ÇANAKKALE....
2.182 görüntülenme · 24 yanıt
RE: ÇANAKKALE....
s.a. Allah razı olsun emeğinize sağlık.rabbim ecdadımızn emanetini korumak nasip etsin bize.şu günlerde en çok yabancılara satılan topraklar orada maalesef.rabbim filistinin durumuna düşürmeden uyandırsın.memleketimin her metre karesinin değerine paha biçilemez.onun için kanlarla yıkandı.allaha emanet olun
s.a. Allah razı olsun emeğinize sağlık.rabbim ecdadımızn emanetini korumak nasip etsin bize.şu günlerde en çok yabancılara satılan topraklar orada maalesef.rabbim filistinin durumuna düşürmeden uyandırsın.memleketimin her metre karesinin değerine paha biçilemez.onun için kanlarla yıkandı.allaha emanet olun
a.s. cümlemizden rabbim razı olsun inş...güzel yorumunuzdan dolayı..allah sizdende razı olsun..selametle..
metfamu yazdı:
a.s. cümlemizden rabbim razı olsun inş...güzel yorumunuzdan dolayı..allah sizdende razı olsun..selametle..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
selamün aleyküm çanakkale şehitleri için ben de 1 hatim okuyorum Allah izin verirse bu hafta biter bunuda eklermisiniz böyle güzellikleri hatırlattığınız için çok sağolun bu siteyi çok seviyorum
selamün aleyküm çanakkale şehitleri için ben de 1 hatim okuyorum Allah izin verirse bu hafta biter bunuda eklermisiniz böyle güzellikleri hatırlattığınız için çok sağolun bu siteyi çok seviyorum
VE A..SELAM...ALLAH KABUL ETSİN İNŞ...SAĞOALSINIZ..SELAMETLE...
tuba8 yazdı:
VE A..SELAM...ALLAH KABUL ETSİN İNŞ...SAĞOALSINIZ..SELAMETLE...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12838-canakkale · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 18 Mart Şehitleri Anma Ve Çanakkale Zaferi Genel Konular 7 cevap
- ÇANAKKALE' deyiz Resimler 109 cevap
- Çanakkale'de Sanal Gezinti yapın Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 3 cevap
- ÇANAKKALE ZAFERİ (KAHRAMANLIK GÜNÜ) 18 MART 1915 Resimler 51 cevap
- Çanakkale ve mevlid kandili Rebiülevvel Ayı 2 cevap
- ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ SLAYTI RESİMLERLE Nasihatler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.