RE: MÜSLÜMANA HER YER MESCİT
aliye_aliye yazdı:
aska mecnun yazdı:
aliye_aliye yazdı:
aska mecnun yazdı:
Burası Türkiye Her nerede yaşanıyor vede yaşanmaya çalışılıyorsa İyi seyirler:D:D:D:D
hoşgeldin kardeşim, güne neşeyle bir tebessüm ederek başladım, vesile oldunuz :D:D sağolasınız.. :D
Hoşgördük baksanıza manzarayı görünce iştah duygularım kabardı.... seyir ediyorum Allah daim etsin tebesümlerinizi inşAllah;)
amin sizin de inşallah.. ne güzel, resimlerle namaza olan sevgi duygularını coşturabilmişsem ne mutlu bana.. siz de , her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa.... diyerek güldürdünüz :D:D.. Allah razı olsun..Allaha emanet olun..
ecmain evet ne yaparsınız bunlar burda olmadığı için... Ülkemizi en iyi ifade eden sözcüklerin onlar olduğuna inandım. Nitekimde öyle olduğunu hala savunmaktayım...Ama gerçektende resimler iştahımı açtı... izninizle fazla başınızı ağrıtmadan şunu demek isterim..
Geçen yaz Ankar'a da bir ziyarette bulundum, hazır Ankara'ya gitmişken Hacı bayram Veli hazretlerine uğramamak olmazdı. Arkadaşlarla bir camiye de girelim dedik tarihi bir mekan çokta hoştu. Girdik ama öyle uzaktan girilş olmamalıydı evet amacımız turist amaçlı girmek olsada bunun bir karşılığı vardı ziyaret namazı kılınmalıydı... Şimdi bunları görünce aklıma bir türlü hayalini kurduğum ama gerçekleştiremediğim arzum geliyor. Keşke imkanım olsada bütün camileri gezip bende onlar gibi ziyaret namazı kılsam....
Ama inşAllah rabbim arzu ettiğimi nasip eder o atmosferi cümlemize inşAllah... Dünya da heryer ibadet hane Temiz olan her yerde namaz kılınmalıdır. Dünya Ziyaretimizi sadece turist olarak geçirmeyelim inşAllah
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥