Görmediğiimiz okadar güzel yerler varki :( sayenizde resimlede olsa görme şansımız oldu
ALLAH RAZI OLSUN RABİA KARDEŞİM VE UZEYR KARDEŞİM
67.095 görüntülenme · 179 yanıt
necmeddin1 yazdı:
BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM...
ALLAH RAZI OLSUN BU GÜZELLİKLERİ BURAYA TAŞIDIĞINIZ VE BİZLERLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN
dinci yazdı:
SA HARİK YERLER AMA EN GÜZELİ AĞRI DAĞI BEN ONUN ETEKLERİNDE DOĞUBEYAZITA OTURUYORUM ÇOK GÜZEL BİR YERDİR HERKEZİ BEKLERİM RABBİM NEKADAR GÜZEL BEZEMİŞ DÜNYA BÖYLEYSE KİM BİLİR CENNETİ NASILDIR ELLERİNİZE SAĞLIK :):):):):)B)B)
paryosa_t yazdı:
Görmediğiimiz okadar güzel yerler varki :( sayenizde resimlede olsa görme şansımız oldu
handos yazdı:
tek kelimeyle muhteşemler çok harika keşke oraları canlı görme imkanımız olsa ama nerdeeeeeee ellerine saglık içim acıldı valla:D

sert yazdı:
Selamunaleyküm Memleketimiz gerçekten çok müthiş,kıymetini bilelim.Eklediğiniz resimler için teşekkürler.İzninizle ben de bir yeri tanıtmak istiyorum."FETHİYE" Muğlanın şirin beldesi Fethiye yurdumuzun Cennet köşelerinden birisidir.Gitmeyenlere ilk fırsatta gezip görmelerini tavsiye ederim.
paryosa_t yazdı:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14076-turkiye-den-guzel-manzaralar · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.