DÜnyanın en dehşet köprüsü..
3.167 görüntülenme · 33 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
RE: DÜnyanın en dehşet köprüsü..
S.A BEN BU KÖPRÜDEN ASLA GEÇEMEM...KISA MESAFELİ UÇUŞLARDA BİLE ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUM DÜŞTÜ DÜŞECEK DİYE....ALLAH CC NASİP EDERSE İŞİM GEREĞİ 18 SAATLİK OKYANUS ÜSTÜNDEN TAM DÜNYANIN BİR UCUNA GİDİCEM...ALLAH CC NASİP EDERSE CÜMLENİZDEN HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK İÇİN SİZLERDEN DUALARINIZDA BENİM İÇİNDE YER İSTEYECEĞİM...ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN.....
S.A BEN BU KÖPRÜDEN ASLA GEÇEMEM...KISA MESAFELİ UÇUŞLARDA BİLE ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUM DÜŞTÜ DÜŞECEK DİYE....ALLAH CC NASİP EDERSE İŞİM GEREĞİ 18 SAATLİK OKYANUS ÜSTÜNDEN TAM DÜNYANIN BİR UCUNA GİDİCEM...ALLAH CC NASİP EDERSE CÜMLENİZDEN HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK İÇİN SİZLERDEN DUALARINIZDA BENİM İÇİNDE YER İSTEYECEĞİM...ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN.....
ve aleyküm selam kardeşim bende gecemem gibi cünki cok yüksek :):o
ALLAHCC cümlemizden razı olsun Hayırlısı ile gidib gelmeyi nasip etsin kardeşim.B)
ALLAHCC emanet olun B)
Hayırlı yolculuklar..
ve aleyküm selam kardeşim bende gecemem gibi cünki cok yüksek :):o
ALLAHCC cümlemizden razı olsun Hayırlısı ile gidib gelmeyi nasip etsin kardeşim.B)
ALLAHCC emanet olun B)
Hayırlı yolculuklar..
Harıka bir görüntü :D:D ben geçmek iserdim
Allah razı olsun kardeşim
Harıka bir görüntü :D:D ben geçmek iserdim
Allah razı olsun kardeşim
bu köprü neredeymiş ya valla ortasında mangal yapıp çay içmek isterdim :):):)
KAAN ERDEM...SİZEDE RABBİM HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK NASİP ETSİN...ALLAHC.C. İŞLERİNİZDE KOLAYLIK VERSİN...ALLAH C.C.EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...(isterseniz gideceğiniz gün AYETEL-KÜRSİYİ okuyalımhata ettiysem özürdilerim:(:(:()
KAAN ERDEM yazdı:S.A...GERÇEKTEN DEHŞET:o:o:oBENDE ASLA GEÇEMEM...EMEĞİNİZE SAĞLIK...A.E.O...SELAM VE DUA İLE
KAAN ERDEM...SİZEDE RABBİM HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK NASİP ETSİN...ALLAHC.C. İŞLERİNİZDE KOLAYLIK VERSİN...ALLAH C.C.EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...(isterseniz gideceğiniz gün AYETEL-KÜRSİYİ okuyalımhata ettiysem özürdilerim:(:(:()
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
muhteşem bir köprü..... hiç korkmadam köprüden geçerdim...... Allah razı olsun kardeşim.... s.a
muhteşem bir köprü..... hiç korkmadam köprüden geçerdim...... Allah razı olsun kardeşim.... s.a
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ALLAH CC RAZI OLSUN...ALLAH CC EMANET OLUN...HABER VERİCEM VE DUALRINIZI İSTİCEM...SELAM VE DUA İLE....
ALLAH CC RAZI OLSUN...ALLAH CC EMANET OLUN...HABER VERİCEM VE DUALRINIZI İSTİCEM...SELAM VE DUA İLE....
nihalim yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:S.A...GERÇEKTEN DEHŞET:o:o:oBENDE ASLA GEÇEMEM...EMEĞİNİZE SAĞLIK...A.E.O...SELAM VE DUA İLE
Katılmamak olurmu Çaylarrrrrr:D:D:D:D
by-cansuyu yazdı:
Katılmamak olurmu Çaylarrrrrr:D:D:D:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
ÇOK İHTİŞAMLI ÇOK GÜZEL DURUYOR AMA ARKADAŞLAR HAKLI ORDAN GEÇMEK İÇİN YÜREK GEREK....B)
İSTANBUL KÖPRÜSÜNÜ TERCİH EDERİM O ÇOK DAHA GÜZEL VE İNSANI RAHATLATAN Bİ HAVASI VAR...:D
ÇOK İHTİŞAMLI ÇOK GÜZEL DURUYOR AMA ARKADAŞLAR HAKLI ORDAN GEÇMEK İÇİN YÜREK GEREK....B)
İSTANBUL KÖPRÜSÜNÜ TERCİH EDERİM O ÇOK DAHA GÜZEL VE İNSANI RAHATLATAN Bİ HAVASI VAR...:D
katılıyorum Fatih sultan mehmet köprüsü ve Boğaz içi köprüsünün rahatlatan yönü var
ne zaman köprüleri görsem istanbula gitmek geçiyor içimden ayrıca Çamlıcadan güzel bir görünümüde var köprülerimizin :)
ama resimdeki köprüden gecene kadar heyecanlanmamak elde değil..:o:)
selametle kalın kardeşim..
ZEHRA MELEK yazdı:
katılıyorum Fatih sultan mehmet köprüsü ve Boğaz içi köprüsünün rahatlatan yönü var
ne zaman köprüleri görsem istanbula gitmek geçiyor içimden ayrıca Çamlıcadan güzel bir görünümüde var köprülerimizin :)
ama resimdeki köprüden gecene kadar heyecanlanmamak elde değil..:o:)
çoook özlediiim yaaa oraları...:(B):(
çamlıca da çok güzel sadece bi kere gidebildim ama o manzara büyüleyiciydi...:o öyyyle kalakaldım..istanbul ayaklarımızın altında gibiydiii
Allah razı olsun kardeşim slm ve dua ile....Allaha emanet ol...
ZEHRA MELEK yazdı:
ÇOK İHTİŞAMLI ÇOK GÜZEL DURUYOR AMA ARKADAŞLAR HAKLI ORDAN GEÇMEK İÇİN YÜREK GEREK....
İSTANBUL KÖPRÜSÜNÜ TERCİH EDERİM O ÇOK DAHA GÜZEL VE İNSANI RAHATLATAN Bİ HAVASI VAR...
~uzeyr
ne zaman köprüleri görsem istanbula gitmek geçiyor içimden ayrıca Çamlıcadan güzel bir görünümüde var köprülerimizin
ama resimdeki köprüden gecene kadar heyecanlanmamak elde değil..
çoook özlediiim yaaa oraları...:(B):(
çamlıca da çok güzel sadece bi kere gidebildim ama o manzara büyüleyiciydi...:o öyyyle kalakaldım..istanbul ayaklarımızın altında gibiydiii
Allah razı olsun kardeşim slm ve dua ile....Allaha emanet ol...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14097-dunyanin-en-dehset-koprusu · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.