aliye_aliyeVe Aleyküm Selam kıymetli kardeşim..
Yüreğinize sağlık olsun, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Kıyamam, tebessümle okudum yorumunuzu güzel kardeşim:).. İstanbul'da iken, Boğaz Turu vapurlarına biniyorduk.Eminönü'nden Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne kadar yapılan turlardı.. Vapurlara ve Boğaz'daki diğer deniz araçlarına karşı üşüşmelerini heyecanla izledim, çığlıklarını da tefekkürle dinledim.. Çok başka bir güzellikti.. Bir gizemlilik var kendilerinde ve hikayelerinde değil mi değerli kardeşim;)? Vefanın, mistikliğin, masumiyet ve zerafetin en güzel dışa vurumları, en güzel temsilcileri olsa gerek.. Şimdi İzmir'de de körfeze indiğimiz zamanlarda gözlemliyorum martıcıkları ama İstanbul'da izlemek apayrı bir güzellik.. Bunu anladım..
Güzel kardeşim, o gölünüz çok değerli o zaman:).. Tekrar teşekkürler bu güzel yorumunuz için.. Ben de birkaç anıma değinmiş oldum bu vesileyle.. Eksik olmayın kıymetli kardeşim.. Bu arada diğer forumunuzda tebrik etmişsiniz:) Çok çok teşekkür ederim. Rabbimiz c.c razı olsun; bu güzelliği yaşamak herkese nasip olsun inşallah..
Baki Dualarla kalın kardeşim.
"Müminin,bakışı ibret,konuşması zikir,susması tefekkürdür."buyurulmuş.Yaratılmışlara ibret nazarıyla bakıp tefekküre dalmak nasib olsun cümlemize.
Gördüğüm ilk istanbul martısına sizden selam söylüyorum inşaAllah kardeşim.Aliye kardeşim dediki:
İzmir-Körfezdeki akrabalarınızı izlemek onda sizin bıraktıklarınızı bırakamamış.diyeceğim.
Yeğen güzelliğinden bahsettiniz birde.1yaşını 1ay doldurmuş yeğenim var
benimde.Hapşırınca taklidimi yapan,oturduğu sandalyeden ayaklarını sallarken müthiş bir keyif duyan,gülücükler savuran bir bıdık kendisi :)
Sizinkide biraz büyüsün o zaman görün hele hala olmak nasıl bir duygu :)Allah celle celalüh cümlesini nazarlardan korusun inşaALLAH.Hayırlı uzun ömürler versin.Amin
Selametle kalın kardeşim...