DERT AĞACI

3.221 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Allah razı olsun çok düşündürücü güzel bi paylaşım .... Bende bir dert agacı yapmak istiyorum artık bütün dertler birbirine girdiğinde kırıcı olabiliyorum aileme karşı .... Selam ve dua ile.... hoşçakalın ...

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

<DAMLA>
selamun aleykum gül tanem hayırlı bereketli günler inşallah

çok hoş ve ders verici bir paylaşımdı ellerine güzel yüreğine saglık canım kardeşim rabbim razı olsun...
rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah:H
<<B)>>

"ÖFKEYLE GEÇEN HER DAKİKANIZ MUTLULUGUNUZDAN ÇALINMIŞ 60 SANİYEDİR"

Ve aleyküm selam canım kardeşim. Sana da hayırlı, bereketli akşamlar olsun inşallah..Rabbimiz c.c senden de razı olsun Nur Damlası, çok teşekkür ederim..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsin güzel kardeşim..Daimi dualardasın..Selam ve baki muhabbetle inşallah...B):H
A.gamze

A.gamze

Üye · 24 mesaj

Ne kadar guzel konulara degınıyorsunuz.Allah razı olsun.
aliye_aliye

aliye_aliye

erdalAllah (c.c.) razı olsun Aliye kardeş...ellerine sağlık...

Bende akşam evime giderken işhayatını şirket kapısında bırakmaya çalışıyorum...

Ama bazen akşam yemeğinde ellerimin istem dışı hareketler yaptığını,eşimin de artık eve

gelsen ...sözlerini işitiyorum...

İş hayatı işter istemez stres ve sıkıntılı...Eşlerin kocalarına biraz anlayış göstermesi

gerekir diyorum....selam ve dua ile

Selamün Aleyküm Erdal abim, Allah c.c razı olsun..
aliye_aliye

aliye_aliye

zynp_rukiye
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Allah razı olsun canım kardeşim paylaşımınız düşüdürücüydü sağolun.
Allah dan geldiğini idrak etmeliyiz.Sabırla duayla Mevlamdan yardım dilemeliyiz inşaallah.
Rabbim bizleri amel eden kullarından eylesin.

Güzel Yaratan a emanetsiniz.Baki selam ve dua ile...

Ve aleyküm Selam can kardeşim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah..Beğendiğinize sevindimB) Evet güzel kardeşim haklısınız, her daim sabırla, ayette de geçtiği üzere namazla da Rabbimizden yardım isteyenlerden olalım inşallah..Güzel duanıza amin canım kardeşim..Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsiniz, selam ve daimi dualar ile..B)
aliye_aliye

aliye_aliye

amine nurStresini Ailesine Yansitmamasi çok Güzel Aslinda Ama Insanin Dertleri Paylaştikça Azalir Bunuda Unutmamak Lazim Dimi???
Allah Razi Olsn...

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim..Selam ve dua ile.
aliye_aliye

aliye_aliye

firdespaylaşım için Rabbim razı olsun aliye ablacığım..
güzel bi örnek sunmuşsun bizlere..:G

ve erdal abi;evdede çalışmaya devam ediyormuşş..
çok çalışkanmışsın,maşallah abi..
ama tabiki eşinizinde,sizi sosyal faaliyetlerde görmesi hakkı olsa gerek...hep iş,hep iş...nereye kadar yaw...:K
haddim olmayan bi yorum yaptıysam,uyarabilirsin,erdal abi...
selam ve dualarımla..

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..Beğendiğinize sevindim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah..Allah'a emanet olun..Selam ve dua ile. B)B)
aliye_aliye

aliye_aliye

sivetok
aliye_aliye

~*~*~*~*~*~ B) ~*~*~*~*~*~*~
aliye_aliye

aliye_aliye

PıtırcıkGünün stres ve sorunlarından arınmalı insan evine varınca.Çok hoş bir paylaşım.Eve iş sorunlarını getirmemek,kızgınlıklarını kapının dışında bırakmak aile bireyleriyla olan muhabbeti artırır.İnsan evinde huzurlu ve mutlu olmalıdır.
Allah razı olsun.:H

Evet haklısınız kardeşim..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..Rabbimiz c.c razı olsun..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..B)
aliye_aliye

aliye_aliye

EBRARNISAÇOOKKK ÇÇOOOKKKK GÜZEL BİR YAZI .
ALLAH RAZI OLSUN ALİYE.
KEŞKE HEPİMİZİN BİR DERT AĞACI OLSA....

Allah c.c razı olsun sizden de..Sağolasınız. İstersek olur inşallah güzel kardeşim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..B)
aliye_aliye

aliye_aliye

ilimsuallah rarzı olsun herkes bunu yapabilse herkesin bir ağacı olsa allah kimseye dertvermesin amin esselamu eleyküm verahmatullah

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim..Amin inşallah..Allah c.c razı olsun..Selam ve dua ile...
aliye_aliye

aliye_aliye

gecekonduselamun aleyküm Allah razı olsun çok düşündürücü güzel bi paylaşım .... Bende bir dert agacı yapmak istiyorum artık bütün dertler birbirine girdiğinde kırıcı olabiliyorum aileme karşı .... Selam ve dua ile.... hoşçakalın ...

Ve aleyküm selam kardeşim. Sabırlı davranmaya çalışmak çok daha iyi olacaktır inşallah..Allah c.c cümlemizden razı olsun, Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile inşallah.
|_GüLüM_|

|_GüLüM_|

Aktif Üye · 86 mesaj

Allah razi 0lsun karde$$
aliye_aliye

aliye_aliye

A.gamzeNe kadar guzel konulara degınıyorsunuz.Allah razı olsun.

Rabbimiz c.c sizden de razı olsun kardeşim..Beğendiğinize sevindim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..
aliye_aliye

aliye_aliye

|_GüLüM_|Allah razi 0lsun karde$$

Amin, ecmain, cümlemizden inşallah kardeşim.Selam ve dua ile.
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Erdal abim, Allah c.c razı olsun..

ALEYKÜM SELAM ALİYE KARDEŞ ...GÖNLÜNE SAĞLIK...GÜZEL YAZILAR ÇIKARIYORSUN...RABBİM RAZI OLSUN...DUA İLE...
aliye_aliye

aliye_aliye

erdalALEYKÜM SELAM ALİYE KARDEŞ ...GÖNLÜNE SAĞLIK...GÜZEL YAZILAR ÇIKARIYORSUN...RABBİM RAZI OLSUN...DUA İLE...

Rabbimiz c.c sizden de razı olsun Erdal abim..Teşekkür ederim..Rabbimize emanetsiniz, selam ve acizane dualar ile inşallah..
meryem-hanne

meryem-hanne

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Daha önce okumuştum tekrar zevkle okudum. Negüzel doktora gerek duymadan terapi Allah razı olsun selam ve dua ile
aliye_aliye

aliye_aliye

meryem-hanneDaha önce okumuştum tekrar zevkle okudum. Negüzel doktora gerek duymadan terapi Allah razı olsun selam ve dua ile

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim..Selam ve dua ile inşallah.
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

emegine saglik...harika olmus...cok begendim... bu sekilde bizlerde her sorunumuzu etrafimizdakilere ustlenmesek... ve huzur mutluluk yasamimizi devam ettirsek... eminimki cok sey kolaylasir... unutmiyalim küçük seylerle mutlu olmak vardir...allah sizden razi olsun...Gününüz hayirli olsun güzel kardeslerim.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.