a.s evet 1001 tane okuyunca 1 paket almış olursunuz ve bu ay sonuna kadar süremiz var burda bana bildirmeniz gerekli listeye alıcam çünkü.... ilginizden dolayı hepinizden allah razı olsun.....
yeni kampanyamız.......
8.835 görüntülenme · 139 yanıt
RE: yeni kampanyamız.......
a.s evet 1001 tane okuyunca 1 paket almış olursunuz ve bu ay sonuna kadar süremiz var burda bana bildirmeniz gerekli listeye alıcam çünkü.... ilginizden dolayı hepinizden allah razı olsun.....
Selamun Aleyküm
1 paket ben alıyım bugünlük. Rabbim Kabul etsin inşAllahB)
mahbusin yazdı:
Selamun Aleyküm
1 paket ben alıyım bugünlük. Rabbim Kabul etsin inşAllahB)
S.A...ALLAH C.C.SİZDENDE RAZI OLSUN...HAKKINIZI HELAL EDİN...BEN 1100 TANE SALAVAT EKLEYEBİLİRSİNİZ...EMEĞİNİZE SAĞLIK...ALLAH'A EMANET OLUN...SELAMETLE...B)B)B)
S.A...ALLAH C.C.SİZDENDE RAZI OLSUN...HAKKINIZI HELAL EDİN...BEN 1100 TANE SALAVAT EKLEYEBİLİRSİNİZ...EMEĞİNİZE SAĞLIK...ALLAH'A EMANET OLUN...SELAMETLE...B)B)B)
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...
SAİD NURSİ
S.A.KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.BU ŞEKİLDE BİZ DE HAYIRLARA KATILMIŞ OLUYORUZ.BEN ŞİMDİLİK 5 PAKET ALAYIM KENDİ ADIMA,DAHA SONRA İNŞAALLAH EKLERİZ.BİZİM FEHİH SURESİ GECEMİZ VAR KATILMIŞ MIYDIN GECEMİZE.HER HAFTA CUMA AKŞAMLARI OKUYORUZ,O FORUMA BAKARSAN BİLGİ ALABİLİRSİN.A.E.O.
S.A.KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.BU ŞEKİLDE BİZ DE HAYIRLARA KATILMIŞ OLUYORUZ.BEN ŞİMDİLİK 5 PAKET ALAYIM KENDİ ADIMA,DAHA SONRA İNŞAALLAH EKLERİZ.BİZİM FEHİH SURESİ GECEMİZ VAR KATILMIŞ MIYDIN GECEMİZE.HER HAFTA CUMA AKŞAMLARI OKUYORUZ,O FORUMA BAKARSAN BİLGİ ALABİLİRSİN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
forumu görmedim abla şimdi bakıyorum forum başlığı neydi acaba??
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.FETİH SURESİ GECESİ kardeşim.ALLAH razı olsun ilgilendiğin için.A.E.O.
mahbusin yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.FETİH SURESİ GECESİ kardeşim.ALLAH razı olsun ilgilendiğin için.A.E.O.
ALLAH senden de ebediyyen razı olsun kardeşim.A.E.O.
mahbusin yazdı:
girdim abla haber verdiğin için allah razı olsun....
ALLAH senden de ebediyyen razı olsun kardeşim.A.E.O.
s.a bende katılmak istiyorum 1 paket de ben alıyorum allah ın izniyle selam ve dua ile allah a emanet olun
s.a bende katılmak istiyorum 1 paket de ben alıyorum allah ın izniyle selam ve dua ile allah a emanet olun
S.A.MAHBUSİN KARDEŞİM,FORUM BİRAZ SAHİPSİZ Mİ KALMIŞ NEDİR?BEN 14 PAKET ALDIM,HABERİN OLSUN.SÜRESİ AY SONUNA KADAR MIYIDI?A.E.O.
S.A.MAHBUSİN KARDEŞİM,FORUM BİRAZ SAHİPSİZ Mİ KALMIŞ NEDİR?BEN 14 PAKET ALDIM,HABERİN OLSUN.SÜRESİ AY SONUNA KADAR MIYIDI?A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13724-yeni-kampanyamiz · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yeni Salavat Kampanyamız 7 EKİM 2022 ... Hedef.................... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 61 cevap
- Yeni Salavat Kampanyamız....ŞUBAT 2015..... süre az....GÖNÜLLÜ YÜREKLER ARIYORUM Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 66 cevap
- Yeni Salavat Kampanyamız 3-4 Şubat 2013 ''e kadar.. Hedef.................... Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 358 cevap
- Yeni Salavat Kampanyamız 3-4 Şubat 2012'ye kadar.. Hedef: 25.000.000 Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 461 cevap
- [YENİ KAMPANYAMIZ] "Annemin hakkını asla ödeyemem! Çünkü.." Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Fatiha Kampanyamız Bitmiştir. Okuyan ve Okumayan herkezden Allah Razı oLsun.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 105 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.