AMA ÇOOOOOK ŞEKERLER
1.894 görüntülenme · 19 yanıt
RE: AMA ÇOOOOOK ŞEKERLER
ewet çoooooooooooookkkk şekerler ama açıkcası ben hepsiyle bir arada durmak istemem:))))) hiiiiiiiii ne yaparım sonra:o
ewet çoooooooooooookkkk şekerler ama açıkcası ben hepsiyle bir arada durmak istemem:))))) hiiiiiiiii ne yaparım sonra:o
yaa bunlar ne şekeri.......bal kaymak mübarek.ne kadarda tatlılar öyle.herşeyin küçügü ne kadar güzel yaaa...hele 2.resimdeki bebişin uyumasına ne demeli.hepsinede maaşallah diyelim.:D:D:D:D:D:D:D:D
yaa bunlar ne şekeri.......bal kaymak mübarek.ne kadarda tatlılar öyle.herşeyin küçügü ne kadar güzel yaaa...hele 2.resimdeki bebişin uyumasına ne demeli.hepsinede maaşallah diyelim.:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D
siyah_inci87 yazdı:
:D:D:D
EMİNMİSİN HEPSİNİ İSTEMEKTE :oYA KARDEŞİM NASIL BAKACAKSIN O KADAR BEBİŞE:D:D:D DUA İLE.
nigdeli yazdı:
oyyy oyyy oyyy. Maşallah... Rabbim ne güzel yaratmış değil mi? hepsi birbirinden güzeller..
Ben hepsini de istiyorum ;):D;):D
EMİNMİSİN HEPSİNİ İSTEMEKTE :oYA KARDEŞİM NASIL BAKACAKSIN O KADAR BEBİŞE:D:D:D DUA İLE.
[color=black]aman yarabbim ne güzel şeyler bunlar böleee çok sevimliler :D:D:D
yerim hepsini benımde 10 aylık yiğenim var cok tatlı ama çok yaramaz kıpır kıpır
vallaa :D:D
yerim hepsini benımde 10 aylık yiğenim var cok tatlı ama çok yaramaz kıpır kıpır
HANGİ BEBEK İLGİ İSTEMEZKİ BİRDE İLGİLİ ABLA BULUNCA EMİNİM BAYILIRLAR.DUA İLE.
nigdeli yazdı:
çocuklarla ilgilenmeyi çok severim, Nazlarıyla oynayan bi abla bulunca daha ne istesinler, onlar da beni severler.:D:D:D
bakarız Allah'ın izniyle;);)selametle...
HANGİ BEBEK İLGİ İSTEMEZKİ BİRDE İLGİLİ ABLA BULUNCA EMİNİM BAYILIRLAR.DUA İLE.
ALLAH BAĞIŞLASIN,BENİMDE İKİ TANE VAR..SELAM VE DUA İLE..
paryosa_t yazdı:
ALLAH BAĞIŞLASIN,BENİMDE İKİ TANE VAR..SELAM VE DUA İLE..
hepsi çoooookk tatli ama sizinde soylediginiz gibi hepsiyle bir arada olmak oldukça zor olurdu allah kolayliklar versin amin selam ve dua ile ..:D:D:D:D
hepsi çoooookk tatli ama sizinde soylediginiz gibi hepsiyle bir arada olmak oldukça zor olurdu allah kolayliklar versin amin selam ve dua ile ..:D:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13667-ama-coooook-sekerler · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.