ÇANAKKALE....

2.182 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: ÇANAKKALE....

ALLAH C.C. RAZI OLSUN KARDEŞLERİM...RABBİM BİZİ ONLARDAN AYIRMASIN İNŞ..DUA EDELİM ONLARA İNŞ..SELAMETLE..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
metfamu

metfamu

Mübarek Üye · 592 mesaj

s.a. Allah razı olsun emeğinize sağlık.rabbim ecdadımızn emanetini korumak nasip etsin bize.şu günlerde en çok yabancılara satılan topraklar orada maalesef.rabbim filistinin durumuna düşürmeden uyandırsın.memleketimin her metre karesinin değerine paha biçilemez.onun için kanlarla yıkandı.allaha emanet olun
m_muaz

m_muaz

metfamu yazdı:
s.a. Allah razı olsun emeğinize sağlık.rabbim ecdadımızn emanetini korumak nasip etsin bize.şu günlerde en çok yabancılara satılan topraklar orada maalesef.rabbim filistinin durumuna düşürmeden uyandırsın.memleketimin her metre karesinin değerine paha biçilemez.onun için kanlarla yıkandı.allaha emanet olun

a.s. cümlemizden rabbim razı olsun inş...güzel yorumunuzdan dolayı..allah sizdende razı olsun..selametle..
fatma_tuba

fatma_tuba

Kıdemli Üye · 145 mesaj

selamün aleyküm çanakkale şehitleri için ben de 1 hatim okuyorum Allah izin verirse bu hafta biter bunuda eklermisiniz böyle güzellikleri hatırlattığınız için çok sağolun bu siteyi çok seviyorum
m_muaz

m_muaz

tuba8 yazdı:
selamün aleyküm çanakkale şehitleri için ben de 1 hatim okuyorum Allah izin verirse bu hafta biter bunuda eklermisiniz böyle güzellikleri hatırlattığınız için çok sağolun bu siteyi çok seviyorum

VE A..SELAM...ALLAH KABUL ETSİN İNŞ...SAĞOALSINIZ..SELAMETLE...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.