GÖZLERİME BİR BAKIN......

7.752 görüntülenme · 51 yanıt

Paylaş:
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

Selamun Aleyküm Kaan Abi

Ne Kadar Kötü Bir Durum Rabbim Onlara Yardım Etsin. Rabbim Zalimlerin Şerrinden Korusun. Ne Kadar Acı Birşey.... O Duyamadığımız Acıyı Önceden Hissetmemiz Dileğiyle...
Kelimerin Kifayetsiz Kaldığı Anda Bir Bakış Çok Şey İfade Eder....

İyi Akşamlar Kaan Abi
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

:( cok üzgünüm allah´im
iKRA-OKU...
s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

Sözün Bittiği yer .
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

:a45::a45::a45::a45::
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam.amin.inşaALLAH selametle kalınız.

MyKaBuSSelamun Aleyküm Kaan Abi

Ne Kadar Kötü Bir Durum Rabbim Onlara Yardım Etsin. Rabbim Zalimlerin Şerrinden Korusun. Ne Kadar Acı Birşey.... O Duyamadığımız Acıyı Önceden Hissetmemiz Dileğiyle...
Kelimerin Kifayetsiz Kaldığı Anda Bir Bakış Çok Şey İfade Eder....

İyi Akşamlar Kaan Abi

gurbetten cok üzgünüm allah´im

s.y.hSözün Bittiği yer .

elifffff:a45::a45::
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Selamün Aleyküm wa Rahmetullah wa Berakatuh!
Bu insanların bu hallerde olmasının bizde sorumlusuyuz diye düşünüyorum.Onlar orada aç suzuziken biz burda sıcacık yuvamızda oturup ibadetlerimizi yapıyoruz peki buna ibadet denir mi o halde ne yapıyoruz kardeşlerimiz için neden onları sefalete terk ediyoruz.Ne yapmamız gerekse yapalım kardeşler Rabbimin huzurunda söz verelim ve elimizden geleni yapalım.
İnanıyorum ki bunların hesabı bizlere de sorulacak ve ne cevap vericeğiz bilmiyoru!
Rabbim bizlere vicdan,merhamet ve imkan ver bizde güzel ve çaresiz kardeşlerimize yardım edelim İzninle.Başımızı sıcacık yastığa koyunca,çatısı olmaya hatta yatağı olmayan kardeşlerimizi düşünelim İnşallah.
Allah C.C cümlemizin yardımcısı Olsun Amin!
<menekşe>

<menekşe>

Kıdemli Üye · 114 mesaj

öncelikle teşekkürler insanların bu resmi gördükten sonra belki hayırlı bir şeyler yapmalarına vesile olabileceğin için. bilmiyorum bu resim karşısında ne söylenir Rabbim yardımcıları olur inşallah ve bizim de onlar için birşeyler yapmamız adına bize imkanlar sağlar inşallah.
çok acı bir durum Rabbime ne kadar şükretsek azdır
(şükürler olsun binlerce..............)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam.amin.inşaALLAH selametle kalınız.

minougSelamün Aleyküm wa Rahmetullah wa Berakatuh!
Bu insanların bu hallerde olmasının bizde sorumlusuyuz diye düşünüyorum.Onlar orada aç suzuziken biz burda sıcacık yuvamızda oturup ibadetlerimizi yapıyoruz peki buna ibadet denir mi o halde ne yapıyoruz kardeşlerimiz için neden onları sefalete terk ediyoruz.Ne yapmamız gerekse yapalım kardeşler Rabbimin huzurunda söz verelim ve elimizden geleni yapalım.
İnanıyorum ki bunların hesabı bizlere de sorulacak ve ne cevap vericeğiz bilmiyoru!
Rabbim bizlere vicdan,merhamet ve imkan ver bizde güzel ve çaresiz kardeşlerimize yardım edelim İzninle.Başımızı sıcacık yastığa koyunca,çatısı olmaya hatta yatağı olmayan kardeşlerimizi düşünelim İnşallah.
Allah C.C cümlemizin yardımcısı Olsun Amin!

<menekşe>öncelikle teşekkürler insanların bu resmi gördükten sonra belki hayırlı bir şeyler yapmalarına vesile olabileceğin için. bilmiyorum bu resim karşısında ne söylenir Rabbim yardımcıları olur inşallah ve bizim de onlar için birşeyler yapmamız adına bize imkanlar sağlar inşallah.
çok acı bir durum Rabbime ne kadar şükretsek azdır
(şükürler olsun binlerce..............)
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

sabah sabah bu fotograf yine ilişti gözüme yine içimi acıttnız 10 yasında kardeşim var kılına zarar gelse içim titrer saatlerce aglarım
ALLAH a and olsun ki bu yavrularımı görüncede aynı acıyı hissedıyorum
keşke elimden bişey gelse diye
ama yok ne kötü caresizlik tek care dua iken yinede dayanamıyorum rabbim onalrı huzura kavustursun ne diyebilirim ki başka ya
-KAAN-
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm
diyecek söz var mı buna
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam..........

>AYLİN<
sabah sabah bu fotograf yine ilişti gözüme yine içimi acıttnız 10 yasında kardeşim var kılına zarar gelse içim titrer saatlerce aglarım

ALLAH a and olsun ki bu yavrularımı görüncede aynı acıyı hissedıyorum
keşke elimden bişey gelse diye

ama yok ne kötü caresizlik tek care dua iken yinede dayanamıyorum rabbim onalrı huzura kavustursun ne diyebilirim ki başka ya

-Ammar Bin Yasir-selamun aleyküm
diyecek söz var mı buna
SARI KABUS

SARI KABUS

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 109 mesaj

Göremiyorum Ben >Resmiii<
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.