✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
11.207 görüntülenme · 89 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
m_muaz yazdı:
SELAMUN ALEYKUM..
COK GÜZEL KISSA ELİNİZE SAGLIK..SELAMETLE..
✦ Mübarek Üye
xxrukiyexx yazdı:
süper valla ne saygı elinne sağlık
✦ Mübarek Üye
ishakyakub yazdı:
S.A. çok güzel ama bence böyle bir kadın hiç yaşamamıştır.
hele bu zamanda asla
✦ Mübarek Üye
semos yazdı:
Allah c.c. razı olsun kardeşim. çok güzel paylaşım. emeğinize sağlık. selametle inş.
✦ Mübarek Üye
seher vakit yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BIR PAYLASIM B)
✦ Mübarek Üye
mehmet29 yazdı:
S.A. ÇOK ANLAMLI PAYLAŞIM, ALLAH RAZI OLSUN.
✦ Mübarek Üye
metfamu yazdı:
s..a. çook güzel ya kadındaki erdeme bak.ne denilebilirki.rabbim erdemli olmayı hepimize nasip etsin.kadınlar eşim beni dövüyor diye şikayetlenmek yerine niye ben kendimi dövdüttürüyorum diye düşünmeleri lazım
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
S.A ASLINDA MANASI ÇOK GÜZEL...İMALIDA..''AMA BU MANTIKTAKİ BU KOCAYA BU HANIM ABLA ÇOK YAZIK YA....''
✦ Mübarek Üye
aliye_aliye yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
S.A ASLINDA MANASI ÇOK GÜZEL...İMALIDA..''AMA BU MANTIKTAKİ BU KOCAYA BU HANIM ABLA ÇOK YAZIK YA....''
aleyküm selam.. buradan eşinin de böyle bir nezaket karşısında kabalaşamayacağı, kısacası adam olduğu anlamı çıkarılabilir.. tabi olamayanları da vardır, dediğiniz gibi. Allah razı olsun.. selametleB)
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
BİR ŞEY DESEM DE KIZMAZSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...AMA ŞU GÜZEL DEĞERLİ MASUM BACIMIN RESMİNİ KALDIRSANIZ...BELKİ RAZI DEĞİLDİR....SELAM VE DUA İLE.Ç..ALLAH CC RAZI OLSUN........
aliye_aliye yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
aleyküm selam.. buradan eşinin de böyle bir nezaket karşısında kabalaşamayacağı, kısacası adam olduğu anlamı çıkarılabilir.. tabi olamayanları da vardır, dediğiniz gibi. Allah razı olsun.. selametleB)
✦ Mübarek Üye
aliye_aliye yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
BİR ŞEY DESEM DE KIZMAZSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...AMA ŞU GÜZEL DEĞERLİ MASUM BACIMIN RESMİNİ KALDIRSANIZ...BELKİ RAZI DEĞİLDİR....SELAM VE DUA İLE.Ç..ALLAH CC RAZI OLSUN........
aliye_aliye yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
selamün aleyküm kardeşim, bunu birçok insan kullanıyor. kaldı ki resimdeki bayanla bir sitede başörtüsü konusunda röportaj da yapılmış.. ve bu siteden bir kardeşimin daha kullandığını gördüm. bu arada resmi kaldırmayı da düşünmüyorum. teşekkür ederim
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13901-nezaketin-galibiyeti · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.