✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
yukarıdaki adresi kopyalayıp yapıştırın..izlemeyen arkadaşlara. çok etkileyici...
selam ve dua ile allah cc emanet olun...selam ve dua ile...
1.667 görüntülenme · 18 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
metfamu yazdı:
aleyna va aleyküm selam.bu ne böyle kardeşim çok acayip .çok etkili gerçekten.inan ne yazdığımı bilmiyorum hala etkisinde kaldım.allahım ya neye uğraşıyoruzki bir an demi herşey bitecek.yükümüz bir top kefen.rabbim hakkıyla ibadet edip yükünü tutanlardan eylesin.allah razı olsun .emeğinize sağlık
✦ Mübarek Üye
tuba07 yazdı:
S.A KAAN KARDEŞİM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK..ÇOK ETKİLENDİM VE BEĞENDİM..MSNDEN DE GÖNDERİYORUM..PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN..
✦ Mübarek Üye
Semra-Nida yazdı:
a.s kardeşim nasıl açaçağım sayfayı yapamadım
ulaşamadım merak içindeyim s.a
✦ Mübarek Üye
siyah_inci87 yazdı:
gerçektende çok değişik ve ürpertici geldi...aman kardeşlerim herşeyimiz namazlarımız.onlarıda ihmal edersek ne yüzle çıkarız rahmanın karşısına ellerine sağlık kardeşim...
selametle
bu günü düşünüyorum
dün geçti
yarın varmı
gençliğimede güvenemem
ölen hep ihtiyarmı???????? :(:(:(:(:(
✦ Mübarek Üye
Toron yazdı:
Selamun Aleykum
Allah (c.c.) Razı oLsun kardeşim gerçektende çok etkileyicidi ve çok Doğru şeylerdi.. siyah_inci87 kardeşime katılıyorum. Yarının ne olcağını Allah'tan başka bilen yok. Namazlarımıza sıkı sıkı sarılmalıyız. Namaz dinin direği, Meyve ağacının en olgun meyvesidir.. ve Allahu Telanın soracağı ilk hesaptır. NAMAZINI KILDIN MI? BANA GÜNÜN BEŞ VAKİTİ RUKÜ EDİP SECDE ETTİN Mİ? Allah bizleri Namazlarını dosdoğru kılanlardan eylesin inşaAllah... (Amin)
Namazı dosdoğru kılın, zekatı verin ve rüku edenlerle birlikte siz de rüku edin. (BAKARA SURESİ / 43)
"Rabbim, beni namazı(nda) sürekli kıl, soyumdan olanları da. Rabbimiz, duamı kabul buyur." (İBRAHİM SURESİ / 40)(Amin..)
derya_gulu yazdı:
Allahc.c. razı olsun kardeşim seyrederken sanki omezara ben girmiş gibi oldum.Allah'ımc.c. hepimizin o gününde yardıcısı olsun .
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14229-namaza-bahane-bulanlara · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.