KARTALLAR GİBİ OLABİLMEK.......

2.274 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

RE: KARTALLAR GİBİ OLABİLMEK.......

ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN....

azraali yazdı:
allah razı olsun çok güzel bir yazı...
zeliha66_1

zeliha66_1

Üye · 16 mesaj

sevgili kaan kardeşim allah razı olsun emegine saglık ben böyle güzel ve ibretlik yazılarla katılamıyorum ama tüm yazıları dikkatli ve dersler çıkaracak sekilde okuyorum. inş benim ibret aldıgım ve tevekkül etmeye çalıştıgım gibi tüm kardeşlerimede faydalı yazılar olarak girer hayatlarına senden yine güzel yazılar bekliyorum selam ve dua ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSUN...SİZLERDEN BUNLARI DUYDUKÇA ÇOK MUTLU OLUYORUM.....BENDE FARKLI YERLERDEN OKUDUĞUM BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM...ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE. ALLAH CC EMANET OLUN......................:p:p:p:p:p

zeliha66_1 yazdı:
sevgili kaan kardeşim allah razı olsun emegine saglık ben böyle güzel ve ibretlik yazılarla katılamıyorum ama tüm yazıları dikkatli ve dersler çıkaracak sekilde okuyorum. inş benim ibret aldıgım ve tevekkül etmeye çalıştıgım gibi tüm kardeşlerimede faydalı yazılar olarak girer hayatlarına senden yine güzel yazılar bekliyorum selam ve dua ile
efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

SELAMUNALEYKUM
EVET BU HIKAYEYI ILK DUYDUGUMDA BENDE COK ETKILENMISTIM HATTA "KARTALIN ZORLU SECIMI "ISMI ILE FORUMDA ACMISTIM AMA KIMSE ILGI GOSTERMEMISTI :(:(BENDE KIMSENIN BEGENMEDIGINI DUSUNMUSTUM.TEKRAR GUNDEME GELMESI COK IYI OLDU CUNKU BU HIKAYE HALA BENI COK ETKILIYOR:)
SELAM VE DUA ILE..B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN..........

efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM
EVET BU HIKAYEYI ILK DUYDUGUMDA BENDE COK ETKILENMISTIM HATTA "KARTALIN ZORLU SECIMI "ISMI ILE FORUMDA ACMISTIM AMA KIMSE ILGI GOSTERMEMISTI :(:(BENDE KIMSENIN BEGENMEDIGINI DUSUNMUSTUM.TEKRAR GUNDEME GELMESI COK IYI OLDU CUNKU BU HIKAYE HALA BENI COK ETKILIYOR:)
SELAM VE DUA ILE..B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.