Korkunç Cinayetler(+18)
12.822 görüntülenme · 29 yanıt
RE: Korkunç Cinayetler(+18)
ayyy hepsi çok guzelmis yavvv:D:D:D bende basligi okuyunca ve 18YAS sinirini gorunce acaba nedir diye birazda korktum ALLAH razi olsun pek bi guldum kardesim selam ve dua ileB)B)B)
ayyy hepsi çok guzelmis yavvv:D:D:D bende basligi okuyunca ve 18YAS sinirini gorunce acaba nedir diye birazda korktum ALLAH razi olsun pek bi guldum kardesim selam ve dua ileB)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Arada bir tebessüm etmek lazım tabii ki.Hayırlı geceler
huzunlu_gurbet yazdı:
Arada bir tebessüm etmek lazım tabii ki.Hayırlı geceler
:o:o:o:oYazık günah yaw Vel insaf hiçli çoluğuna coğuna acımadız beee Heleki elma adeta kan kaybından ölüyormuşçasına kendinden geçmiş Kim bu seri Tarihi geçmiş acımasız KATİLLER:D:D:D:p:p:p Allah razı olsun güzel bir paylaşım sunmuşun abi sağol...
:o:o:o:oYazık günah yaw Vel insaf hiçli çoluğuna coğuna acımadız beee Heleki elma adeta kan kaybından ölüyormuşçasına kendinden geçmiş Kim bu seri Tarihi geçmiş acımasız KATİLLER:D:D:D:p:p:p Allah razı olsun güzel bir paylaşım sunmuşun abi sağol...
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
Aleykümselam Allah(C.C.) cümlemizden razı olsun B)
metfamu yazdı:
selamün aleyküm .allah razı olsun emeğinize sağlık.nediyeyim yaa. bende çocukları uzaklaştırıyorum:).bizi güldürdünüzya allah ta sizi güldürsün.allaha emanet olun
Aleykümselam Allah(C.C.) cümlemizden razı olsun B)
Sen de sağolasın kardeşim hayırlı geceler B)
aska mecnun yazdı:
Sen de sağolasın kardeşim hayırlı geceler B)
Aleykümselam, cümlemizden razı olsun Allah(C.C.),size de hayırlı geceler
mavi22 yazdı:
s.a hayırlı geceler,
başlığı okuyunca forum açılırken ellerim yüzümü kapatmak için hazırdaydı.resimleri görünce gülümsemeden duramadım. rabbim sizden razı olsun. B)
Aleykümselam, cümlemizden razı olsun Allah(C.C.),size de hayırlı geceler
:D:D B)
:D:D B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
ONCE KORKTUM SONRA GULDUM ALLAH RAZI OLSUN COK GUZEL NERDEN AKLINIZA GELIYO BOYLE SEYLER TEBRIK EDERIM
ONCE KORKTUM SONRA GULDUM ALLAH RAZI OLSUN COK GUZEL NERDEN AKLINIZA GELIYO BOYLE SEYLER TEBRIK EDERIM
katillllllllllllllllllllll :D:D:D
sert yazdı:
Ben de çok defalar elma,portakal kestim,yumurta kırdım.Yoksa bende mi .....
katillllllllllllllllllllll :D:D:D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14292-korkunc-cinayetler-18 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.