KİME KULLUK EDİYORUZ

1.847 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

RE: KİME KULLUK EDİYORUZ

Allah razı olsunB)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
nohco

nohco

Kıdemli Üye · 140 mesaj

allah bu makyaj malzemelerine para harcamaktan cekinmeyip musluman kardesinin ac yatmasina goz yumanlardan etmesin cumlemizi
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Allah razı olsun kardeşim, günümüzün acı gerçeği malesef... istisnaları olmakla birlikte, yazık ki birçok insan böyle günümüzde.kulu memnun etmek, herşeyin önüne geçmiş.Rabbimiz ıslah eylesin inş. selam ve dua ile
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

allah razı olsun siz kardeşlerimden allaha emanet olun
serkan25

serkan25

Kıdemli Üye · 498 mesaj

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ACI BİR TABLO EYVAH Kİ NE EYVAH....
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Benim kızım kozmetikte uzman olarak çalışıyor o kadar paralar harcanıyor ki biz bile şaşırıyoruz diyor halbuki o paralara ne kadar ihtiyacı olan insanlar var kimi zaman yanına uğruyorum müşteriyle ilgilenirken bizi unutuyor eh be kızım amma dil döktün diyorum annecim satmak zorundayım bizim ekmek paramız diyor ama güzel olucam diye o kadar pahalıyada gerek yok yazık bir başkasına yardım elini uzat yazık günah S.A B)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

suna_hisir

suna_hisir

Üye · 16 mesaj

selamın aleyküm birgün bediüzzaman eskişehir ceza evindeyken cezaevinin penceresi kız lisesinin avlusuna doğruymuş.bedüüzzaman bir gün pencereden dışarıya bakarken bahçede raks eden yaklaşık 70 tane kızı görmüş.bir anda bedüüzzaman o kızların 70 yaşındaki halleri bir film seridi gibi gözünün önünden geçmiş.o raks eden kızların 60 tanesinin toprak altındaki yakarışları;diğer 10 kişininde 70 yaşına kadar yaşadıkları zaman içinde öyle bi hal almışlar ki insanlar onlara bakmaya korkuyorlarmış.o kadar iğrenç bi hal almışlar.evet kardeşler şu anki konuma bakarsak insanlar yararlı işler yapmak yerine zamanını dans yarışmalarını çeşitli sapkınlıklara ayırıyorlar.insanlık ziyandadır.a.e.o. DUA İLEB)B)B)
Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

Aci bir tablo :(
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

resul acer yazdı:
Allah razı olsunB)

Rabb 'im cümlemizden razı olsun inşallah
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

aliye_aliye yazdı:
Allah razı olsun kardeşim, günümüzün acı gerçeği malesef... istisnaları olmakla birlikte, yazık ki birçok insan böyle günümüzde.kulu memnun etmek, herşeyin önüne geçmiş.Rabbimiz ıslah eylesin inş. selam ve dua ile

Rabb'im cümlemizden razı olsun inş. Aleykümselam
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

nohco yazdı:
allah bu makyaj malzemelerine para harcamaktan cekinmeyip musluman kardesinin ac yatmasina goz yumanlardan etmesin cumlemizi

Amin inşallah. İnşallah tüm mü'minler Allah'ın emrettiği dosdoğru yolunda ilerleyebiliriz.Rabb'imin rızasını kazanmak dileğiyle.
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

suna_hisir yazdı:
selamın aleyküm birgün bediüzzaman eskişehir ceza evindeyken cezaevinin penceresi kız lisesinin avlusuna doğruymuş.bedüüzzaman bir gün pencereden dışarıya bakarken bahçede raks eden yaklaşık 70 tane kızı görmüş.bir anda bedüüzzaman o kızların 70 yaşındaki halleri bir film seridi gibi gözünün önünden geçmiş.o raks eden kızların 60 tanesinin toprak altındaki yakarışları;diğer 10 kişininde 70 yaşına kadar yaşadıkları zaman içinde öyle bi hal almışlar ki insanlar onlara bakmaya korkuyorlarmış.o kadar iğrenç bi hal almışlar.evet kardeşler şu anki konuma bakarsak insanlar yararlı işler yapmak yerine zamanını dans yarışmalarını çeşitli sapkınlıklara ayırıyorlar.insanlık ziyandadır.a.e.o. DUA İLEB)B)B)

Rabb'im cümlemizi ıslah eylesin inş.Allah 'a emanet olun.
mustafa_46

mustafa_46

Kıdemli Üye · 238 mesaj

hafize yazdı:
Benim kızım kozmetikte uzman olarak çalışıyor o kadar paralar harcanıyor ki biz bile şaşırıyoruz diyor halbuki o paralara ne kadar ihtiyacı olan insanlar var kimi zaman yanına uğruyorum müşteriyle ilgilenirken bizi unutuyor eh be kızım amma dil döktün diyorum annecim satmak zorundayım bizim ekmek paramız diyor ama güzel olucam diye o kadar pahalıyada gerek yok yazık bir başkasına yardım elini uzat yazık günah S.A B)

Rabb'im hepimizi iyi kullardan eylesin inş
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.