DÜnyanın en dehşet köprüsü..

3.167 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

RE: DÜnyanın en dehşet köprüsü..

:o ilginç gerçekten, emeğinize sağlık, selam ve dua ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

S.A BEN BU KÖPRÜDEN ASLA GEÇEMEM...KISA MESAFELİ UÇUŞLARDA BİLE ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUM DÜŞTÜ DÜŞECEK DİYE....ALLAH CC NASİP EDERSE İŞİM GEREĞİ 18 SAATLİK OKYANUS ÜSTÜNDEN TAM DÜNYANIN BİR UCUNA GİDİCEM...ALLAH CC NASİP EDERSE CÜMLENİZDEN HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK İÇİN SİZLERDEN DUALARINIZDA BENİM İÇİNDE YER İSTEYECEĞİM...ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN.....
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim bende gecemem gibi cünki cok yüksek :):o
ALLAHCC cümlemizden razı olsun Hayırlısı ile gidib gelmeyi nasip etsin kardeşim.B)
ALLAHCC emanet olun B)
Hayırlı yolculuklar..
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Harıka bir görüntü :D:D ben geçmek iserdim
Allah razı olsun kardeşim
by-cansuyu

by-cansuyu

Kıdemli Üye · 160 mesaj

bu köprü neredeymiş ya valla ortasında mangal yapıp çay içmek isterdim :):):)
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

by-cansuyu yazdı:

aynen diyorum, caylar hazir olunca haber et, severim boyle yerleri B)B)B)
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

KAAN ERDEM yazdı:
S.A BEN BU KÖPRÜDEN ASLA GEÇEMEM...KISA MESAFELİ UÇUŞLARDA BİLE ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUM DÜŞTÜ DÜŞECEK DİYE....ALLAH CC NASİP EDERSE İŞİM GEREĞİ 18 SAATLİK OKYANUS ÜSTÜNDEN TAM DÜNYANIN BİR UCUNA GİDİCEM...ALLAH CC NASİP EDERSE CÜMLENİZDEN HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK İÇİN SİZLERDEN DUALARINIZDA BENİM İÇİNDE YER İSTEYECEĞİM...ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN.....
S.A...GERÇEKTEN DEHŞET:o:o:oBENDE ASLA GEÇEMEM...EMEĞİNİZE SAĞLIK...A.E.O...SELAM VE DUA İLE
KAAN ERDEM...SİZEDE RABBİM HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK NASİP ETSİN...ALLAHC.C. İŞLERİNİZDE KOLAYLIK VERSİN...ALLAH C.C.EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...(isterseniz gideceğiniz gün AYETEL-KÜRSİYİ okuyalımhata ettiysem özürdilerim:(:(:()
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

muhteşem bir köprü..... hiç korkmadam köprüden geçerdim...... Allah razı olsun kardeşim.... s.a
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

AĞZIM ACIK KALDI VALLA MUHTEŞEM VE HAYRET VERİCİ NASIL YAPMIŞLAR BUNU?NERDEN BULURSUNUZ BÖLE ŞEYLERİ :o:o
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

ALLAH CC RAZI OLSUN...ALLAH CC EMANET OLUN...HABER VERİCEM VE DUALRINIZI İSTİCEM...SELAM VE DUA İLE....

nihalim yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
S.A...GERÇEKTEN DEHŞET:o:o:oBENDE ASLA GEÇEMEM...EMEĞİNİZE SAĞLIK...A.E.O...SELAM VE DUA İLE
KAAN ERDEM...SİZEDE RABBİM HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK NASİP ETSİN...ALLAHC.C. İŞLERİNİZDE KOLAYLIK VERSİN...ALLAH C.C.EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...(isterseniz gideceğiniz gün AYETEL-KÜRSİYİ okuyalımhata ettiysem özürdilerim:(:(:()
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:o emeğine sağlık kardeşim gerçekten çok ilginç
üzerinden geçmeyi çok isrerim
deren75

deren75

Mübarek Üye · 802 mesaj

s.a. ya görüntüsü çok güzel emeğinize sağlık
mahbusin

mahbusin

Kıdemli Üye · 130 mesaj

evet gerçekten harika bir yapı bende geçemeyi çok isterdim rabbim razı olsun.....
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Bu ne bicim köprüymüs resmine bakmak bile icimi birhos etti!!
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

by-cansuyu yazdı:

Katılmamak olurmu Çaylarrrrrr:D:D:D:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

serden_

serden_

Üye · 35 mesaj

cok korkunçççç:o:o:o:o
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

ÇOK İHTİŞAMLI ÇOK GÜZEL DURUYOR AMA ARKADAŞLAR HAKLI ORDAN GEÇMEK İÇİN YÜREK GEREK....B)
İSTANBUL KÖPRÜSÜNÜ TERCİH EDERİM O ÇOK DAHA GÜZEL VE İNSANI RAHATLATAN Bİ HAVASI VAR...
:D
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

ZEHRA MELEK yazdı:
ÇOK İHTİŞAMLI ÇOK GÜZEL DURUYOR AMA ARKADAŞLAR HAKLI ORDAN GEÇMEK İÇİN YÜREK GEREK....B)
İSTANBUL KÖPRÜSÜNÜ TERCİH EDERİM O ÇOK DAHA GÜZEL VE İNSANI RAHATLATAN Bİ HAVASI VAR...
:D

katılıyorum Fatih sultan mehmet köprüsü ve Boğaz içi köprüsünün rahatlatan yönü var
ne zaman köprüleri görsem istanbula gitmek geçiyor içimden ayrıca Çamlıcadan güzel bir görünümüde var köprülerimizin :)

ama resimdeki köprüden gecene kadar heyecanlanmamak elde değil..:o:)

selametle kalın kardeşim..
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

ZEHRA MELEK yazdı:
ÇOK İHTİŞAMLI ÇOK GÜZEL DURUYOR AMA ARKADAŞLAR HAKLI ORDAN GEÇMEK İÇİN YÜREK GEREK....
~uzeyr

katılıyorum Fatih sultan mehmet köprüsü ve Boğaz içi köprüsünün rahatlatan yönü var
ne zaman köprüleri görsem istanbula gitmek geçiyor içimden ayrıca Çamlıcadan güzel bir görünümüde var köprülerimizin

ama resimdeki köprüden gecene kadar heyecanlanmamak elde değil..

selametle kalın kardeşim..

çoook özlediiim yaaa oraları...:(B):(
çamlıca da çok güzel sadece bi kere gidebildim ama o manzara büyüleyiciydi...:o öyyyle kalakaldım..istanbul ayaklarımızın altında gibiydiii
Allah razı olsun kardeşim slm ve dua ile....Allaha emanet ol...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.