TIKANIP KALDIĞINDA HAYAT....
9.087 görüntülenme · 111 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
gülnisacanım benım dun cok mutlu oldum mesajlarını okudum
allah kat kat sana versın sevabını
allah dualarımızı kabul etsın
allah razı olsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
Sizin de ecrinizi, Rahman c.c en güzeli ile versin inşallah..
Sevindiğinize, sevindim:);)
Rabbimize emanetimsiniz inşallah..
Selam ve Dua ile..
niyazı mısrinin güzel bir sözü vardır kimileri bu sözü aşk için söylemiştir desede aslında hayat için söylemiştir..Ateşten denizleri mumdan gemilerle geçmeye" benzer hayatımız der .. gerçektende öyle degilmi güzel kardeşim..
hayat bazen küçücük yüregimiz alamadıgı kadar karışık bazen.. bir çocuk oyuncagı kadar basit... aslında hayat dedigimiz insanın kendisidir.. nasıl görmek istenirse öyle bakılır hayata...
Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini;
neden güzeş gözlügü takılsınki bence pembe gözlükler takılmalı . degilmi herşeyi toz pembe görmeli .. yaşadıgımız olumsuzlukların aslında bize birer fırsat oldugunu görmeli insan..
emegine yüregine saglık güzel kardeşim.. :)
rabbimize emanetimsin inşaALLAH
muhabbetle baki selamlar.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
aminenurselamun aleykum güzel kardeşim ..yine güzel bir yazı farklı zamanlarda okundugu zaman farklı noktaları insanı tutup çevreleyen güzel bir yazı
niyazı mısrinin güzel bir sözü vardır kimileri bu sözü aşk için söylemiştir desede aslında hayat için söylemiştir..Ateşten denizleri mumdan gemilerle geçmeye" benzer hayatımız der .. gerçektende öyle degilmi güzel kardeşim..
hayat bazen küçücük yüregimiz alamadıgı kadar karışık bazen.. bir çocuk oyuncagı kadar basit... aslında hayat dedigimiz insanın kendisidir.. nasıl görmek istenirse öyle bakılır hayata...
Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini;
neden güzeş gözlügü takılsınki bence pembe gözlükler takılmalı . degilmi herşeyi toz pembe görmeli .. yaşadıgımız olumsuzlukların aslında bize birer fırsat oldugunu görmeli insan..
emegine yüregine saglık güzel kardeşim.. :)
rabbimize emanetimsin inşaALLAH
muhabbetle baki selamlar.
Rahman c.c sizden de razı ve memnun olsun, çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için.. Sizin de gönlünüze sağlık olsun inşallah.
Niyazi Mısri'nin bu güzel sözü gerçekten de türlü manaların bir barınağı gibi. Hayatta bizlere sunulan imtihanlar, ne kadar ''ateşten bir gömlek olsa da'' mumlarımız ateşin eritebileceği cinsten değil de, imanın da vermiş olduğu güç ile Güneş'e dahi direnebilen cinsten ise ne karda, ne de yazda yolda kalmayız..''Hayatın mevsim değişiklikleri'', o ciğerde ''tıkanma'' yapmaz.. Çünkü mumunu, yaza ve kışa göre ayarlamıştır inşallah;)..
Rabbimiz c.c, hayır ve güzellikler ile taçlandırsın ömrümüzü..Amin.
Siz de Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Selam ve Dua ile ablam..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
ates benımcok güzel bir yazı
Teşekkür ederim..
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.
hoşgelmişsin
nasılsın..aldık haberlerinizi.. sultan şehirre gitmişsiniz ;)
ne güzel tabi maşaALLAH gezin :D
selam ve dua ile_________
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
aminenur_________selamun aleykum güzel kardeşim
hoşgelmişsin
nasılsın..aldık haberlerinizi.. sultan şehirre gitmişsiniz ;)
ne güzel tabi maşaALLAH gezin :D
konuya özel size şiir armagan ediyorum
http://forum.islamiyet.gen.tr/siirler/67686-gozlerin-istanbul-oluyor-birden.html
bakın bi zahmet güzel kardeşim..
selam ve dua ile_________
Ve aleyküm Selam, Selma ablam..
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Hamd olsun Rabbimize çok iyiyim, siz nasılsınız ablam? İnşallah iyisinizdir..Çok teşekkür ederim..Ablam dolu dolu bir 10 gün geçirdik.. İlk istikamet İstanbul'du;).. Şehr-i Sultan.. Sizlerin yerine de şehr-i sultanı gezdim ablam.. Her zamanki gibi büyüleyici ve ihtişamlıydı..Rabbimiz c.c sizlere de nasip eylesin inşallah.. Duygulanarak okudum bu güzel armağanımı ablam:)Gözümde bir daha canlandı o güzel mekan..Yüreğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetimsiniz.. Selam ve Dua ile kalın..
~*~
aliye_aliye~*~
Ve aleyküm Selam, Selma ablam..
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Hamd olsun Rabbimize çok iyiyim, siz nasılsınız ablam? İnşallah iyisinizdir..Çok teşekkür ederim..Ablam dolu dolu bir 10 gün geçirdik.. İlk istikamet İstanbul'du.. Şehr-i Sultan.. Sizlerin yerine de şehr-i sultanı gezdim ablam.. Her zamanki gibi büyüleyici ve ihtişamlıydı..Rabbimiz c.c sizlere de nasip eylesin inşallah.. Duygulanarak okudum bu güzel armağanımı ablamGözümde bir daha canlandı o güzel mekan..Yüreğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetimsiniz.. Selam ve Dua ile kalın..
~*~
_______ güzel bacım iyiyiz hamdolsun..bildigin gibi..:)
seni gördük daha iyi olduk ;)
selam ve sevgilerimle güzel kardeşim..
emanetim rahmana inşaALLAH
selam ve dua ile________
özleyince burdanda izlersin :):)
e_e:// Istanbul - If you are everywhere, you are nowhere; If you are somewhere, you are everywhere..."Rumi"
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
aminenur_______ güzel bacım iyiyiz hamdolsun..bildigin gibi..:)
seni gördük daha iyi olduk ;)
selam ve sevgilerimle güzel kardeşim..
emanetim rahmana inşaALLAH
selam ve dua ile________
özleyince burdanda izlersin :)
e_e:// Istanbul - If you are everywhere, you are nowhere; If you are somewhere, you are everywhere..."Rumi"
Selam ve Dua ile, Rabbimize emanetsiniz inşallah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13719-tikanip-kaldiginda-hayat · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- TIKANIP KALDIĞINDA HAYAT.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 44 cevap
- KURANDA UZAYDA HAYAT 1- Uzayda hayat var Hadis-i Şerif 1 cevap
- ஃ HAYAT İMANLA HAYAT bulur ஃ Dini sohbet 48 cevap
- Sıkıntılı Hayat veya Gülistanlık İçinde Hayat Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- DÜŞÜNDÜĞÜM HAYAT GÜZEL YAŞADIĞIM HAYAT İSE! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Hayat Terazisi Dini sohbet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.