ALLAH RAZI OLSUN COK GUZEL BIR PAYLASIM OLMUS BENDE BU YAZIYI OKURKEN HEP KIRMIS OLABILECEGIM KISILERI DUSUNDUM VE HUZUNLENDIM HAKIKATEN NE GEREK VARKI SU IKI GUBLUK DUNYADA YALAN DUNYADA ??? BU SORULARI KENDIME COKCA SORUYOR OLSAMDA ISTEMEDEN BAZEN SEVDIKLERIMI KIRABILI YORUM AMA OZRUMUDE DILIYOEUM COK SUKUR AMA KIRMAMAK VEDE EN SONUNDA ONLARI KAYBETMEMEK GEREKIR SELAMETLE KARDESIM ALLAH,AEMANET OLUNB)B)B)
KIYMET BİLMEK İÇİN KAYBETMEK Mİ GEREKİR?
11.066 görüntülenme · 48 yanıt
ALLAH RAZI OLSUN COK GUZEL BIR PAYLASIM OLMUS BENDE BU YAZIYI OKURKEN HEP KIRMIS OLABILECEGIM KISILERI DUSUNDUM VE HUZUNLENDIM HAKIKATEN NE GEREK VARKI SU IKI GUBLUK DUNYADA YALAN DUNYADA ??? BU SORULARI KENDIME COKCA SORUYOR OLSAMDA ISTEMEDEN BAZEN SEVDIKLERIMI KIRABILI YORUM AMA OZRUMUDE DILIYOEUM COK SUKUR AMA KIRMAMAK VEDE EN SONUNDA ONLARI KAYBETMEMEK GEREKIR SELAMETLE KARDESIM ALLAH,AEMANET OLUNB)B)B)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
huzunlu_gurbet yazdı:
haklısınız kardeşim, dünya hiçbir şeye değmez.. Rabbimiz sizden de razı olsun. Rabbime emanet olun inşallah. selam ve dua ile.B)B)B)
Selamun aleykum güzel kardeşim..
Negüzel bir hikayeydi bu hüzünlendim vallahi:(
Yine öyle güzel birşey bulmuşsunki derin derin işledi yüreğimize Allah c.c. razı olun..
İnşaAllah ibret alanlardan oluruz, bir şeyi kaybetmeden değerini anlarız.. Emeğine sağlık..
Selam ve dua ile Allah'a c.c. emanetsin kardeşim B)B)B)B)B)B)

✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
golcuklu yazdı:
S.A. Bu hikayeyi biliyordum,fakat bu yılın başında aynı taş kalpli davranışı bende yaptığım için şimdi içim yanıyor.
ve aleyküm selam kardeşim.. üzüldüm gerçektenherşeyin kıymetini zamanında anlamamız duasıyla inşallah. selametle.
esselamun aleyküm kardeşim
Bu güzel hikayeyi hatırlattığın için Rahman razı olsun ne yazık ki insanlar kaybedince anlıyor kibirlenerek sevgiyi geri çevirmemeliyiz bu kırlangıç bile olsa...emeğinize sağlık selam ve dua ile...B)B)B)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
desertrose yazdı:
Selamun aleykum güzel kardeşim..
Negüzel bir hikayeydi bu hüzünlendim vallahi:(
Yine öyle güzel birşey bulmuşsunki derin derin işledi yüreğimize Allah c.c. razı olun..
İnşaAllah ibret alanlardan oluruz, bir şeyi kaybetmeden değerini anlarız.. Emeğine sağlık..
Selam ve dua ile Allah'a c.c. emanetsin kardeşim B)B)B)B)B)B)
ve aleyküm selam güzel kardeşim. amin duana kardeşim. beğendiğine sevindim.eklediğin resim çok güzeldi, çok teşekkür ederim.Rabbim senden de razı olsun inşallah. rabbime emanet ol. Selam ve dua ile canım kardeşim.B)B)B)B)B)B)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
zynp_rukiye yazdı:
esselamun aleyküm kardeşim
Bu güzel hikayeyi hatırlattığın için Rahman razı olsun ne yazık ki insanlar kaybedince anlıyor kibirlenerek sevgiyi geri çevirmemeliyiz bu kırlangıç bile olsa...emeğinize sağlık selam ve dua ile...B)B)B)
ve aleyküm selam güzel kardeşim. haklısınız, yorumunuza katılıyorum.. neticede sevgiden kaçmaya çalıştıkça, sevme ve sevilme ihtiyacı da o denli artıyor.. aslında hikayedeki kahraman da uzaklaşmaya çalıştıkça daha çok sevmiş.. Rabbim sizden de razı olsun kardeşim. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)B)B)
DEĞERLİ KAREDEŞİM KIRLANGICA HAK VERMEK LAZIM İNSANIN DERDİNİ DÖKEMEDİĞİ HİÇ KİMSE OLMAZSA KIRLANGIÇ MİSALİ İNSANDA KUŞLARA DERDİNİ DÖKMEK İSTER KEŞKE KUŞLARLA KONUŞA BİLSE İNANIN O KADAR ÇOK YALNIZIMKİ DERDİMİ DÖKECEK KIRLANGICA İHTİYACIM VAR YALNIZLIK ÇOK ZOR HELE BİRDE HERŞEYİNİ PAYLAŞAMADIĞIN BİRİLERİ YOKSA ...SİZİN BU YAZINIZ BENİ SON DERECE ETKİLEDİ ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN RAHMANIN NURU SENİN YÜREĞİNE DOPLSUN..SELAMETLE KALIN
DEĞERLİ KAREDEŞİM KIRLANGICA HAK VERMEK LAZIM İNSANIN DERDİNİ DÖKEMEDİĞİ HİÇ KİMSE OLMAZSA KIRLANGIÇ MİSALİ İNSANDA KUŞLARA DERDİNİ DÖKMEK İSTER KEŞKE KUŞLARLA KONUŞA BİLSE İNANIN O KADAR ÇOK YALNIZIMKİ DERDİMİ DÖKECEK KIRLANGICA İHTİYACIM VAR YALNIZLIK ÇOK ZOR HELE BİRDE HERŞEYİNİ PAYLAŞAMADIĞIN BİRİLERİ YOKSA ...SİZİN BU YAZINIZ BENİ SON DERECE ETKİLEDİ ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN RAHMANIN NURU SENİN YÜREĞİNE DOPLSUN..SELAMETLE KALIN
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
volide yazdı:
ve aleyküm selam kardeşim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah razı olsun yorum için. selametle kalın.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
umeyye yazdı:
s.a kardeşim ALLAH razı olsun çok güzel ve etkileyiçi bir paylaşım emeğine sağlık :(:(
ve aleyküm selam kardeşim. Allah razı olsun. selam ve dua ile.
volide yazdı:
ve aleyküm selam kardeşim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah razı olsun yorum için. selametle kalın.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
volide yazdı:
volide yazdı:
B)
emeğine sağlık çook güzel bir paylaşım...okuyupta ibret alanlardan oluruz İNŞALLAH...kaybetmeden kıymet biliriz ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
kalbi güzel kardeşim imza içinde teşekkür ederim

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=505
ne nedır kı buna
bazen cok taş kalplıınsanlar goruruz etrafımızda ama annem der kı onlarında cığerı yanar
son pişmanlık fayda etmez mısalı gıbı
emeğıne sağlık guzel kardeşım
hayatımızdakı kararlarla bağdaştırıyorum
pışman olacağın kararı alma mısalı
allah yolumuzdakı pışmanlıklarıyok etsın
allah yolumuzu acık etsın
doğru kararlar almamızı nasıp etsın
keşkeler olmasın hayatımızda
allah bugunlerımızı aratmasın bu gunlerımızden cok dahahayırlı gunler nasıp etsın
amın amın
guzel kardeşım
dualarım senınle
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
ıyı kı gelmışım
tanımışım sızlerı
özellıkle birini
aliye kardeşimi
güzel yüreklı derım ben
nedenı ıse cok bellı
güzel mı guzel
o kocaman yüreğı
yazıları besbellı
akıcı ve bılgılendırıcı
okurken has alırım
hem verici hem mutlu edici
iyi ki tanımışım
şükür ederım yaradana
guzel yureklı bılgılı
selamlar guzel dostuma
beklerım evet bekledığım gıbı
görüşeceğım o günü
gormedım ama bılıyorum
yuzundekı o tebessümü
evet güzel yureklı alıye
ıyı kı varsın arkadaşım
bu şıırı şımdı sana
armağan edıyorum canım
allaha emanet ol:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14280-kiymet-bilmek-icin-kaybetmek-mi-gerekir · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.