ALLAH RAZI OLSUN
1.093 görüntülenme · 7 yanıt
BEN BU SİTEYİ BEGENDİM VE ÜYE OLDUM BELKİ YARDIMCI OLAN DİNİNE DÜŞKÜN BİRİSİ OLUR DİYE TABİ YANLIŞ ANLAMAYIN ASLINDA DİN HAKKINDAYDI SORMAK İSTEDİGİM BELKİ PEK AÇIKLI OLMADI HERHALDE NEYSE PAYLAŞMAKLA HATA ETTİM GALİBA, ARANIZA ALMAMANIZ BENİ ÇOK ÜZDÜ OKUYAN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
RE: ALLAH RAZI OLSUN
HOŞ GELDİNİZ..KİMSE SİZİ ARAMIZA ALMAMAK GİBİ BİRŞEY YAPMADI...ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN...UMARIM BİLGİLENİR VE BİLDİKLERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞIRSINIZ..ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN.......
HOŞ GELDİNİZ..KİMSE SİZİ ARAMIZA ALMAMAK GİBİ BİRŞEY YAPMADI...ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN...UMARIM BİLGİLENİR VE BİLDİKLERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞIRSINIZ..ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN.......
SENDE İNŞALLAH İSMİNİN ANLAMI ("CEMRE") GİBİ DÜŞERSİN SİTEMİZE VE HAYIRLARA VESİLE OLURSUN.
HOŞGELDİN KARDEŞ.
SENDE İNŞALLAH İSMİNİN ANLAMI ("CEMRE") GİBİ DÜŞERSİN SİTEMİZE VE HAYIRLARA VESİLE OLURSUN.
HOŞGELDİN KARDEŞ.
Selamun Aleykum
cemre_03 kardeşim seni niye aramıza almayalım? Gönlümüz tüm Müslümanlara açıktır B) Artık sende ailemizin bir ferdisin
İslamiyet.gen.tr ailesine hoş Geldin. Üyeliğin hayırlı olur inşaAllah
Güzel paylaşımlar ve yorumlarınızı bekliyoruz...
Allahaısmarladık... B)
Selamun Aleykum
cemre_03 kardeşim seni niye aramıza almayalım? Gönlümüz tüm Müslümanlara açıktır B) Artık sende ailemizin bir ferdisin
İslamiyet.gen.tr ailesine hoş Geldin. Üyeliğin hayırlı olur inşaAllah
Güzel paylaşımlar ve yorumlarınızı bekliyoruz...
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13919-allah-razi-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ALLAH HEPINIZDEN BINLERCE KEZ RAZI OLSUN Allah (c.c) Hazretleri 15 cevap
- Duaya İhtiyacım Var - Allah Şimdiden Razı Olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Allah razı olsun ne demektir? Fıkıh ve Akaîd 28 cevap
- Allah razı olsun Tanışma Köşesi 3 cevap
- ALLAH RAZI OLSUN DEMEK.. İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- Kardeşlerim paylaşmak isdeğim çok güzel bir şey var... ALLAH c.c. sizden razı olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.