tanışma
2.623 görüntülenme · 15 yanıt
selamün aleyküm islamiyet gen üyesi arkadaşlar beni de aranıza kabul eederseniz sevinirim selam ve dua ile.....
RE: tanışma
Aleykümselam kardeş.. hoşgeldin aramıza.....B)B)B)
reyhan_ yazdı:
selamün aleyküm islamiyet gen üyesi arkadaşlar beni de aranıza kabul eederseniz sevinirim selam ve dua ile.....
Aleykümselam kardeş.. hoşgeldin aramıza.....B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Ve Aleykum Selam ve Rahmetullah
İslemiyet.gen.tr ailemize hoş geldin reyhan_ kardeşim. Üyeliğin hepimize hayırlı olur inşaAllah
Seninde Güzel paylaşımlarını ve yorumlarını bekliyoruz
Allahaısmarladık... B)
reyhan_ yazdı:
Ve Aleykum Selam ve Rahmetullah
İslemiyet.gen.tr ailemize hoş geldin reyhan_ kardeşim. Üyeliğin hepimize hayırlı olur inşaAllah
Seninde Güzel paylaşımlarını ve yorumlarını bekliyoruz
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
a.s.hoşgeldin kardeşim aramıza üyeliyin hayırlı olsun selam ve dua ile
reyhan_ yazdı:
a.s.hoşgeldin kardeşim aramıza üyeliyin hayırlı olsun selam ve dua ile
hosgeldin reyhan kardesim sefalar getirdin uyeligin hayirli olsun insallah selam ve dua ile:D:D:D:D:D:D:D:D
hosgeldin reyhan kardesim sefalar getirdin uyeligin hayirli olsun insallah selam ve dua ile:D:D:D:D:D:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
RE: ESselamın Aleyküm Arkadaşlar
bende bu siteye yeni katılanlardanım.siteniz süperr olmuş istediğim herşeyi burda bulabiliyorum.allah yar ve yardımcınız olsun.allaha emanetsiniz canlarB)B)B)
bende bu siteye yeni katılanlardanım.siteniz süperr olmuş istediğim herşeyi burda bulabiliyorum.allah yar ve yardımcınız olsun.allaha emanetsiniz canlarB)B)B)
A.s kardeşim.Hoşgeldin,iyi ki geldin:)Ben de yeni sayılırım çok süppeeeeeeeeeer bir site.
A.s kardeşim.Hoşgeldin,iyi ki geldin:)Ben de yeni sayılırım çok süppeeeeeeeeeer bir site.
slm...3 ay sonra üniversiteyi bitiriyorum..eletjrik-elektronik mühendisi olacam...okul bittikten sonra temiz dindar bir bayanla evlenmek istiyorum.tabi tanıştıktan sonra....görüşünüzü faran99@**** iletirseniz memnun olurum..
slm...3 ay sonra üniversiteyi bitiriyorum..eletjrik-elektronik mühendisi olacam...okul bittikten sonra temiz dindar bir bayanla evlenmek istiyorum.tabi tanıştıktan sonra....görüşünüzü faran99@**** iletirseniz memnun olurum..
ve aleykümselam hoş geldiniz
ve aleykümselam hoş geldiniz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13954-tanisma · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.