dularınızı eksik etmeyin..

863 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
ferit_pilsen

ferit_pilsen

Aktif Üye · 85 mesaj

selamünaleyküm abilerim ablalarım..ben daha 17 yaşımdayım..nisanda allah kısmet ederse eniştemle umreye gideceğim. ama eniştemin çalıştığı yerin patronlarımı artık her kimse Çin'e gitme olasılıkları varmış,eğer giderlerse bizim umre işi yatar. ama ben umreye gitmeyi çok istiyorum sık sık kabeyi rüyamda görüyorum..dua edin nisanda giderim inşallah..hepinizin ellerinden öpüyorum..
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

RE: dularınızı eksik etmeyin..

inşallah Rabbimin izni ile istediğiniz tarihde gidersiniz... ama bence gidemezsenizde çok üzülmeyin mutlaka bunda da bir hikmet vardır... ne mutlu size ki bu genç yaşınızda o mübarek toprakları görme fırsatını yakalamışsınız... inşallah o mübarek topraklarda bizler içinde dua edersiniz...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

B)ayy ne güzel kardeşim. inşallah bizlerede o kutsal toprakları görmek nasip eder cenabı mevlam. inşallah gidersiniz kardeşim. sizler gibi küçük yaşta böyle oraları görmek için can atan kardeşlerime çok imreniyyorum. genelde biliyorsunuz sizin yaşınızdakiler çok farklı istekler peşinde.. rabbim hepimize hidayet versin. a.e.oB)
ferit_pilsen

ferit_pilsen

Aktif Üye · 85 mesaj

çok teşekkür ederim dualarınız için...sizin ve bezim dualarımız sayesinde 4 nisanda gidiyorum inşallah..........çok heycanlıyım..
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM NE GÜZEL :) BİZLER İÇİNDE DUA ET OLUR MU ALLAH'A EMANET OL B)
sadece_eda

sadece_eda

Mübarek Üye · 810 mesaj

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM...
UMARIM HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ İLERLER...B)
ferit_pilsen

ferit_pilsen

Aktif Üye · 85 mesaj

gittim geldim allahın izniyle..çok güzeldi oralar.. inanın sizler içinde dua ettim...
efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

selamunaleykum
sevgılı kardesım rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın muhakkakkı umre zıyaretı yapmak ınsanlar ıcın hayırlıdır fakat eger olmazsada cok uzulmeyın herseyın bır zamanı vardır belkıde olmaz ıse ılerıde gıtmenız sızın orada yapacagınız hayır ve ıbadetlerınız acısından daha hayırlı daha makbul olacktır ama dılerım yınede su an gıtmenız hayrılı ıse bızım ıcınde o topraklara ayak basar dularınızda bızlerıde eksık etmezsınız ınsallah.
selam ve dua ıle...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.