsun...daha nice güzel hayırlara vesile olacak olan bayramlara erişmeniz duası ve temennisiyle....
selam ve dua ile kalın kardeşim....selametle...ALLAH cc emanet olun..hayırlı teskereler....
kardeşim bunlar ne güzel şeyler ya çok güzeller Allah razı olsun gül görünce ilk aklıma gelen peygamber efendimiz oluyo beni sevindirdin Allahta seni sevindirsin
cennetçiçeğikardeşim bunlar ne güzel şeyler ya çok güzeller Allah razı olsun gül görünce ilk aklıma gelen peygamber efendimiz oluyo beni sevindirdin Allahta seni sevindirsin
Allahcc cümlemizden razı olsun kardeşim..B)B)
selametle kalın..
selam ve dua ile..
Emeğine sağlık Kardeşim Bir birinden güzel GÜLLER :) Allah c.c. razı olsun ..
Selam ve dua ile ..
http://www.radyogunes.net/izle.php?id=22524
Selam ve dua ile ..
http://www.radyogunes.net/izle.php?id=22524

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14409-kirmizi-guller-www-islamiyet-gen-tr-ailesine-ve-degerli-uyelerine-gelsin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.