HEPSİ HELAK OLDULAR
6.157 görüntülenme · 40 yanıt
RE: HEPSİ HELAK OLDULAR
Selamünaleyküm;
Allah razı olsun Hatırlatman için Teşekkür ederim :|
Selamünaleyküm;
Allah razı olsun Hatırlatman için Teşekkür ederim :|
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
s.a.
Ablam yazın okundu ve okunmaya devam edecek inşallah. Kardeşlerimiz bu konuya gerekli hassasiyeti gösterecektir.
k.s.e.o.
makinaci06 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ABİM BİLMİYORUM BELKİDE BU YORUMU HİÇ OKUMUYCAN AMA OKUMANI TEMENNİ EDERK YAZIYORUM:( RABBİM KAFİRİN ELİNE FIRSAT VERMESİN.BİZLERİDE BİLNEYEREK ZULMEDENLERDEN EYLEMESİN.SELAMETLE
s.a.
Ablam yazın okundu ve okunmaya devam edecek inşallah. Kardeşlerimiz bu konuya gerekli hassasiyeti gösterecektir.
k.s.e.o.
mtekik abi sinirlenmeyin :) okunurda buna yorum yazılmaz mı allah aşkına.yazdıklarınızın hesine tamamiyle katılıyorum.allahın izni olmadan bir dal bile düşmezken onlar ben herşeyi istediğim şekilde yapabilirim deselerde kendilerini kandırıyorlar.evet o zaman ebrehe saldırmıştı allahın evine bugün ebrehe ruhu olan zalimler ama oranın bekçisi elbette koruyacak orayı.biz bu inançla yaşayıp bize düşen görevi yapıp gerisini allah bırakmalıyız.ben kulumun zannı üzereyim o beni nasıl tanırsa ona öyle muamele ederim diyen o zata elbette bu inancımızı bu isteklerimizi asla geri çevirmeyecek.o ki insana şah damarından daha yakındır. a..eo. s.a
mtekik abi sinirlenmeyin :) okunurda buna yorum yazılmaz mı allah aşkına.yazdıklarınızın hesine tamamiyle katılıyorum.allahın izni olmadan bir dal bile düşmezken onlar ben herşeyi istediğim şekilde yapabilirim deselerde kendilerini kandırıyorlar.evet o zaman ebrehe saldırmıştı allahın evine bugün ebrehe ruhu olan zalimler ama oranın bekçisi elbette koruyacak orayı.biz bu inançla yaşayıp bize düşen görevi yapıp gerisini allah bırakmalıyız.ben kulumun zannı üzereyim o beni nasıl tanırsa ona öyle muamele ederim diyen o zata elbette bu inancımızı bu isteklerimizi asla geri çevirmeyecek.o ki insana şah damarından daha yakındır. a..eo. s.a
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK B)
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
güzel bir paylaşımdı, emeğinize sağlık kardeşim.Allah razı olsun. selametle kalın inş.
güzel bir paylaşımdı, emeğinize sağlık kardeşim.Allah razı olsun. selametle kalın inş.
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ..
EMEĞİNİZE SAĞLIK..PAYLAŞIMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ..
MEVLAM FIRSAT VERMESİN SOYSUZLARA..YARADANIN HİKMETİ NOHUTTAN KÜÇÜK MERCİMEKTEN BÜYÜK TAŞLARI TAŞIYAN KUŞLARLA BİLE NELERE KADİR OLDUĞUNUN APAÇIK İFADESİ.
MEVLAM İBRET ALIP HAKKIYLA HAKKIN KULU OLANLARDAN OLMAYI NASİP EYLESİN..
SELAMETLE..
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ..
EMEĞİNİZE SAĞLIK..PAYLAŞIMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ..
MEVLAM FIRSAT VERMESİN SOYSUZLARA..YARADANIN HİKMETİ NOHUTTAN KÜÇÜK MERCİMEKTEN BÜYÜK TAŞLARI TAŞIYAN KUŞLARLA BİLE NELERE KADİR OLDUĞUNUN APAÇIK İFADESİ.
MEVLAM İBRET ALIP HAKKIYLA HAKKIN KULU OLANLARDAN OLMAYI NASİP EYLESİN..
SELAMETLE..
inşallah vatanımızı bölmek isteyenlerde kahrolurlar.dış kuvvetler müslümanı müslümana öldürtmeye çalışıyorlar adına da davamız diyorlar kendiı vatandaşlarınada zülum ediyorlar bu nasıl bir anlayış anlamıyorum allah c.c akıl fikir versin doğru yola erdirdiği kullardan eylesin .hep kahr ediyoruz dua edelim de doğru yolu bulsunlar.
yüce ALLAH islama ve islamı yaşamak için şu çarpık dünyada mücadele edenlere yardımcı olacaktır kim ne yaparsa yapsın fayda etmez yol ALLAHIN yoludur kurtuluş ondadır bunu herkes kabul edecekdir ama isteyerek ama kabul etmeyip sonunda helak olarak ...
ALLAH tüm müminleri azabından korusun güzel konuydu kardeş tebrik ederim.Allahaısmarladık...
allah hepimizi korusun,allah israillilerle abd'ye fırsat vermesin gün belki onların günü ama yarın zafer hepimizin inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14373-hepsi-helak-oldular · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.