HEPSİ HELAK OLDULAR

6.157 görüntülenme · 40 yanıt

Paylaş:
ferit

ferit

Mübarek Üye · 1.723 mesaj

RE: HEPSİ HELAK OLDULAR

:@:@:@
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN ABİ..GÜZEL HATIRLATMA OLMUŞ ..SELAMETLE KALIN İNŞ..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Selamünaleyküm;

Allah razı olsun Hatırlatman için Teşekkür ederim :|
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

makinaci06 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ABİM BİLMİYORUM BELKİDE BU YORUMU HİÇ OKUMUYCAN AMA OKUMANI TEMENNİ EDERK YAZIYORUM:( RABBİM KAFİRİN ELİNE FIRSAT VERMESİN.BİZLERİDE BİLNEYEREK ZULMEDENLERDEN EYLEMESİN.SELAMETLE

s.a.
Ablam yazın okundu ve okunmaya devam edecek inşallah. Kardeşlerimiz bu konuya gerekli hassasiyeti gösterecektir.
k.s.e.o.
ayse karatas

ayse karatas

Kıdemli Üye · 105 mesaj

mtekik abi sinirlenmeyin :) okunurda buna yorum yazılmaz mı allah aşkına.yazdıklarınızın hesine tamamiyle katılıyorum.allahın izni olmadan bir dal bile düşmezken onlar ben herşeyi istediğim şekilde yapabilirim deselerde kendilerini kandırıyorlar.evet o zaman ebrehe saldırmıştı allahın evine bugün ebrehe ruhu olan zalimler ama oranın bekçisi elbette koruyacak orayı.biz bu inançla yaşayıp bize düşen görevi yapıp gerisini allah bırakmalıyız.ben kulumun zannı üzereyim o beni nasıl tanırsa ona öyle muamele ederim diyen o zata elbette bu inancımızı bu isteklerimizi asla geri çevirmeyecek.o ki insana şah damarından daha yakındır. a..eo. s.a
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK B)
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

güzel bir paylaşımdı, emeğinize sağlık kardeşim.Allah razı olsun. selametle kalın inş.
ayshidayet

ayshidayet

Kıdemli Üye · 297 mesaj

S.A ABİM ALLAH RAZI OLSUNB)
mustafa incesu

mustafa incesu

Aktif Üye · 99 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
6310

6310

Aktif Üye · 77 mesaj

PAYLASTIGIN ICIN COK SAGOL GERCEKTEN COK ETLILENDIM
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm. Allah ( cc ) razı olsun paylaşımınız için.
Allah' a ( cc ) ısmaraldık.
tuba07

tuba07

Mübarek Üye · 545 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM ABİ..

EMEĞİNİZE SAĞLIK..PAYLAŞIMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ..

MEVLAM FIRSAT VERMESİN SOYSUZLARA..YARADANIN HİKMETİ NOHUTTAN KÜÇÜK MERCİMEKTEN BÜYÜK TAŞLARI TAŞIYAN KUŞLARLA BİLE NELERE KADİR OLDUĞUNUN APAÇIK İFADESİ.

MEVLAM İBRET ALIP HAKKIYLA HAKKIN KULU OLANLARDAN OLMAYI NASİP EYLESİN..

SELAMETLE..
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

üzel bir paylaşımdı, emeğinize sağlık kardeşim.Allah razı olsun. selametle kalın inş.
bursali_faruk

bursali_faruk

Üye · 13 mesaj

Allah (C:C) razı olsun güzel paylaşım kardeşim. inanamayan insanlara örnek olur İNŞALLAH...
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

inşallah vatanımızı bölmek isteyenlerde kahrolurlar.dış kuvvetler müslümanı müslümana öldürtmeye çalışıyorlar adına da davamız diyorlar kendiı vatandaşlarınada zülum ediyorlar bu nasıl bir anlayış anlamıyorum allah c.c akıl fikir versin doğru yola erdirdiği kullardan eylesin .hep kahr ediyoruz dua edelim de doğru yolu bulsunlar.
namzet

namzet

Üye · 13 mesaj

yüce ALLAH islama ve islamı yaşamak için şu çarpık dünyada mücadele edenlere yardımcı olacaktır kim ne yaparsa yapsın fayda etmez yol ALLAHIN yoludur kurtuluş ondadır bunu herkes kabul edecekdir ama isteyerek ama kabul etmeyip sonunda helak olarak ...
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

tebessumdbu hakikatlari bize hatırlattığınız için ALLAH CC SİZDEN RAZI OLSUN.B)

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

ALLAH tüm müminleri azabından korusun güzel konuydu kardeş tebrik ederim.Allahaısmarladık...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

allah hepimizi korusun,allah israillilerle abd'ye fırsat vermesin gün belki onların günü ama yarın zafer hepimizin inşallah.
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

hepinize teşekkürler
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.