ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
4.976 görüntülenme · 45 yanıt
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
roses_death88Selamın aleyküm .Çok güzel bir paylaşımdı. Allah sizden razı olsun. İşte herşeyin hayırlısını istemek gerek Allah'tan. Zira böylesi bir durumla karşılaşılabilinir. Genç adamın herşeyi varmış ama kibirden hayatını sürdüremez olmuş. Ben de bu yazınızdan kendime hisse çıkardım. Selametle kalın.
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
gülnisaselamunaleykum
cok guzel bır yazı
guzel yureklı kardeşım allah razı olsun
evet
hıçbır zaman rakıbını kuçumseme
rakıp değıl kımseyeı kuçumseme
yarınımız bellı değıl kı
evet bugun okuldakı turnuvayı bıtırdım şükür
ve gordum kı kuçumsedığın kışılere yenılıyorsun
bende cocuklarla maç yaptım boş zamanımda benım kı kuçumsemek değıl ama hafıfe aldım bır cocuğu toparlayamadım ve mat oldun ne mı yaptım cocuğu tebrık ettım defalarca
sonra karşılıüı oynadık ve elbette farkla aldım
ama cocuğa sen harıka oynuyorsun bak benı nasıl yendım dedım:)
allah razı olsun ıcımızdekı heycen başarı ıcın heves
baçarıdan dolayı kı mutluluğumuz hıç bıtmesın ınşaallah
allah gonluune gore herşeyın hayırlısını versın kardeşım
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
aliye_aliyeVe aleyküm selam Gül Gönüllü, Değerli Gülnisa hocam
Güzel kalbinizle bir yüreği daha fethettiniz maşallah:).. Çok güzel bir anı olmuş bu da değerli hocam... Zevkle okudum yine.. Siz her zaman 1-0 öndesiniz;) Çok teşekkür ederim paylaştığınız için, Allah c.c razı olsun.. Satranç tam bir strateji oyunu hocam:).. Öyle bir strateji ki, politik davranmaya hiç benzemez, insani duyguları insana hatırlatır..Bu kıssada da geçtiği üzere.. Gül gönüllü hocam, o güzel dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum..Rabbimiz c.c icabet buyursun inşallah.. Hocam bu arada ben sizin branşınızı öğrenebilir miyim inşallah?
Rabbimiz c.c sizin de gülistan gönlünüze göre versin her şeyi inşallah..Allah c.c rızası için dualarımdasınız değerli hocam..Selam ve baki dualarımla Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetimsiniz inşallah..
✦ Mübarek Üye
gülnisaselamunaleykum guzel yureklı kardeşım
tabıı kı öğrenebılırsın
ben aslında yabancı dıl mezunuyum selçuktan almanca öğretmenliği
yurt dışındada bıraz eğıtımım var
ama sınıf öğretmenlığı yapıyorum 13 senedır
branşa gecemek ıstemedım sonra
şu an 5.sınıfları okutuyorum
bu arada turnuva resımlerını cektım belkı bır gun gorursunuz sayfamızda
guzel sozlerın ıcın duaların ıcın allah razı olsun kardeşım
allaha emanet ol
selam ne dua ıle:H
✦ Mübarek Üye
ysmnkaosSelamün Aleyküm Aliyeciğim...
Hayatta Zorluklarla, SIkıntılarla Ve Engebelerle Kazanilan Başarilar, Her Daim Daha Kalicidir...ve Geldiği Noktayi Daima Hatirlaticidir...
Geçtiği Yollarda çakil Taşi Dahi Olmadan, Sürekli Düz Yolda Yürüyen Ve Hep Yükseklerde Yaşayan Bazi Kişiler, zamanla Bulunduğu Mevkinin kıymetini bir süre sonra artık anlamayabilir...
akabindede karakterinde olmasa dahi vesveseler eşliğinde Kibir duygusuna yer Verebilir...
ama bazen doğruyu bulmak adına, ufacık bir derste yetebiliyor...
çok Güzeldi....teşekkürler...hayırlı akşamlar...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
aliye_aliyeVe aleyküm selam Yasemin ablacım.
Çok güzeldi yorumunuz, çok teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun sizden de ebeden inşallah .. Çok haklısınız ablacım..Muhakkak ki Rabbimiz c.c'den birer imtihandır hepsi..Rabbimiz c.c bazen belli bir süreye kadar dikenli yollar çıkarmaz insanların karşısına..O, insanı düz yollarla denedikçe, o insan da kendini başarılı zanneder ve kibire kapılabilir..Fakat aslolan, yokuşlu ve dikenli yollarla da karşılaşıldığında gösterilen tavırdır.. Rahman c.c kibir marazından kalplerimizi beri kılsın inşallah..Yorumunuz için bir kez daha teşekkür ederim.. Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz ablacım..Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah..B)
✦ Mübarek Üye
ysmnkaos, post: 640574, member: 78613değerli konularınız, güzel yorumlarınız için...
her yorumun sonunda yapılan hayır duaları için...
ve konuları ile , yapılan paylaşımlar ile
sanal ortamın zaman kaybından başka birşey olmadığı teorisini çürüten sitemiz için...
asıl ben teşekkür ediyorum... tüm site kardeşlerimize...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
bu arada ablacım diyorsun.. tuhaf oluyorum...
tamam yaşlanıyoruz zaman ileriye doğru hızla ivme kazanmış...ama daha yolun yarısına 11 var...:K:H
✦ Mübarek Üye
ravza sinselamunaleykum
alıye kardeşim okadar güzel ve derın anlamlar içeriyorki,düşündürenve uyandıran bu yazıları nerden buluyorsunuz bilmiyorum ama her birinizden birşeyler almak çok güzel. allah c.c hepinizden razı olsun.
emeğine sağlık kardeşim.
✦ Mübarek Üye
aminenur____selamün aleyküm güzel kardeşim
çok güzel bir hikayeydi farklı ama insanı bam telinden yakalayan etkili bir hikaye
begenerek okudum emeginize saglık güzel kardeşim
rabbime emanetsiniz
hayırlı bereketli nurlu geceleriniz olsun
selam sevgi ve dua ile______

✦ Mübarek Üye
nihalim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13397-hayat-santranci · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.