goNuL_ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM,İNŞALLAH ANNEMİZ BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞUR RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DULARIMIZ SİZİNLE ....
A.S.GÖNÜL ABLAM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN HAKKINIZI ÖDEYEMEM A.E.O. SELAMETLE
3.285 görüntülenme · 48 yanıt
goNuL_ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM,İNŞALLAH ANNEMİZ BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞUR RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DULARIMIZ SİZİNLE ....
neslihantuncel yazdı:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞ.
mavi22 yazdı:
s.a rabbim tez zamanda şifa versin.
allah(c.c)yar ve yardımcınız olsun.
m_muaz yazdı:
ALLAH C.C. SİFA VERSİN..İNŞ..TEZ ZAMANDA DÜZELİR İNŞ..SELAMETLE..
Birnur yazdı:
RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH ANNENİZİN :(
ANNE HASTA OLUNCA BİLİRİM ÇOK ZOR OLUYOR. İNSANIN ELİ KOLU BAĞLANIYOR. RABBİM SİZLEREDE SABIRLAR VERSİN. TÜM HASTA ANNELERİMİZE RABBİM ŞAFİ ADININ HÜRMETİNE ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.
A.E.O
anamaya yazdı:
KARDEŞİM İNŞALLAH RABBİM ANNENİN YARDIMCISI OLUR VE ŞAFİ ADININ HÜRMETİNE TEZ ZAMANDA ŞİFA BULUR!
mk5834 yazdı:
s.a,
Allah c.c şifa versin..dualarımız siizlerle
sadece_eda yazdı:
CANIM ALLAH ANNENE SAFİ İSMİNDEN ŞİFALAR NASİP EYLESİN..
YAPABİLECEĞİMİZ BİŞİY VARSA HEP BİRLİKTE (BURASI BİR AİLE ) AİLECE YARDIMA HAZIRIZ..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM,BU FORUMU GEÇ GÖRDÜM.HAKKINI HELAL ET.RABBİM ANNENE ACİL VE HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN.SANA DA HAYIR DUALARINI KAZANMAYI NASİP ETSİN.RABBİM HASTA OLANLARA ŞİFALAR,BORÇLU OLANLARA EDALAR,DERTLİ OLANLARA DEVALAR NASİP ETSİN.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN.
saliha yazdı:
Allah(c.c.) sevdiği kuluna hastalık verirmiş ki bu şekilde ahirette derecesi artarmış. Allah(c.c.) yar ve yardımcınız olsun.Anneniz tez zamanda şifaya kavuşur inşallah
deren75 yazdı:
s.a. rabbim acil şifalar versin sizlerede bu imtihanda sabır versin inşallah selam ve dua ile.
yakalzey yazdı:
s.a. kardeşim yüce Rabbim tez vakitte hayırlısıyla annenize şifalar versin inşallah ve sizin başınızdan eksik etmesin.Anne diyin ce akan sular duruyo benim için...rabbim şifa sizede sabır versin dualarımızdasınız inşallah
ruveyda28 yazdı:
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM..DUALARIMIZ SİZİNLE.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13647-sizlerden-dualarinizi-istiyorum-lutfen · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.