RE: Tahir Batayev Şehid Oldu
RE: Tahir Batayev Şehid Oldu
Birnur yazdı:
nohco yazdı:
S.A KARDESLERIM ALLAH HEPINIZDEN TEK TEK ALLAH RAZI OLSUN COK BAHTIYAR OLDUM SAAT 22:00 COK IYI DUSUNULMUS BIRNUR KARDESIM LISTEYI HAZIRLAMISSIN ELLERIN DERT GORMESIN INSALLAH BEN HAFTA SONLARI CALISMADIGIM ICIN SITEYE GIREMIYORUM BUGUN ACABA DUNKU FORMA YANIT GELMISMI DIYE MERAK EDIP GELDIM ALLAH CUMLEMIZI SALIH KULLARIYLA BIRLIKTE EYLESIN MUCAHIDLERIMIZE YAR VE YARDIMCI OLSUN SELAMETLE DUA ILE YALNIZ HERGUNMU HAFTADA BIRGUN MU ONA KARAR VERELIM
nonco kardeşim Rabbim Cümlemizden razı olsun. bi Faydamız oluyorsa ne mutlu bizlere.. Rabbim kabul buyursun inşallah okuduğumuz dualarımızı. haftada bir belirleyip okuyalım derim ben(perşembe geceleri olabilir)..forum sahibi Mustafa abimiz ne düşünür. bilmiyorum.. dediğiniz gibi forumun adınıda Fetih suresi kampanyası diye değiştirirsek daha aktif olur gibi geliyor. Mustafa Abicim siz nasıl uygun görürseniz..B)B)
ablam perşembe akşamları sitemizin dua gecesi ve birçok kardeşimziz gece saat 03,30 da duaya kalkıyor...bu yüzden bizde cuma akşamı saat 22,00 a alalım...kimse zor durumda kalmasın ve bu gibi aktiviteleri haftanın muhtelif günlerine yaymak suretiyle haftamızı daha ii değerlendirmiş olalım...
diğer dua listesindeki kardeşlerimizede naçizane bir ricam olacak...
bizler birbirimize dua ediyoruz ne mutlu bizlere. ama duaya en çok ihtiyacı olan din kardeşlerimizide unutmayalım...bu duayı bekleyenlerin kimi şehit ,kimi şehit olma yolunda savaşanlar ,kimiside savaşın ortasında ferahlık bekleyen aciz ve masum müminler...filistin ,ırak ,çaçanistan ,somali,darfur ve daha birçok yerdeki mümin kardeşlerimize manevi destek verelim...