PRATİK ZEKA(kurt,koyun,ot)
10.055 görüntülenme · 10 yanıt
RE: PRATİK ZEKA(kurt,koyun,ot)
yunus kardeş çok kolaydı ama daha zorlarını bekleriz biz onlarla büyüdük :D:D:D:D
yunus kardeş çok kolaydı ama daha zorlarını bekleriz biz onlarla büyüdük :D:D:D:D

yunus kardeş ben kolaydı derken bilmeceni kasdetmiştim belki koyun gütmedik ama ALLAH a şükür yeteneğimizde sabrımızda hoşgörümüzde sonszuzdur elhamdülillah B)B):(
yunus kardeş ben kolaydı derken bilmeceni kasdetmiştim belki koyun gütmedik ama ALLAH a şükür yeteneğimizde sabrımızda hoşgörümüzde sonszuzdur elhamdülillah B)B):(

B)HAFİZ KARDEŞ YANLİŞ ANLATTIYSAM HAKKINI HELAL ET SENİN NE KASTETTİĞİNİ ANLADIM SADECE O İŞİ YAPAN ARKADAŞLARIN YETENEKLİ İNSANLAR OLDUĞUNU ANLATMAK İSTEDİM SANA BİR KASTIM YOK YANİ.....B)
B)HAFİZ KARDEŞ YANLİŞ ANLATTIYSAM HAKKINI HELAL ET SENİN NE KASTETTİĞİNİ ANLADIM SADECE O İŞİ YAPAN ARKADAŞLARIN YETENEKLİ İNSANLAR OLDUĞUNU ANLATMAK İSTEDİM SANA BİR KASTIM YOK YANİ.....B)
[medya]
tamam kardeşim sende hakkını helal et selam ve dua ile ALLAH emanet ol
tamam kardeşim sende hakkını helal et selam ve dua ile ALLAH emanet ol

hoşgeldin sakaryalı kardeşim hayırlı olur inşallahbende sakaryalıyım selam ve dua ile ALLAH a emanet ol
hoşgeldin sakaryalı kardeşim hayırlı olur inşallahbende sakaryalıyım selam ve dua ile ALLAH a emanet ol

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13760-pratik-zeka-kurt-koyun-ot · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kalpler Kurt kalbi,Koyun postuna bürünmüş!(Cübbeli ahmet hocaefendi) Dini sohbet 2 cevap
- Kurt,Turk,sunni ve alevi ayrimi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Aslanla kurt Kıssadan Hisse 2 cevap
- KURT VE KUZU (ÇOK KOLAY) Bilmece-Bulmaca ve Oyun 8 cevap
- Koyun çoban için değildir Dini sohbet 8 cevap
- Dikkatli Izleyin!! Kendinizi Onlarin yerine Koyun İlahiler ve Ezgiler 37 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.