RE: KUR'A SONUÇLARI
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim cümleten S.A.bu kadar bekleneceğimi bilseydim geceden gelirdim.Kardeşler rahatsızım biraz o sebeble burda olamadım kusuruma bakmayın kandil günü ve gecesi çok yoğundu bizde devamlı ayakta idik evindar kardeşim şahittir durum böyle olunca biraz rahatsızlandık hamd olsun.Şimdi güzel kardeşlerim herkes kurasını çekti ve kimi çektiğini öğrendi bazılarımız kendisini çekti ben herhangi bir adaletsizlik olmasın diye diğer forumlarda şu şu kardeşim tekrar kura çekebilirmi diye kendilerini çektiler diye yazdım,ama kimse farkında olmadıönemli olan dua etmemizdi demekki hayırlısı böyle imiş belkide düzeltebilirdim hakkınızı helal edin kardeşim birde kimi çektiklerini öğrenip kime çıktıklarını merak edenler güzel kardeşlerim bekleyip öğreneceksiniz bunu yazmak bana düşmez elbette o kardeşimde çıkıp aa banada falanca kardeşim çıkmış diye yazacaktır.Nasılki ben m.tekik abi bana çıktı diye yazdım kendiside ravzanurda bana çıkmış diye yazmış aynen böyle durumun güzelliği merak edilmesidir.İNŞ anlatabilmişimdir.Rabbim dularımızı kabul buyurusun.böylesi güzel geceleri tekrar tekrar yaşamayı nasip eylesin.SELAM VE DUA İLE
S.A.OLSUN KARDEŞİM AHYIRLISI BUYMUŞ DEMEK,BEN GÖRMEDİM O UYARI FORUMUNU,SİTEYE ÇOK GİREMEMİŞTİM.HELAL OLSUN HAK FALAN YOK Kİ.ALLAH CÜMLE İBADETLERİMİZİ KABUL ETSİN.GEÇMİŞ OLSUN,ALLAH ŞİFA VERSİN.A.E.O.