İKİ BARDAK SU

9.000 görüntülenme · 97 yanıt

Paylaş:
aysun adak

aysun adak

Aktif Üye · 63 mesaj

selamun aleyküm aliye kardeş
genelde yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum beni gerçekten çok etkiliyor yazdıklarınız ben kitap fazla okumam ama bu site sayesin de senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum RABBİM gönlüne göre versin sağlığın yerinde olsun bize hep böyle güzel yazılar yaz .Yaradana emenet ol
.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

aysun adakselamun aleyküm aliye kardeş
genelde yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum beni gerçekten çok etkiliyor yazdıklarınız ben kitap fazla okumam ama bu site sayesin de senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum RABBİM gönlüne göre versin sağlığın yerinde olsun bize hep böyle güzel yazılar yaz .Yaradana emenet ol
.

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü Değerli Aysun ablam..
Güzel düşünceleriniz mutlu etti, çok teşekkür ederim ilginiz için.. İnşallah faydalı olabiliyoruzdur ablam.. Bir şeyler verebiliyorsak ne mutlu bizlere.. Size de Rabbimiz c.c sağlık, sıhhat ve afiyet versin, daima aramızda bulunursunuz inşallah.. Allah c.c cümlemizden razı olsun, cümlemizin gönüllerine göre versin..En Emin'e emanet olunuz, Selam ve Dua ile kalın..B)B)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm hacı kardeşim.Yüreğine sağlık.Allah razı olsun.Rabbime emanet ol güzel kardeşim.
aliye_aliye

aliye_aliye

mahsun kulselamün aleyküm hacı kardeşim.Yüreğine sağlık.Allah razı olsun.Rabbime emanet ol güzel kardeşim.

Ve aleyküm Selam harbi ablacım..B)
Senin de güzel yüreğine sağlık olsun.. Allah c.c senden de her daim razı olsun can ablam.. Selam, dua ve baki muhabbetle, Dost'umuza emanetimsin..Hayırlı ve nurlu geceler..

nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık ...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
nasah53

nasah53

Kıdemli Üye · 103 mesaj

çok anlamlı içinde bulunduğumuz herşey ALLAHın neden görmez hala insanlar bunu neden o servet için gözler kararır tşk ALİYE
aliye_aliye

aliye_aliye

mahsun kulselamün aleyküm hacı kardeşim.Yüreğine sağlık.Allah razı olsun.Rabbime emanet ol güzel kardeşim.

Ve aleyküm Selam harbi ablam..B)
Senin de güzel yüreğine sağlık.. Allah c.c senden de iki cihanda razı ve memnun olsun inşallah..Rabbimize emanetimsin.. Selam, Dua ve muhabbetle.

gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

aliye_aliye

aliye_aliye

nihalim

selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık ...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...

Ve aleyküm Selam Can'ın ablam..
Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun inşallah..Sizin de güzel gönlünüze sağlık.. Baki Dualarımla Emanetimsiniz Rabbimize..
Muhabbetle kalın inşallah..

hakaNet

hakaNet

Kıdemli Üye · 301 mesaj

selamun aleyküm...
gerçekten çok anlamlı bir kıssa...sağolasın...selametle
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
aliye_aliye

aliye_aliye

nasah53çok anlamlı içinde bulunduğumuz herşey ALLAHın neden görmez hala insanlar bunu neden o servet için gözler kararır tşk ALİYE

Ben teşekkür ederim kardeşim.Cumanız mübarek olsun inşallah..
Selam ve Dua ile.

TUBİX

TUBİX

Aktif Üye · 62 mesaj

güzelliğine güvenme 1 sivilce yeter zenginliğine güvenme 1 kıvılcım yeter demişler boşa dememiş diyenler varmış bir bildikleri çok güzel yüreğinize sağlık
aliye_aliye

aliye_aliye

gülnisa

Çok teşekkür ederim hocam..B)B)
aliye_aliye

aliye_aliye

hakaNetselamun aleyküm...
gerçekten çok anlamlı bir kıssa...sağolasın...selametle

Ve aleyküm Selam kardeşim.
Siz de sağolun.. Selam ve Dua ile..Rabbimize emanet olunuz.
aliye_aliye

aliye_aliye

TUBİXgüzelliğine güvenme 1 sivilce yeter zenginliğine güvenme 1 kıvılcım yeter demişler boşa dememiş diyenler varmış bir bildikleri çok güzel yüreğinize sağlık

Allah c.c razı olsun kardeşim.. Bu söz gerçekten, değer verdiğimiz şeyler konusunda bizleri düşündüren, nasihat dolu bir söz..İbretlenenlerden oluruz inşallah. Her daim kalıcı olana talip olmamız duasıyla..

Rabbimize emanet olunuz.

nasah53

nasah53

Kıdemli Üye · 103 mesaj

malda yalan mülkde yalan gel birazda sen oyalan
aliye_aliye

aliye_aliye

nasah53malda yalan mülkde yalan gel birazda sen oyalan

Allah c.c razı olsun kardeşim..Birer emanet olan ve geçicilik arz eden nimetlere kapılmamak gerektiğini anlatan güzel bir söz.. Teşekkür ederim. Selam ve Dua ile inşallah.
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

aliye_aliye

aliye_aliye

gülnisa

Can Hocam, çok güzeldi, çok teşekkür ederim..B)
Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun inşallah..
Rabbimize emanetimsiniz..
Selam, Dua ve muhabbetle kalın.

Bi_iznillah

Bi_iznillah

Kıdemli Üye · 299 mesaj

Süperdi ...

Allahım razı olsun....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.