coca cola okunuşu

4.027 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

RE: coca cola okunuşu

Allah razı olsun kardeşim Hatırlattığın için çok Teşekkür ederim Hayırlı geceler selametle:)
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

aska mecnun yazdı:
Allah razı olsun kardeşim Hatırlattığın için çok Teşekkür ederim Hayırlı geceler selametle:)

Amin cümlemizden..
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

RÜVEYDACIM ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM. SÜREKLİ İÇMİYCEM DİYORUM AMA İÇİYORUM. BUNDAN SONRA RABBİMİN İZNİYLE İÇMEYECEĞİM İNŞALLAH :(:(:(:(:(
yasmin_26

yasmin_26

Üye · 20 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ZATEN BİLİYORDUM HATIRLATTIĞIN İÇİN SAOL.
ZATEN UZUN ZAMANDIR BU VE BENZERİ ÜRÜNLERİ KULLANMIYORUZ :@:@:@
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Allah razı olsun.B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
ayse karatas

ayse karatas

Kıdemli Üye · 105 mesaj

sağol kardeş.allahıma şükürler olsun ki ne alıyorum coca colayı ne de içiyorum.ama sadece bunda değil birçok yabancı ürnlerde aynı oyunlara maruz kaldığımızı bir anlasak keşke.bence sadece bunu değil tüm yabancı ürünleri mecbur kalmayınca almamalıyız.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Allah Razi Olsun Hic Fark etmemistim...
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

Birnur yazdı:
RÜVEYDACIM ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM. SÜREKLİ İÇMİYCEM DİYORUM AMA İÇİYORUM. BUNDAN SONRA RABBİMİN İZNİYLE İÇMEYECEĞİM İNŞALLAH :(:(:(:(:(

BİRNURCUĞUM ÇOK TATLI DİLLİSİN TEŞEKKÜR EDERİM BENDE ARTIK İÇMİYORUM.ALLAHA EMANET OL SELAM VE DUA İLEB)B)B)
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

yasmin_26 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ZATEN BİLİYORDUM HATIRLATTIĞIN İÇİN SAOL.
ZATEN UZUN ZAMANDIR BU VE BENZERİ ÜRÜNLERİ KULLANMIYORUZ :@:@:@

ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN DUA İLE..
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

bahar58 yazdı:
Allah Razi Olsun Hic Fark etmemistim...

AMİN CÜMLEMİZDEN DUA İLE..
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

ayse karatas yazdı:
sağol kardeş.allahıma şükürler olsun ki ne alıyorum coca colayı ne de içiyorum.ama sadece bunda değil birçok yabancı ürnlerde aynı oyunlara maruz kaldığımızı bir anlasak keşke.bence sadece bunu değil tüm yabancı ürünleri mecbur kalmayınca almamalıyız.

EVET KARDEŞİM DİKKAT ETMELİYİZ .DUA İLE..
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

resul acer yazdı:
Allah razı olsun.B)

CÜMLEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...
tijen

tijen

Yeni Üye · 1 mesaj

allah bize bunu gösteren herkesten razı olsun bundan sonra bende allahın izni ile içmicem allaha emanet olun...
mehmet29

mehmet29

Mübarek Üye · 506 mesaj

S.A. ALLAH RAZI OLSUN, BİLMİYORDUM VE ÖĞRETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SON 3,4 YILDIR ALMIYORUM. ANCAK GEÇMİŞİMDE ALDIĞIM VE İÇTİĞİM COLALARDAN SONRA KENDİMDEN UTANDIM. ALLAH RAZI OLSUN.
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

tijen yazdı:
allah bize bunu gösteren herkesten razı olsun bundan sonra bende allahın izni ile içmicem allaha emanet olun...

amin cümlemizden inş. bu arada aramıza yeni katılmışsınız hoş geldiniz..dua ile.
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

mehmet29 yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN, BİLMİYORDUM VE ÖĞRETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SON 3,4 YILDIR ALMIYORUM. ANCAK GEÇMİŞİMDE ALDIĞIM VE İÇTİĞİM COLALARDAN SONRA KENDİMDEN UTANDIM. ALLAH RAZI OLSUN.

Estağfurullah siz zaten içmiyormuşsunuz ne güzel.ALLAHa emanet olun.
SEVGI HERYERDE

SEVGI HERYERDE

Aktif Üye · 61 mesaj

MUSLMAN ULKESI OLARAK BU ISE TUM MILLETIN VE HUKUMERTIN KATILMASI GEREK HALA COLA SATISI SURUYO HERKEZ ICIYO BUNA BIR COZUM GEREKIR BNCE HEM SON DINLEDIGIM BIR HABERE GORE BAYA BIR DE ALKOL VARMIS ARKADASLAR LUTFEN ICMELIYIM
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.