güzel isimler
12.209 görüntülenme · 113 yanıt
RE: güzel isimler
OKUDUM DA MELEK İÇİN YAZILAN İKİNCİ GÜZEL İSİM DEMİŞSİNİZ DOĞRUDUR AMA BENCE
ZEHRA MELEK OLSA DAHA GÜZEL OLUR;)...OLMAZ MIII ACABA:( BANA MI ÖLE GELİYOR..:D:D:D
OKUDUM DA MELEK İÇİN YAZILAN İKİNCİ GÜZEL İSİM DEMİŞSİNİZ DOĞRUDUR AMA BENCE
ZEHRA MELEK OLSA DAHA GÜZEL OLUR;)...OLMAZ MIII ACABA:( BANA MI ÖLE GELİYOR..:D:D:D
zeyneb sila insallah dogacak olan kizimin adi olacak :D:D:D reyhan,nurcan, selam ve dua ile.
zeyneb sila insallah dogacak olan kizimin adi olacak :D:D:D reyhan,nurcan, selam ve dua ile.
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ABDUL TAHA,ABDUL TALHA,GÖKTUĞ,CESUR,YAKUP
TUĞSEN,NESİRA,AHSEN:)SÜMEYYE,FATMA ZEHRA
ABDUL TAHA,ABDUL TALHA,GÖKTUĞ,CESUR,YAKUP
TUĞSEN,NESİRA,AHSEN:)SÜMEYYE,FATMA ZEHRA
bu kadar güzel isiler varken neden nik yabancı üzüldüm
bad_boy yazdı:
Ömer Faruk yani benim adım
Musa, İsmail Hakkı, Abdulkadir, Abdulsamad, Alî, Ahmed..
bu kadar güzel isiler varken neden nik yabancı üzüldüm
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

mustafa 11 hoca bu kadar sorunun içinde milletin nikine niye üzülürsün ki
başka üzülecek şeymi bulamadın. mesela memleketin durumuna üzül. mesela dünyanın küresel ısınma sorununa üzül. mesela çocuklarımıza hazırladığımız geleceğe üzül. yani illede dünyevi şeylere üzülmek istiyorsan acizane fikrim. saygılar
:o:o:o:o
başka üzülecek şeymi bulamadın. mesela memleketin durumuna üzül. mesela dünyanın küresel ısınma sorununa üzül. mesela çocuklarımıza hazırladığımız geleceğe üzül. yani illede dünyevi şeylere üzülmek istiyorsan acizane fikrim. saygılar
tutiye zaten bu yazdığın sorunlar zaten sizlerin bu yabancı özleminizden başlamıyormu insanlar geçmişini unutursa yıkılmaya mahkumdur
tutiye zaten bu yazdığın sorunlar zaten sizlerin bu yabancı özleminizden başlamıyormu insanlar geçmişini unutursa yıkılmaya mahkumdur
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13424-guzel-isimler · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.