GENÇLİĞİMİZE AĞLAYAN ADAM.

2.126 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

RE: GENÇLİĞİMİZE AĞLAYAN ADAM.

"Evet, gördüğüm hayal değil hakikattir. Bu yaz ve bu güzün sonu kış olduğu gibi gençlik yazı ve ihtiyarlık güzünün arkası da kabir ve berzah kışıdır. Eğer gelecek zamanın elli sene sonraki olaylarını gösteren bir sinema olsaydı, bugün gülen ve eğlenen ehl-i dalalet ve sefahetin elli sene sonraki vaziyetleri onlara gösterilseydi; şimdiki güldüklerine ve gayr-ı meşru keyiflerine acılar içinde ağlayacaklardı."36
ALLAH CC RAZI OLSUN.B)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

goksem yazdı:
Selamün aleyküm.. Çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun.. Rabbim bizleri doğru yoldan şaşırtmasın...

a.s
ecmain inş. kardeşim. aeo;)
tsunami

tsunami

ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.NE KADAR GÜZEL ELE ALMIŞSIN ÜSTADIN BU YÖNÜNÜ.RİSALE-İ NURLAR ÖYLE BİR NURDUR Kİ,ELİNE ALAN YARASA DEĞİLSE MUTLAKA BUNDAN KENDİ ÇAPINDA HİSSEDAR OLUR.RABBİM CÜMLEMİZİN HİSSESİNİ BOL EYLESİN.A.E.O.

a.s
ablam ben senin bu yeni adına alışamadım valla ...rabbim yar ve yardımcımız olsun.aeo;)

S.A.SANKİ BEN ALIŞTIM MI SOR BAKAYIM.AMA AVUKAT İSMİNE ÇAĞRIŞIM OLUR DİYE VE RİSALEDEN ÇOK ETKİLENDİĞİM BİR KAVRAM DİYE SEÇTİM.ALIŞCAZ BAKALIM.A.E.O.B)

a.s
baya çağrışım yapmış:D:D:Dneyse alışalım bakalım ablam...aeo;)B)B)B)B)
tsunami

tsunami

tebessumd yazdı:
"Evet, gördüğüm hayal değil hakikattir. Bu yaz ve bu güzün sonu kış olduğu gibi gençlik yazı ve ihtiyarlık güzünün arkası da kabir ve berzah kışıdır. Eğer gelecek zamanın elli sene sonraki olaylarını gösteren bir sinema olsaydı, bugün gülen ve eğlenen ehl-i dalalet ve sefahetin elli sene sonraki vaziyetleri onlara gösterilseydi; şimdiki güldüklerine ve gayr-ı meşru keyiflerine acılar içinde ağlayacaklardı."36
ALLAH CC RAZI OLSUN.B)

s.a
ecmain.aeo;)
tsunami

tsunami

s.a
tüm genç kardeşlerimize rabbim hidayete ermeyi nasip etsin. aeo;)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.