arkadaşlar öncelikle ben umut aranıza yeni katıldım harika bi site kuranlardan allah razı olsun. Ama henüz pek bişey öğrenemedim arnanıza inşallah beni alırsın ve yardımlarınızı bekliyorum Bu arada bu kardeşiniz yakında asker.herkeze slm ALLAHA EMANET OLUN.
slm
534 görüntülenme · 3 yanıt
RE: slm
Hoşgeldin kardeş siteye...Burda değerli kardeşlerimiz abilerimizin yazdıkları yorumlar haberler bir çok şey var...En ii şekilde yararlanmanı dilerim inşallah....B)B)B)
Hoşgeldin kardeş siteye...Burda değerli kardeşlerimiz abilerimizin yazdıkları yorumlar haberler bir çok şey var...En ii şekilde yararlanmanı dilerim inşallah....B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
RE: slm
Bende yeni katıldım gerçekten mükemmel bir site...Bilgiye aç olanları doyurabilecek türden...Rabbim uzun ömürlü etsin inşaallah...
Selametle
Bende yeni katıldım gerçekten mükemmel bir site...Bilgiye aç olanları doyurabilecek türden...Rabbim uzun ömürlü etsin inşaallah...
Selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14239-slm · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İçinden geçeni paylaş... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 25.047 cevap
- SELAM' ı Yayalım...(ALLAH Rızası İçin) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21.355 cevap
- Güne Gül'e Salavatla Başlayalim. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13.725 cevap
- Çaya Bekliyom 😋☕🫖 Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6.488 cevap
- Namaz Kilmaya Gidiyoruz.Gaflette Olan,Nefsine Yenik Düşen Kalmasın. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6.144 cevap
- Birebir olarak alinti yapmadan tane tane söyliyerek yazalim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4.238 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.