Onlar öyle insanlardı,başlarında da öyle insanlar vardı işte..
Sağolasın kardeşim.Paylaşımın için teşekkür ederiz.
4.465 görüntülenme · 40 yanıt
beyaz glayöro zamanlar insanlar birbirlerini düşünürmüş
malesef şimdi birbirlerinin kuyularını kazıyorlar
paylaşımın için teşekkürler...
erzsalihselamün aleyküm
Allah senden razı olsun değerli kardesim
Simdiki zamanda böyle esnaf varmıdır acaba. Ben satayım diye bir birlerine giren ve rekabet ortamı oluşturan esnaflardan baska esnaf yokturki. Bütün esnaflar böyle olsa var fatihin dediği gibi istanbulu bırak bütün dünyayı fetih ederiz....
Mübarek Üye · 3.037 mesaj
melankolik5288, post: 1072345, member: 93709selamun aleyküm. Allah razı olsun. çok güzel bir paylaşım. keşke o insanların tırnakları kadar bile olabilsek.
emanet55, kendisi de saraya gelip ALLAH'a şükür secdesine kapandı ve şöyle dedi:
- Ya Rabbi sana hamdolsun... Bana böyle birbirini düşünen millet ihsan ettin. Ben bu milletimle değil Bizans'ı, dünyayı bile fethederim, dedi ve istanbul'un Fetih planlarını hazırlamaya başladı.
RABBİM razı olsun kardeşim,
güzel bir paylaşımdı...
şimdi nerede böyle bir yönetici nerde böyle halk..
ALLAH sonumuuz hayır etsin...
selam ve dua ile..
necla_38selamun aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun paylaşımın için bu devirde fatih gibi sultan onun zamanındaki gibi bir millet mumla arasak dahi bulamayız rabbim herşeyin hayırlısını versin ALLAH'ından korkan kulundan utanan insanlarla karşılaştırsın bizleri(amin)
selametle kal...
hayal_8100Eline ve yüreğine sağlık canım kardeşim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13541-fatihin-halkini-imtihani-bilmeyen-yoktur-ama-yine-de-buyrun-okuyun · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.