İNSAFSIZLARRRR......

2.372 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

edanur_mikail_kerem

edanur_mikail_kerem

Yeni Üye · 7 mesaj

RE: İNSAFSIZLARRRR......

:):)komik tsk paylasimindan dolayi kardes

selametle..
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

S.A. YA İNANAMIYORUM FORUM KONUSUNU OKUYUNCA "EYVAH! YİNE NE OLDU ACABA" DEDİM VE KORKTUM, AÇIPTA BU MANZARAYI GÖRÜNCE "ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN" DEDİM.. :D:D:D:D

GERÇİ KEDİ İÇİN ÜZÜLMEDİM DEĞİL, "AYAKKABI KILIĞINDA KOKU BOMBASI" FENA YAPMIŞ YAVRUCAĞI:D:D

SÜPER YA GÜLDÜRDÜN BENİ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.:) SENİNDE YÜZÜNDE GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN.. SAYGILARIMLA.. B)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S ''GERÇİ KEDİ İÇİN ÜZÜLMEDİM DEĞİL, "AYAKKABI KILIĞINDA KOKU BOMBASI" FENA YAPMIŞ YAVRUCAĞI:D:D'':D:D:D:D:D:D:D:D:D

desertrose yazdı:
S.A. YA İNANAMIYORUM FORUM KONUSUNU OKUYUNCA "EYVAH! YİNE NE OLDU ACABA" DEDİM VE KORKTUM, AÇIPTA BU MANZARAYI GÖRÜNCE "ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN" DEDİM.. :D:D:D:D

GERÇİ KEDİ İÇİN ÜZÜLMEDİM DEĞİL, "AYAKKABI KILIĞINDA KOKU BOMBASI" FENA YAPMIŞ YAVRUCAĞI:D:D

SÜPER YA GÜLDÜRDÜN BENİ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.:) SENİNDE YÜZÜNDE GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN.. SAYGILARIMLA.. B)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE..ALLAH CC EMANET OLUN....

edanur_mikail_kerem yazdı:
:):)komik tsk paylasimindan dolayi kardes

selametle..
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

s.a. teşekkürler paylaşım için:) hakkaten insafsızlık:):)
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
ayse karatas

ayse karatas

Kıdemli Üye · 105 mesaj

kaan kardeş helal olsun bu kadar olur ha.dedim acaba nasıl bir resimle karşılaşacağım hangi mahsum çocuk talihsiz kurşuna hedef oldu diye düşündüm başlığı görünce.ama sayfa açılıp resmi görünce güldüm.nereden aklına geliyor böyle muziplik yapmak.yoksa bu kedi ile ayakkabılar senin mi?:) :) :) :) :) şaka
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE..ALLAH CC EMANET OLUN......

nuresma yazdı:
s.a. teşekkürler paylaşım için:) hakkaten insafsızlık:):)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:o:o:o:p:p:D:D:D YOK YOK BENİM DEĞİL...SİZ BENİM NASIL BİR TEMİZLİK DELİSİ OLDUĞUMU GÖRSENİZ O ZAMAN ÇOK GÜLERSİNİZ.....ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN...........

ayse karatas yazdı:
kaan kardeş helal olsun bu kadar olur ha.dedim acaba nasıl bir resimle karşılaşacağım hangi mahsum çocuk talihsiz kurşuna hedef oldu diye düşündüm başlığı görünce.ama sayfa açılıp resmi görünce güldüm.nereden aklına geliyor böyle muziplik yapmak.yoksa bu kedi ile ayakkabılar senin mi?:) :) :) :) :) şaka
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

paylasimin için ALLAH senden razi olsun kardesim selamunaleykum selam ve dua ile kalin insallah amin..:D:D:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

Selamun Aleykum
Bende forum başlığı İNSAFSİZLARRR... Olduğunu görünce Filisitinden veya Iraktan bekliyordum. Anaa bide baktımki ne göreyim:D... Kedi.. :D:):D
Allah razı olsun paylaşımın için KAAN ERDEM kARDEŞİM..

Vesselam.. B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Allah razı olsun değişik enteresan Vakaları bilmiyorum ki nereden buluyorsun kardeşim çok farklı bir bakış açısı yakalıyorsun Ama diğer yumurtalar gibi buda güzeldi ama içini dÖKENLER DAHA ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE .s.a.
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

B)B)B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN...

huzunlu_gurbet yazdı:
paylasimin için ALLAH senden razi olsun kardesim selamunaleykum selam ve dua ile kalin insallah amin..:D:D:D:D:D
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S :D:D:D:DALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN...

Toron yazdı:
Selamun Aleykum
Bende forum başlığı İNSAFSİZLARRR... Olduğunu görünce Filisitinden veya Iraktan bekliyordum. Anaa bide baktımki ne göreyim:D... Kedi.. :D:):D
Allah razı olsun paylaşımın için KAAN ERDEM kARDEŞİM..

Vesselam.. B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

aska mecnun yazdı:
Allah razı olsun değişik enteresan Vakaları bilmiyorum ki nereden buluyorsun kardeşim çok farklı bir bakış açısı yakalıyorsun Ama diğer yumurtalar gibi buda güzeldi ama içini dÖKENLER DAHA ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE .s.a.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

:a24::a24::a16::a37:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ya bi an korktum acaba kim katledildi kim islama ne hakaret etti istemeye istemeye açtım forumu
malum forumlarınız çok güzel bakmamak da olmaz
neyseki kötü değilmiş şükür ALLAHA
eline sağlık çok hoştu
selametle....
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

Allahım Yarabbım.cok guldum.
ılahi kedicik.bastan anlamadın mı kokuyu.ne dıye kafanı daha cok ıcerı sokuyosun.ne gelırse başa meraktan gelırmıs:)
ellerınıze saglık cok guzeldı.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

:a04::a04::a04:bende bi haber okuyacam zannettim:D
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.