beni hans
808 görüntülenme · 6 yanıt
RE: beni hans
Hoşgeldin aramıza kardeş....B)B)B)
Hoşgeldin aramıza kardeş....B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
5 DAKİKA DEĞİL KARDEŞLERİMİZE ZAMANIMIZIN ÇOĞUNU AYIRIRIZ. HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ.
SELAM VE DUA İLEB)
5 DAKİKA DEĞİL KARDEŞLERİMİZE ZAMANIMIZIN ÇOĞUNU AYIRIRIZ. HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ.
SELAM VE DUA İLEB)
S.A Hosgeldin Üyeligin HAyirli olsun...Eminimki Sitede sana islamiyeti ögretmek konusunda seve seve yardimci olacak birsürü kisi var.. Ben o kadar bilgili degilim ama Bildigim bir sorun olursa seve seve yardim ederim... ALLAHA EMANET OL
hans yazdı:
islamiyeti öğretirmisiniz siteyi kullanamıyorum
S.A Hosgeldin Üyeligin HAyirli olsun...Eminimki Sitede sana islamiyeti ögretmek konusunda seve seve yardimci olacak birsürü kisi var.. Ben o kadar bilgili degilim ama Bildigim bir sorun olursa seve seve yardim ederim... ALLAHA EMANET OL
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14071-beni-hans · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dirilt beni öldür beni durut beni... Şiirler 12 cevap
- Allah için beni dinleyecek var mı lütfen beni dinlesin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- O,Beni arzu etti, Beni istedi. Dini Hikayeler 8 cevap
- "Kim Sünnetimi İhya Ederse, Beni İhya Etmiş Olur. Kim Beni İhya Ederse Cennette Benim Nasihatler 7 cevap
- Ben beni bıraktığım zaman,Sen(c.c.) beni bırakma Allah'ım... Dua Bölümü 8 cevap
- Ben Beni Bıraktığım Zaman, Sen Beni Bırakma Ya RAB Allah (c.c) Hazretleri 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.