RE: Evlilik teklifiydi sadece...
RE: Evlilik teklifiydi sadece...
Ferhan1982 yazdı:
S.A. İNANIN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.ALLAH (C.C) RAZI OLSUN.ANCAK BİŞEYİ BELİRTMEK İSTERİM.İÇİMİZDE NECLALARIN AHMETLERİN SAYISI GÜNGEÇTİKÇE ÇOĞALIYOR.BAŞÖRTÜSÜNÜN BİR SORUN DEĞİL BİR KURTULUŞ OLDUĞUNUN VE BUNDAN KİMSEYE BİR ZARAR GELMEYECEĞİNİN İNSANLARIMIZIN ANLADIĞINA VE BUNU DELİ GİBİ İSTEDİĞİNE İNANIYORUM.DİLERİM BU SORUNU HEP BERABER AŞARIZ.AMA SIRF BİZİM ÇABAMIZLA OLMAZ.HÜKÜMETİN BU KONUYA EĞİLMESİ LAZIMDIR.DİLERİM CANAB-I HAKK GÖRMEYEN KÖRELMİŞ GÖZLERİN BİR AN EVVEL GÖRMESİNE YARDIMCI OLUR. (AMİN)
Aleykümselam:..
Rahman hepimizden razı olsun kardeşlerim Ahmetler nejlalar arttıkça gönül pınarları akıyor işte. Rabbim her yönüyle ele almayı kurtuluşun sadece bazı zevk vede elemlerden ibare olmadığını algılamayı herkese nasip etsin, ancak ozaman ne istediğinin neyin peşinde olduğunun farkına varabilirsin. Oysaki haklıyı haksız konumuna, yarğıyı yarğısız konuma taşımışlar, bize sahip çıkan değerlerden ödün vermeme yolunda ilerlemek yolculuk esnasında idrakı, ihtiyacı şevk ile kavramanın daha faziletli olduğunu düşünüyorum çoğu zaman düşündüm nejlalar bir tane iki tane değildi. öyle olmıycaktıda Hikayenin ikinci bölümünü getirmeyi arzu ettim ancak o yaşanılan zorlukların satırlara sığmayacağı kararına vardım. bu güzel yorumlarınız için vakit ayırıp meşkul olduğunuz için Teşekkür ederim , Allah'a emanet olun selam ve dua ile.
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥