HATİM İNDİRECEK MİSİNİZ?
6.003 görüntülenme · 84 yanıt
RE: HATİM İNDİRECEK MİSİNİZ?
tamam kardeşim sende 12,13,14,15,16. cüzleri okursun inş
hafiz 24 yazdı:
selamün aleyküm kardeşim bende inşellah hatminsevabından faydalanmak isterim ne zaman kadar okunacanı bilidiriseniz sevinirim 5 cüze kadar okuyabilirim inşallah eğer hatim bitmezse tekrar alırım inşallah hangi cüzler olacanı bana söyleyin yeter selam ve dua ile
tamam kardeşim sende 12,13,14,15,16. cüzleri okursun inş
yok kardeşim onları ben dağıtmıştım inş sende 19. cüzü alırsın allah'ın izniyle
sehidearzu yazdı:
sıradaki cüz 7.cüz heraldeki??yanlışım varsa düzeltin kardeşler ben 7. cüzü alıyım inşAllah:D
RABBİM KABUL ETSİN, EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE BİZLERİ MASHAR EYLESİN İNŞALLAHB)B)B)
yok kardeşim onları ben dağıtmıştım inş sende 19. cüzü alırsın allah'ın izniyle
allah razı olsun kardeşim sende 21. cüzü okursun inş
ararat yazdı:
SLM .ALYK BENDE VARIM BENDE ALIYORUM 2 CÜZDE BANA YAZIN ..AMA HANGİLERİ OLDUĞUNU BİLDİRİN LÜTFEN AVUKAT ABLAM SENİ MAHCUP EDERMİYİZ HİÇ BEN KISA BİR SÜREDİR ARANIZDAYIM AMA SİZİN HEMEN HEMEN YAZDIKLARINIZIN HEPSİNİ OKUDUM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİLĞİLER VERİYORSUNUZ ARKADAŞLARIMADA SÖYLİYEYİM ONLARDA KATILIRLAR .ALLAHA EMANET OLUN
allah razı olsun kardeşim sende 21. cüzü okursun inş
Selamun Aleyküm. Ben çok sıklıkla giremiyorum şimdi vakit buldumda girdim siteye. Allahın İzni ile bende bir cüz okumak istiyorum. hangi cüz olduğunu siz belirtin ben okuyayım İnşaallah. Birde tam kontrol etmedim hatimin bir süresi varmı onu da belirtirseniz sevinirim . Allah' a emanet olun.
Selamun Aleyküm. Ben çok sıklıkla giremiyorum şimdi vakit buldumda girdim siteye. Allahın İzni ile bende bir cüz okumak istiyorum. hangi cüz olduğunu siz belirtin ben okuyayım İnşaallah. Birde tam kontrol etmedim hatimin bir süresi varmı onu da belirtirseniz sevinirim . Allah' a emanet olun.
hatim bu ay sonuna kadar kutlu doğum haftası münasebeti ile düzenlenmiş bir proje sizde ozaman 22.cüzü okursunuz kısmetse inş
hasanfb yazdı:
hatim bu ay sonuna kadar kutlu doğum haftası münasebeti ile düzenlenmiş bir proje sizde ozaman 22.cüzü okursunuz kısmetse inş
SLM ALYK MAHBUSİN KARDEŞİM BEN 2 TANE ALMAK İSTİYORUM SİZ SADECE 1 TANE VERDİNİZ 21.CÜZ BİR TANE DAHA OKUMAK İSTİYORUM BEN AYRICA BİR ARKADAŞIMDA 10 TANE OKUMAK İSTİYOR LÜTFEN BUNLARINDA HANGİLERİ OLDUĞUNU YAZARMISIN BEN ARKADAŞIMA BİLDİREYİM İNŞALAH O GÜNE KADAR DAHA ÇOK HATİM İNDİRİRİM RESULÜ EKREM İÇİN RABBİMİN RIZASI İÇİN ..ALALAH EMANET OLUN BEN CEVABINIZI BEKELİYORUM KARDEŞİM ...ALLAHA EMANT OLUN
SLM ALYK MAHBUSİN KARDEŞİM BEN 2 TANE ALMAK İSTİYORUM SİZ SADECE 1 TANE VERDİNİZ 21.CÜZ BİR TANE DAHA OKUMAK İSTİYORUM BEN AYRICA BİR ARKADAŞIMDA 10 TANE OKUMAK İSTİYOR LÜTFEN BUNLARINDA HANGİLERİ OLDUĞUNU YAZARMISIN BEN ARKADAŞIMA BİLDİREYİM İNŞALAH O GÜNE KADAR DAHA ÇOK HATİM İNDİRİRİM RESULÜ EKREM İÇİN RABBİMİN RIZASI İÇİN ..ALALAH EMANET OLUN BEN CEVABINIZI BEKELİYORUM KARDEŞİM ...ALLAHA EMANT OLUN
hakkını helal et kardeşim ben bir tane olarak anlamışım kusura bakma ozaman birde 23. cüzü okursunuz arkadaşınızada 24,25,26,27,28,29,30. cüzleri verirsiniz ancak bukadar kalıyo arkadaşınıza eğer tekrar taleb olursa ben bir hatim daha alırım arkadaşınız okusun fazla yapmış oluruz inş taleb olurda 3. hatime başlarız
hakkını helal et kardeşim ben bir tane olarak anlamışım kusura bakma ozaman birde 23. cüzü okursunuz arkadaşınızada 24,25,26,27,28,29,30. cüzleri verirsiniz ancak bukadar kalıyo arkadaşınıza eğer tekrar taleb olursa ben bir hatim daha alırım arkadaşınız okusun fazla yapmış oluruz inş taleb olurda 3. hatime başlarız
EVEEET TALEP VARSA 3.HATİME BİLDİRİN KARDEŞLERİM.ALLAH KABUL ETSİN.RABBİM CÜMLEMİZİ EFENDİMİZİN ŞEFAATLERİNE NAİL EYLESİN.AMİN.A.E.O.
EVEEET TALEP VARSA 3.HATİME BİLDİRİN KARDEŞLERİM.ALLAH KABUL ETSİN.RABBİM CÜMLEMİZİ EFENDİMİZİN ŞEFAATLERİNE NAİL EYLESİN.AMİN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
S.A.ÇİĞDEMCİM BAKTIN DE Mİ?A.E.O.
S.A.ÇİĞDEMCİM BAKTIN DE Mİ?A.E.O.
FORUM SAHİBİ NERELERDESİİİİN?:D
FORUM SAHİBİ NERELERDESİİİİN?:D
BAKTIM BULAMADIM BEN CÜZLERİMİ KARDEŞİM Bİ BAKIVERDE SÖYLE BEKLİYORUM OKUYAYIM BİR AN ÖNCE
BAKTIM BULAMADIM BEN CÜZLERİMİ KARDEŞİM Bİ BAKIVERDE SÖYLE BEKLİYORUM OKUYAYIM BİR AN ÖNCE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13188-hatim-indirecek-misiniz · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.