nevalSelamün aleyküm kardeşim yüce Rabbim sizden bin kere razı olsun.Ben bekarım ve yazdıklarınıza aynen katılıyorum.Bugüne kadar karşıma çok kişi çıktı tanıştırıldım ama aradığım hep bu tür özellikler olduğundan dolayı karşımdaki kişiler hep geri adım attılar ve ben bu duruma üzülmüyorum çünkü Rabbimin sevgisinden mahrum yaşayan bir kişi ile yaşamaktansa ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim.Ve sizlere danışmak istiyorum bu düşüncelerimden dolayı içinde bulunduğum çevre beni çok yargılıyor mutlu olmayacağımı bile bile böyle bir kişiliğe sahip olan birini kabul etmemi istiyorlar sadece adı evlilik olsun diye (ben böyle bir durumdan ötürü Rabbime sığınıyor ve onun rızasına uygun olanını ondan diliyorum)Selam ve dua ile kalın.Sizden haddim olmadan bana dua etmenizi rica ediyorum.
ve aleyküm selam..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun her zaman inşallah.. yazdıklarınızı okuyunca şunu anlıyorum : Rabbimizin razı olmadığı bir yaşam biçiminde, ahlakında, davranışında olan bir insanla izdivaç olmaması, bizim kaybımız değildir kesinlikle..islami bir evliliğin en önemli özelliği, Allah c.c rızası amacıyla gerçekleştirilmek istenilmesidir.. bu bilinçten yoksun kişilerle elbette ki evlilik düşünmemek, yerinde bir seçimdir. zaten Rabbimiz, razı olacağı hayat şeklini bizlere bildirmiş..bizimse buna kayıtsız şartsız teslim olmamız gerekir, bahane üretmememiz gerekir..eğer ki Allah rızasını amaç ediniyorsak, o zaman tamı tamına islami şart ve şekle bağlı bir yaşamı arzu etmeli ve bizimle aynı düşüncede olan, aynı gayeyi taşıyan birini seçmeliyiz..
size dua ederiz inşallah..Rahman hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..selam ve dua ile.