FORUMA NASIL RESİM EKLENİR?
8.424 görüntülenme · 118 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
RE: FORUMA NASIL RESİM EKLENİR?
simdi basini agritcam isteee :D
Sorularim simdi beceremediklerim yanii asagidakiler nedir :D
flash=
video=
url=
mail=
img=
small=
bunlar ne ise yara ve nezaman basmak gerek?? bunlari beceremedimdee :D
flash=
video=
url=
mail=
img=
small=
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
BU KONUDA BAHAR-58 KARDEŞİMDEN DESTEK ALMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.ŞU AN ONLINE KENDİSİ YARDIMCI OLACAKTIR.ONLARI AÇIKCASI BENDE BİLMİYORUM.SELAM VE DUA İLE KALIN.:D:D:D:D:D
BU KONUDA BAHAR-58 KARDEŞİMDEN DESTEK ALMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.ŞU AN ONLINE KENDİSİ YARDIMCI OLACAKTIR.ONLARI AÇIKCASI BENDE BİLMİYORUM.SELAM VE DUA İLE KALIN.:D:D:D:D:D
Tugbis yazdı:
flash=
video=
url=
mail=
img=
small=
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
ESTF.SELAM VE DUA İLE KALIN.
ESTF.SELAM VE DUA İLE KALIN.
Tugbis yazdı:
:D tamam ona sorarim artik seninde rahatsiz ettim cok ozur dilerim basinizi agrittiysam. Suanda cikmam gerek ama muhakkak sorarim.. HAYIRLI GUNLER, DUALARDA BULUSMAK UZERE
Tugbis Baci ne yaptin böyle ..test... olmadi.......:o
Bu ne Müsriflik

:D:D
Forum u doldurmussun..:D eger deneme yapmak istiyorsan cevap önizlemede bakabilirsin__;)
:DNeyseh ben sana bildigim kadar yazayimda deneme yapmana gerek kalmasin
b=Kalın
______
i=Eğik
______
marq:
Test
______
big büyük yazi
Büyük yazi
______
u=Altı çizik
______
url= Link Olustur
______
mail= Mail adresi Olustur
______
img= Resim ekle
______
small=kücük yazi Kücük yazi
quote= alinti
______
video=video ekle
______
flash=görüntü ekle mesela (youtube dan)
Tugbis yazdı:
HMMMMMMMMMMM TEST
Tugbis Baci ne yaptin böyle ..test... olmadi.......:o
Bu ne Müsriflik

:D:D
Forum u doldurmussun..:D eger deneme yapmak istiyorsan cevap önizlemede bakabilirsin__;)
:DNeyseh ben sana bildigim kadar yazayimda deneme yapmana gerek kalmasin
b=Kalın
______
i=Eğik
______
marq:
Test
______
big büyük yazi
Büyük yazi
______
u=Altı çizik
______
url= Link Olustur
______
mail= Mail adresi Olustur
______
img= Resim ekle
______
center= Ortalanmis
small=kücük yazi Kücük yazi
codequote= alinti
______
video=video ekle
______
flash=görüntü ekle mesela (youtube dan)
:Db haklisin baharcim cok musrifciyim napiyim ama cok merak ettim hemende cevabi bilmek istedim MERAKLILIGIMIN KURBANIYIM SUC BENDE DEGIL :D :D :D
AMA YINE takildim bi yere ama :) img dugmesine madem resim olcak ama bu forum acan kaan kardesimiz farkli yapiyor ozamn burdan yapardi dimi ama bu img baska birsey herhalde?????????
:Db haklisin baharcim cok musrifciyim napiyim ama cok merak ettim hemende cevabi bilmek istedim MERAKLILIGIMIN KURBANIYIM SUC BENDE DEGIL :D :D :D
AMA YINE takildim bi yere ama :) img dugmesine madem resim olcak ama bu forum acan kaan kardesimiz farkli yapiyor ozamn burdan yapardi dimi ama bu img baska birsey herhalde?????????
:D:D:D:D:D
Hayir Baska birsey degil resim in görünümünü sagliyor....
Kaan abi nasil eklenecegini acikca anlatmis... Eger o adresten yapmak zor gekliyor ise bide bu adresten deneyin:
www.picoodle.com
sayfa acildiginda arama yeri (durchsuchen)cikiyor oraya basip dosyanizdan istediginiz resmi secip Upload it e basin sonra biraz bekledikten sonra adres listesi cikiyor en alttaki adresi kopyalayip yapistirin üzerinden gecip img ye basin bu kadar
Tugbis yazdı:
:D:D:D:D:D
Hayir Baska birsey degil resim in görünümünü sagliyor....
Kaan abi nasil eklenecegini acikca anlatmis... Eger o adresten yapmak zor gekliyor ise bide bu adresten deneyin:
www.picoodle.com
sayfa acildiginda arama yeri (durchsuchen)cikiyor oraya basip dosyanizdan istediginiz resmi secip Upload it e basin sonra biraz bekledikten sonra adres listesi cikiyor en alttaki adresi kopyalayip yapistirin üzerinden gecip img ye basin bu kadar
ALLAH RAZI OLSUN ISTE BUYDU ISTEE O SITE ISTEE ,BUGUN OGLEDEN BERII DUSUNUP DURUYORDUM KAAN KARDESIM BU SITEYI DIYORDUMMM .
BAHARCIM ZOR DEGILDE UGRASTIRICI HADI BAKALIM SU RESIM BI DENEYIM BIRAZDAN BURAYAAA :D MUSRIF ETCEM YINE AMAA :D :D :D
ALLAH RAZI OLSUN ISTE BUYDU ISTEE O SITE ISTEE ,BUGUN OGLEDEN BERII DUSUNUP DURUYORDUM KAAN KARDESIM BU SITEYI DIYORDUMMM .
BAHARCIM ZOR DEGILDE UGRASTIRICI HADI BAKALIM SU RESIM BI DENEYIM BIRAZDAN BURAYAAA :D MUSRIF ETCEM YINE AMAA :D :D :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14368-foruma-nasil-resim-eklenir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.