coca cola okunuşu
4.027 görüntülenme · 17 yanıt
RE: coca cola okunuşu
Allah razı olsun kardeşim Hatırlattığın için çok Teşekkür ederim Hayırlı geceler selametle:)
Allah razı olsun kardeşim Hatırlattığın için çok Teşekkür ederim Hayırlı geceler selametle:)
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
Allah razı olsun.B)
Allah razı olsun.B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
sağol kardeş.allahıma şükürler olsun ki ne alıyorum coca colayı ne de içiyorum.ama sadece bunda değil birçok yabancı ürnlerde aynı oyunlara maruz kaldığımızı bir anlasak keşke.bence sadece bunu değil tüm yabancı ürünleri mecbur kalmayınca almamalıyız.
sağol kardeş.allahıma şükürler olsun ki ne alıyorum coca colayı ne de içiyorum.ama sadece bunda değil birçok yabancı ürnlerde aynı oyunlara maruz kaldığımızı bir anlasak keşke.bence sadece bunu değil tüm yabancı ürünleri mecbur kalmayınca almamalıyız.
BİRNURCUĞUM ÇOK TATLI DİLLİSİN TEŞEKKÜR EDERİM BENDE ARTIK İÇMİYORUM.ALLAHA EMANET OL SELAM VE DUA İLEB)B)B)
Birnur yazdı:
RÜVEYDACIM ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM. SÜREKLİ İÇMİYCEM DİYORUM AMA İÇİYORUM. BUNDAN SONRA RABBİMİN İZNİYLE İÇMEYECEĞİM İNŞALLAH :(:(:(:(:(
BİRNURCUĞUM ÇOK TATLI DİLLİSİN TEŞEKKÜR EDERİM BENDE ARTIK İÇMİYORUM.ALLAHA EMANET OL SELAM VE DUA İLEB)B)B)
EVET KARDEŞİM DİKKAT ETMELİYİZ .DUA İLE..
ayse karatas yazdı:
EVET KARDEŞİM DİKKAT ETMELİYİZ .DUA İLE..
amin cümlemizden inş. bu arada aramıza yeni katılmışsınız hoş geldiniz..dua ile.
tijen yazdı:
allah bize bunu gösteren herkesten razı olsun bundan sonra bende allahın izni ile içmicem allaha emanet olun...
amin cümlemizden inş. bu arada aramıza yeni katılmışsınız hoş geldiniz..dua ile.
Estağfurullah siz zaten içmiyormuşsunuz ne güzel.ALLAHa emanet olun.
mehmet29 yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN, BİLMİYORDUM VE ÖĞRETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SON 3,4 YILDIR ALMIYORUM. ANCAK GEÇMİŞİMDE ALDIĞIM VE İÇTİĞİM COLALARDAN SONRA KENDİMDEN UTANDIM. ALLAH RAZI OLSUN.
Estağfurullah siz zaten içmiyormuşsunuz ne güzel.ALLAHa emanet olun.
MUSLMAN ULKESI OLARAK BU ISE TUM MILLETIN VE HUKUMERTIN KATILMASI GEREK HALA COLA SATISI SURUYO HERKEZ ICIYO BUNA BIR COZUM GEREKIR BNCE HEM SON DINLEDIGIM BIR HABERE GORE BAYA BIR DE ALKOL VARMIS ARKADASLAR LUTFEN ICMELIYIM
MUSLMAN ULKESI OLARAK BU ISE TUM MILLETIN VE HUKUMERTIN KATILMASI GEREK HALA COLA SATISI SURUYO HERKEZ ICIYO BUNA BIR COZUM GEREKIR BNCE HEM SON DINLEDIGIM BIR HABERE GORE BAYA BIR DE ALKOL VARMIS ARKADASLAR LUTFEN ICMELIYIM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13671-coca-cola-okunusu · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- COCA COLA HAKKINDA FETVA YAYINLANDI:COCA COLA HARAMDIR Dini sohbet 34 cevap
- ah coca vah cola sen neymiş be cola Sağlık ve Yaşam 14 cevap
- COCA COLA' DA DOMUZYAĞI Sağlık ve Yaşam 6 cevap
- Coca Cola'nın Yeni reklamı.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- Coca cola iç İSRAİLİ DESTEKLE... Boykot 1 cevap
- El Ezher üniversitesi, Coca Cola ve Pepsi`nin haram olduğunu açıkladı. Nasihatler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.