Bay bay bay bay.....

2.973 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

KAAN ERDEMaleykümselam kardeşim..haklısın..sende receb-i kamer kardeşim gibi firardasınız nerelerdesiniz siz...:K selam ve dua ile kalın selametle...:H

selam ve dua ile kalın kardeşlerim...

dERSLERİM OLUYOR ABİ Varya şuanda izleyeceğim ders cd si var ..:K
ama dedim biraz bakayım ne var ne yok...

Abi kısaltmalarda da haklısın s.a aeo bunlar ne bide şey vardı kseo bu nedemek hep merak etmişimdir biliyormusun?
Açıkçası bende yazıodum ilk üyeyken anlamını bilmediğim halde:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
kasirga

kasirga

Kıdemli Üye · 142 mesaj

KAAN ERDEMgüzel yorumlarınız için sağ olun..bunada birde ben ekleme yapmak isterim..buda bay bay'dan aşağı kalır değil aslında neler mi?
işte bunlar....

aeo (ALLAH cc emanet ol)

as (aleykümselam)

sa (selamünaleyküm)

kib (kendine iyi bak) vs..daha yazalım mı?

selam ve dua ile kalın selametle...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..
OK(okey) yazana bile inat hep "tamam" demişimdir. lakin hep birinin neden hiç ok demiyorsun demesini bekledim demedi. sanırım böylelerini internete yabancı görüyorlar. :)

aeo konusunda pek kullanmazdım bir gün bir büyüğüme yazma gafletinde bulundum uyarısı beni kendime getirdi "Allah lafzını kısaltarak yazma!" dedi.

a.s. yazana da başına we koybari diyorum :)

çok komik yazışmalar insan ister istemez tebessüm ediyor. onlarda bize ediyordur onlara ayak uyduramadığımız düşünerek. bi bilse, bi sorsa... zira sormayana mreak etmeyene bir şeye öğretmek o kadar zor oluyorki, ters etki yapıyor.

tekrar selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim..amin..inşALLAH...selametle kalın...

<DAMLA>, post: 490994, member: 49886selamun aleykum kardeşim :H
ellerine saglık rabbim razı olsun inşallah
bunları zaman zaman yapıyoruz rabbim affetsin inşallah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:Kresul kardeşim çok güldüm...bilmeden yazmana..kseo inan bende bilmiyorum bilen varsa yazsın çok merak ettim...:K

Resul_AcerdERSLERİM OLUYOR ABİ Varya şuanda izleyeceğim ders cd si var ..
ama dedim biraz bakayım ne var ne yok...

Abi kısaltmalarda da haklısın s.a aeo bunlar ne bide şey vardı kseo bu nedemek hep merak etmişimdir biliyormusun?
Açıkçası bende yazıodum ilk üyeyken anlamını bilmediğim halde
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

evet haklısınız okurken tebessüm ettik ve ediyoruz..selametle kalın..ALLAH cc emnanet olun...

kasirgaALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..
OK(okey) yazana bile inat hep "tamam" demişimdir. lakin hep birinin neden hiç ok demiyorsun demesini bekledim demedi. sanırım böylelerini internete yabancı görüyorlar. :)

aeo konusunda pek kullanmazdım bir gün bir büyüğüme yazma gafletinde bulundum uyarısı beni kendime getirdi "Allah lafzını kısaltarak yazma!" dedi.

a.s. yazana da başına we koybari diyorum :)

çok komik yazışmalar insan ister istemez tebessüm ediyor. onlarda bize ediyordur onlara ayak uyduramadığımız düşünerek. bi bilse, bi sorsa... zira sormayana mreak etmeyene bir şeye öğretmek o kadar zor oluyorki, ters etki yapıyor.

tekrar selam ve dua ile...
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

ALLAH razi olsun sizden cok guzel bir konuyla bizim gozlerimizi actiniz.yuce rabbim bizlere merhamet etsin ve hayirli islerle,kisilerle karsilastirsin.dilimizide hayirli sozler soylemeyi nasip etsin.seytanin oyunlarina bizleri bulastirmasin insaallah.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH cc razı olsun..selametle...:H

turk_s, post: 490992, member: 62789Amin Amin
Açikçasi Kaan Kardeşimin Konu Ve Yorumlari Beni Gerçekden Mest Ediyor
Kardeşim Ağzina Ve Diline Sağlik
Birdik Bin Olacağiz,sonrada Yüzbinler Olacağiz Inş.
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

selamun aleyküm kardeşim.

KSEO: "KALBİNİZİN SAHİBİNE EMANET OLUN" demek diye biliyorum.

hayırlı akşamlar,Allah'a emanet olun.
_Resul_

_Resul_

KAAN ERDEM:Kresul kardeşim çok güldüm...bilmeden yazmana..kseo inan bende bilmiyorum bilen varsa yazsın çok merak ettim...:K

Ya çok sevdiğim abi bilirsin M tekik. nerelerde acaba ..Allah(c.c)işini kolay kılsın inşallah amin..Hep o yazıyodu:K bende yazim demiştim.biri dese nedemek diye nebilim ben derdim:K
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
kasirga

kasirga

Kıdemli Üye · 142 mesaj

böyle atlamak gibi oldu ama kardeşim kusurumu mazur gör.

"kseo" değer verdiğim bir arkadşım bana yollamış inatla aylarca anlamını söylemedi sen bul dedi. sonra ayrılma anımız geldiği gün onu arabaya bindirip yolcu ederken mesaj attı
"kalbini sevdirene emanet ol" dedi. sonra bi başka yazısında başına bi "k" daha eklamiş "kalbini kalbime sevdirene emanet ol" yapmış :) bu olaydan sonra ne zaman bu kısaltmayı görsem bu arkadaşım aklıma gelir.

niyet, anlam güzel ama dilimizede yazık değil mi?

selam ve dua ile....
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

inşaALLAH..amin..amin..amin..selam ve dua ile kalın selametle...

@ebruliALLAH razi olsun sizden cok guzel bir konuyla bizim gozlerimizi actiniz.yuce rabbim bizlere merhamet etsin ve hayirli islerle,kisilerle karsilastirsin.dilimizide hayirli sozler soylemeyi nasip etsin.seytanin oyunlarina bizleri bulastirmasin insaallah.
_Resul_

_Resul_

nigdeliselamun aleyküm kardeşim.

Ve aleykümselam...Allah(c.c) razı olsun inşallah..
öğrenmiş olduk sonunda.. yanlız bana hep yazıolardı bende sormaya utanıyodum nedemek bu diye.. :KHayırlı akşamlar..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim..sanırım öyle..aydınlattığınız için t.ederim..selametle kalın...

nigdeliselamun aleyküm kardeşim.

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

mtekik abime selam olsun...:K

Resul_AcerYa çok sevdiğim abi bilirsin M tekik. nerelerde acaba ..Allah(c.c)işini kolay kılsın inşallah amin..Hep o yazıyodu:K bende yazim demiştim.biri dese nedemek diye nebilim ben derdim:K
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

Resul_AcerVe aleykümselam...Allah(c.c) razı olsun inşallah..
öğrenmiş olduk sonunda.. yanlız bana hep yazıolardı bende sormaya utanıyodum nedemek bu diye.. :KHayırlı akşamlar..

amin, cümlemizden inşaAllah...:)
size de hayırlı akşamlar kardeşim.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

"kalbini kalbime sevdirene emanet ol"

t.ederiz..kardeşim..selam ve dua ile kalınız...

kasirgaAbi kısaltmalarda da haklısın s.a aeo bunlar ne bide şey vardı kseo bu nedemek hep merak etmişimdir biliyormusun?

böyle atlamak gibi oldu ama kardeşim kusurumu mazur gör.

"kseo" değer verdiğim bir arkadşım bana yollamış inatla aylarca anlamını söylemedi sen bul dedi. sonra ayrılma anımız geldiği gün onu arabaya bindirip yolcu ederken mesaj attı
"kalbini sevdirene emanet ol" dedi. sonra bi başka yazısında başına bi "k" daha eklamiş "kalbini kalbime sevdirene emanet ol" yapmış :) bu olaydan sonra ne zaman bu kısaltmayı görsem bu arkadaşım aklıma gelir.

niyet, anlam güzel ama dilimizede yazık değil mi?

selam ve dua ile....
_Resul_

_Resul_

Neyse abi sohbetinize doyum olmuyor gidimde şu ders cdimi izleyeyim inşallah...Bi de bir şey sorcaktım benim forumum vardı sohbet meydanı diye ne güzel sohbete başlıyoruz üyeler o foruma girince haliyle ilk konuyu görüyorlar ilk konu da arabayı bayanlarmı erkeklermi iyi kullanır diye :D mesela biz muhabbet ediyoruz... bir üye de bence bayanlar iyi kullanır diyor konu dağılıyor... nasıl yapıcam benim forma giren direk son sayfayı görsün :D
:K:K
kasirga

kasirga

Kıdemli Üye · 142 mesaj

KAAN ERDEM

kusura bakmayın, gerçekten buraya yazı yazmak çok hoşuma gitti. Kaan kardeşim teşekkürederimin kısaltması t. ederiz değil . "tşk" :K:K:K:K

hayırlı geceler. yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.

selam ve dua ile..
_Resul_

_Resul_

kasirga
KAAN ERDEM

kusura bakmayın, gerçekten buraya yazı yazmak çok hoşuma gitti. Kaan kardeşim teşekkürederimin kısaltması t. ederiz değil . "tşk" :K:K

hayırlı geceler. yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.

selam ve dua ile..

Selamün aleyküm..Bazen ingilizceye kaçyor ty,thnx gibi git gide değişiyoruz...Bazı ahmaklarda çağ atladık diyorlar...Hallerine şükür edeceklerine:K:K
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Selamün Aleyküm Paylaşim Için Allah Razi Olsun .( Güzel Bir Hatirlatma Olmuş)
Mevla Yar Ve Yardimicinz Olsun.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.