İSTANBUL'A YAKIŞIRDI...!

1.324 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

ARKADAŞLAR BU PROJE YAPILMASI PLANLANAN İLK BOĞAZ KÖPRÜSÜ İMİŞ....BEN ÖYLE OKUDUM DOĞRUMU ACABA BİLEMİYORUM.AMA ÇOK TA YAKIŞIRDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM...KİMBİLİR DÜNYANIN KAÇINCI HARİKASI OLURDU...BİR İSTANBUL VE OSMANLI HAYRANI OLARAK GÖZÜME HARİKA GÖZÜKTÜ...SELAM VE DUA İLE.........
metfamu

metfamu

Mübarek Üye · 592 mesaj

RE: İSTANBUL'A YAKIŞIRDI...!

s.a. emeğine sağlık.gerçektende çok güzel muhteşem olurdu sıra dışı mihendislik olurdu.ama kaan kardeşim dünyanın harikalarının arasına koyarlarmıydı bilmiyorum.osmanlı - müslüman farkından dolayı.ilk önce bizimkiler kabul etmezdi.bence sinanın bütün eserleri sıra dışı mühendisliktir her açıdan onun yaptığı akustik düzeni daha yeni çözebiliyorlar.heleki selimiye camiinin minaresi daha çözülememiş bile.kimsenin harika olarak seçmesine ihtiyacımız yok.çünkü ecdad mükemmeldi .Allaha emanet olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

RE: İSTANBUL'A YAKIŞIRDI...!

A.S SANIRIM HAKLISINIZ..ALLAH CC EMANET OLUN..ALLAH RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...........

metfamu yazdı:
s.a. emeğine sağlık.gerçektende çok güzel muhteşem olurdu sıra dışı mihendislik olurdu.ama kaan kardeşim dünyanın harikalarının arasına koyarlarmıydı bilmiyorum.osmanlı - müslüman farkından dolayı.ilk önce bizimkiler kabul etmezdi.bence sinanın bütün eserleri sıra dışı mühendisliktir her açıdan onun yaptığı akustik düzeni daha yeni çözebiliyorlar.heleki selimiye camiinin minaresi daha çözülememiş bile.kimsenin harika olarak seçmesine ihtiyacımız yok.çünkü ecdad mükemmeldi .Allaha emanet olun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.