EVRENİN IŞIĞI
4.069 görüntülenme · 24 yanıt
RE: EVRENİN IŞIĞI
canım benim... Allah cümlemizden razı olsun...
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
nigdeli yazdı:
S.A CANIM ABLAM..
ALLAH RAZI OLSUN...ÇOK ANLAMLI VE GÜZELDİ...B)B)B)
ALLAHA EMANET OL ABLACIM...DUA İLE...
canım benim... Allah cümlemizden razı olsun...
Allah c.c razı olsun ablacım bunu bır yerde daha görmüştüm
selametle kal selam ve dua ile inş a.e.o. B)B)B)
Allah sende de razı olsun canım... inşallah Rabbim bizlere doğru kapıları açmayı nasip eder..
paryosa_t yazdı:
Allah sende de razı olsun canım... inşallah Rabbim bizlere doğru kapıları açmayı nasip eder..
Harika bir detay ve çok güzel bir konu, ressamın ince dokundurması çok anlamlar taşıyor tabi anlayabilene, kapıların kapanmaması için şu 3 günlük ömürde kimseyi kırmadan incitmeden geçirmek çok önemli.. Benim sevdiğim bir laf vardır "Çıktığın kapıyı sert kapatma, aralık bırak ki geri dönmek istediğinde girebilesin" söyleyni hatırlamıyorum" :(
SELAM VE DUA İLE :D
Harika bir detay ve çok güzel bir konu, ressamın ince dokundurması çok anlamlar taşıyor tabi anlayabilene, kapıların kapanmaması için şu 3 günlük ömürde kimseyi kırmadan incitmeden geçirmek çok önemli.. Benim sevdiğim bir laf vardır "Çıktığın kapıyı sert kapatma, aralık bırak ki geri dönmek istediğinde girebilesin" söyleyni hatırlamıyorum" :(
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Allah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun annem... ellerinden öpüyorum
hafize yazdı:
Allah razı olsun annem... ellerinden öpüyorum
Harika bir detay ve çok güzel bir konu, ressamın ince dokundurması çok anlamlar taşıyor tabi anlayabilene, kapıların kapanmaması için şu 3 günlük ömürde kimseyi kırmadan incitmeden geçirmek çok önemli.. Benim sevdiğim bir laf vardır "Çıktığın kapıyı sert kapatma, aralık bırak ki geri dönmek istediğinde girebilesin" söyleyni hatırlamıyorum
tüm söyledıklerinize katılıyorum allaha emanet olun
Harika bir detay ve çok güzel bir konu, ressamın ince dokundurması çok anlamlar taşıyor tabi anlayabilene, kapıların kapanmaması için şu 3 günlük ömürde kimseyi kırmadan incitmeden geçirmek çok önemli.. Benim sevdiğim bir laf vardır "Çıktığın kapıyı sert kapatma, aralık bırak ki geri dönmek istediğinde girebilesin" söyleyni hatırlamıyorum
Hafize annemiz yine döktürmüş değil mi? :D yüreğinize sağlık...B)B)
sevgi dinc yazdı:
Hafize annemiz yine döktürmüş değil mi? :D yüreğinize sağlık...B)B)
sende hoşgeldin abim bir süredir göremedim seni belkide denk gelmedik...
mtekik yazdı:
bezmi safa yazdı:
emeğinize sağlık ALLAH RAZI OLSUN
S.A. ABLAM
HOŞ GELDİN . İNŞALLAH SÜREKLİ BİLGİLEİRNDEN FAYDALANIRIZ
K.S.E.O
sende hoşgeldin abim bir süredir göremedim seni belkide denk gelmedik...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12973-evrenin-isigi · 17.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.