ANNELERİN DİKKATİNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.026 görüntülenme · 9 yanıt
-ÇOCUĞUMA İLK SÖYLEYECEĞİM SÖZ ALLAH OLSUN, -ÇOCUĞUMA İLK TANITACAĞIM KİŞİ PEYGAMBER OLSUN, -ÇOCUĞUMA İLK OKUTACAĞIM KİTAP KUR'AN OLSUN, -ÇOCUĞUMA İLK ÖĞRETECEĞİM İLİM , İSLAM OLSUN, -ÇOCUĞUMA İLK ÖĞRETECEĞİM DUA ŞÜKÜR OLSUN, -ÇOCUĞUMA İLK VERECEĞİM SÜT , HELAL OLSUN............. HAYDİ ARKADAŞLAR, SİZİNDE PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!!!!!!!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:pSİZDE BENİMLE BİLDİKLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ????????????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
RE: ANNELERİN DİKKATİNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S.A Harika olmuş bunun üzerine söylenecek söz bulamıyorum. AllahC.C. razı olsun.
S.A Harika olmuş bunun üzerine söylenecek söz bulamıyorum. AllahC.C. razı olsun.
Çocuklarımız biz büyüklerin aynasıdır.Bizlerden ne görürlerse onları öğreniyorlar.ibadetlerimizi onların gözünün önünde yapmamız çok faydalı olacaktır.2,5 yaşında oğlum var ve kelimei tevhidi söyleyebiliyor ( hiç uğraşmama rağmen) namaz hareketlerini benimle beraber uyguluyor..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Çocuklarımız biz büyüklerin aynasıdır.Bizlerden ne görürlerse onları öğreniyorlar.ibadetlerimizi onların gözünün önünde yapmamız çok faydalı olacaktır.2,5 yaşında oğlum var ve kelimei tevhidi söyleyebiliyor ( hiç uğraşmama rağmen) namaz hareketlerini benimle beraber uyguluyor..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
BENDE TORUNLARIMA ÖĞRETİYORUM ÇOK GÜZEL :D:D:D
BENDE TORUNLARIMA ÖĞRETİYORUM ÇOK GÜZEL :D:D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH C.C ARKAMIZDAN HAYIRLI IMANLI IRFANLI
EVLATLAR NESILLER BIRAKMAYI NASIP ETSIN CÜMLEMIZE
INSALLAH AMIN
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH C.C ARKAMIZDAN HAYIRLI IMANLI IRFANLI
EVLATLAR NESILLER BIRAKMAYI NASIP ETSIN CÜMLEMIZE
INSALLAH AMIN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13891-annelerin-dikkatine · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- << ANNELERİN FEDAKARLIĞI << Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 44 cevap
- Annem ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 6 cevap
- Cennet Annelerin ayakları altındadır Islamda Kadının Yeri ve Önemi 2 cevap
- Annelerin en güzeline Kendi Şiirleriniz 35 cevap
- cennet annelerin ayakları altındadır İslami Bilgi ve Kaynaklar 5 cevap
- Bir HACER TELAŞI VARDIR Annelerin Yüreklerinde Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 56 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.