Allah razı olsun çok önemli bir paylaşım... bizler Esma-ül Hüsna'nın değerini biliyoruz ama bir doktorunda bunları söylemesi inşallah bilmeyenlere yol olur...
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
10.081 görüntülenme · 53 yanıt
nigdeli yazdı:
S.A KARDEŞİM.
SAĞOLUN ÇOK GÜZEL BİR KONU...
ENDER SARAÇIN BİR PROGRAMDA "HUŞU İÇİNDE KILINAN BİR SABAH NAMAZININ TÜM GÜNÜ OLUMLU ETKİLEYECEĞİNDEN, DAHA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEYE VESİLE OLACAĞINDAN" BAHSETTİĞİNİ DUYUNCA COK ŞAŞIRMIŞTIM:o:o...
O GÜNDEN SONRA BENİM DE DİKKATİMİ ÇEKMEYE BAŞLADI...KİTABINI DA MERAK ETTİM DOĞRUSU. OKUMAK İSTERİM ...
Allah razı olsun...B)
tevbekar yazdı:
Allah razı olsun çok önemli bir paylaşım... bizler Esma-ül Hüsna'nın değerini biliyoruz ama bir doktorunda bunları söylemesi inşallah bilmeyenlere yol olur...
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
mustafa_xtar yazdı:
desertrose yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA KARDEŞİM. GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR BİLGİ.. PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK SAĞOL.. A.E.O.
ve aleykümselam kardeşim Allah senden razı olsun
nerelerdesin sen yaw kaç gündür görünmüyorsun
erdal yazdı:
S.A.
MUSTAFA KARDEŞ GÜZEL BİR ÇALIŞMA YAPMIŞSINIZ ALLAH RAZI OLSUN...
MASAMIN ÜSTÜNDE DEVAMLI SENAİ DEMİRCİNİN 99 ESMA KİTABI VAR,MUHAKKAK HERGÜN
BİRKAÇ SAYFA OKUMAYA ÇALIŞIYORUM...
BU ÖNEMLİ AÇIKLAMALARINIZIN IŞIĞI ALTINDA DAHA ANLAMLI OLDU... ALLAH RAZI OLSUN...
Ben acizim:sen Kadirsin.
Ben fakirim:Sen Rahimsin.
Ben ölüyüm:Sen Hayysın.
Ben çaresizim;Sen Ahadsin.
Ben muhtacım ;Sen Samedsin.
Ben sağırım; İşiten Sensin.
Ben körüm ; Sen Görensin.
Ben dilsizim; Konuşan Sensin.
Ben yaratılıyorum ; Yaratan Sensin.
Ben yokum ; Sen Varedensin.
Ben hiçim ama emellerimbüyüktür.
Ben yoksulum ama isteklerim çoktur.
Ben isterim , çünki Sen Büyüksün.
Tanık yaz büyüklüğüne bu küçük kalbimi.
senai demirci
karapece yazdı:
s.a PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH TEALA HZ. NİN BUYURDUĞU GİBİ KALPLER YANLIZ ALLAHI ANMAKLA MUTMAİN OLUR.....B)B)B)
desertrose yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
desertrose yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA KARDEŞİM. GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR BİLGİ.. PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK SAĞOL.. A.E.O.
ve aleykümselam kardeşim Allah senden razı olsun
nerelerdesin sen yaw kaç gündür görünmüyorsun
NE GÜNÜ YAWW HAFTALAR OLDU.. DEDİMYA BENİM FORUMUMDA EVDE İNTERNETTE SORUN VARDI O YÜZDEN YOKTUM BAYADIR.. NASILSINIZ İYİMİSİNİZ NELER OLDU BEN YOKKEN?
eliffff yazdı:
B)B)B)B)B)
ZEHRA MELEK yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ:):):) KONUYLA ALAKASI YOK;) AMA ELİFFFF KARDEŞİMİN EKLEDİĞİ RESİM DE ÇOK HOŞ ..RAHMANIN HALİM SIFATI GİBİ HİLİM DOLU VE ÇOK MASUM DURUYOR...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..
mustafa11 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13035-esma-recetesi-dr-ender-sarac · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.