ŞÜKREDELİM. HEMEN ŞİMDİ!

8.414 görüntülenme · 75 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

RE: ŞÜKREDELİM. HEMEN ŞİMDİ!

B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Selma_

Selma_

Mübarek Üye · 606 mesaj

s.a allah razı olsun kardeşim.
sana binlerce şükür yarabbi. aklıma şuan da gelmeyen, verdiğin bütün nimetler için.
_Resul_

_Resul_

A.s Allah sizdende razı olsun..B)B)
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

Rabbim verdiğin nimetlerden dolayı Sana şükürler olsun..
elhamdülillah......
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Ya Rabbim sana sonsuz kere şükürler olsun Hamdolsun verdiğin nimetler için
Selametle :H
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Ne Kadar Güzel Bir Yazi Bu Böyle. Irkildim Okurken.rabbim Vesile Olduğun Için Razi Olsun Kardeşim. Daima şükür Diyebilenlerden Eylesin Hepimizi Inşallah Rabbimize Emanet Ol Kardeşim.
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

elhamdülillah li külli hal.... :)
Allah Razı olsun resul kerdeşim
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.rabbim şükürler olsun verdiğin her nimete.
_Resul_

_Resul_

derya86Selamun Aleykum Ne Kadar Güzel Bir Yazi Bu Böyle. Irkildim Okurken.rabbim Vesile Olduğun Için Razi Olsun Kardeşim. Daima şükür Diyebilenlerden Eylesin Hepimizi Inşallah Rabbimize Emanet Ol Kardeşim.

Ve aleykümselam...Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...Allah(c.c)'ya emanet olunuz..aMİN..İNŞALLAH..
_Resul_

_Resul_

ZEHRA MELEKelhamdülillah li külli hal.... :)
Allah Razı olsun resul kerdeşim

ALLAH(C.C) SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH..Allah(c.c)'ya emanet olun..
_Resul_

_Resul_

mahsun kulselamün aleyküm kardeşim.rabbim şükürler olsun verdiğin her nimete.

Ve aleykümselam...Hayırlı cumalar inşallah..Allah(c.c)'ya emanet olun..:H
esra01

esra01

Kıdemli Üye · 157 mesaj

Rabbim kainattaki canlılar adedince sana şükürler osun...
bunu bize hatırlatan kardeşlerimiz olduğu için de şükürler olsun sana
Allah cümlemizden Razı olsunn
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

Aldiğim Nefes Kadar,verdiğim Nefes Kadar,bundan Sonra Alip Vereceğim Nefesler Kadar Hamdü Senalar Olsun.subhanallahi Ve Bi Hamdihi.hayirli Akşamlar........
azranaz

azranaz

Yeni Üye · 9 mesaj

Rabbim herdaim şükreden kullarından eylesin bizleri inş Allah razı olsun paylaşımına teşekkürler selam ve dua ileB)B)B)B)
merihg

merihg

Üye · 46 mesaj

amin amin amin
Rabbim dilimizi şükürlü eylesin inşallah ve hatırlatandanda vesile olandanda Allah razı olsun inşallah amin amin
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

hemen şimdi bilgisayarınızın yada internet erişiminizin olmasına, böyle siteler oluşturarak sizi şükretmeye hayra ve barışa sevk eden kişilerin olmasına, okuma becerinizin olmasına, yazıyı okuyabilecek gözlere, anlayabilecek akla sahip olmanıza, böyle sitelere girip dini yazıları okumaya zaman ayırabilecek kadar dine ilginizin olmasına ve imanınıza şükrederek başlayabilirsiniz.AMİN AMİN VE ŞÜKÜR
_Resul_

_Resul_

Ahmet&Gizem, post: 495292, member: 60769Aldiğim Nefes Kadar,verdiğim Nefes Kadar,bundan Sonra Alip Vereceğim Nefesler Kadar Hamdü Senalar Olsun.subhanallahi Ve Bi Hamdihi.hayirli Akşamlar........

:HAllah(c.c)'ya emanet olun inşallah...Hayırlı günler..
_Resul_

_Resul_

azranazRabbim herdaim şükreden kullarından eylesin bizleri inş Allah razı olsun paylaşımına teşekkürler selam ve dua ileB)B)B)B)

Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...
Hayırlı günler inşallah.. :H
_Resul_

_Resul_

merihgamin amin amin
Rabbim dilimizi şükürlü eylesin inşallah ve hatırlatandanda vesile olandanda Allah razı olsun inşallah amin amin

Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...
Amin..
Hayırlı günler.. :H
_Resul_

_Resul_

dolunayhilalhemen şimdi bilgisayarınızın yada internet erişiminizin olmasına, böyle siteler oluşturarak sizi şükretmeye hayra ve barışa sevk eden kişilerin olmasına, okuma becerinizin olmasına, yazıyı okuyabilecek gözlere, anlayabilecek akla sahip olmanıza, böyle sitelere girip dini yazıları okumaya zaman ayırabilecek kadar dine ilginizin olmasına ve imanınıza şükrederek başlayabilirsiniz.AMİN AMİN VE ŞÜKÜR

:H:H
Hayırlı günler inşallah..
:H:H
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.