istek alıyoruz afendim hoş geldiniz ama ne yazık ki prog. istekler için ayrıldıgımız zaman tüekndi yarın inş. sizin için bir istek alırız yarın tekrar msj yolarsanzın sevinirm...
RADYO YAYINIM BAŞLADI...
17.372 görüntülenme · 271 yanıt
RE: RADYO YAYINIM BAŞLADI...
istek alıyoruz afendim hoş geldiniz ama ne yazık ki prog. istekler için ayrıldıgımız zaman tüekndi yarın inş. sizin için bir istek alırız yarın tekrar msj yolarsanzın sevinirm...
yayın hayatınızda size başarılar güzel şeyler yapıyorsunuz, devam.....
yayın hayatınızda size başarılar güzel şeyler yapıyorsunuz, devam.....
muhammedler kardeşim eyvallah...
Yayında Yanlız bırakmayacagınıza inanıyorum kardeşlerim Son 8 dk sonra Yayındayım inş.
muhammedler kardeşim eyvallah...
Yayında Yanlız bırakmayacagınıza inanıyorum kardeşlerim Son 8 dk sonra Yayındayım inş.
ŞUANDA YAYINDAYIM...
AİLEM BENİ YANLIZ BIRAKMAYACAKTIR. EMİNİM S.A. DİNLEYİNİZ SEVİNİZ BİZİDE UNUTMAYINIZ...
ŞUANDA YAYINDAYIM...
AİLEM BENİ YANLIZ BIRAKMAYACAKTIR. EMİNİM S.A. DİNLEYİNİZ SEVİNİZ BİZİDE UNUTMAYINIZ...
evet kardeşim int üzerinden dinleyebilriisniz ancak
mavi22 yazdı:
s.a hayırlı programlar.
radyoyu sadece net üzerinden mi? dinleme olanağımız var.
evet kardeşim int üzerinden dinleyebilriisniz ancak
yakma yarabbi size inş.
zarife_76 yazdı:
S.A. ESAD AYDOGANDAN BEN YINE ILALLAH DERIM VEYA YAKMA YARABBI B)B)B)
yakma yarabbi size inş.
DURSUN ALİ ERZİNCANLI ''YAĞMUR SELAMÜN ALEYKÜM ABİ BEN AİLİM İCİN KARIM İSMİGÜL KIZIM TUĞBA İCİN İSTEKDE BULUNMAK İSTEYORUM CALARSAN SEVİNİRİZ O OLMAZSA BAŞKA CALIN ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE
DURSUN ALİ ERZİNCANLI ''YAĞMUR SELAMÜN ALEYKÜM ABİ BEN AİLİM İCİN KARIM İSMİGÜL KIZIM TUĞBA İCİN İSTEKDE BULUNMAK İSTEYORUM CALARSAN SEVİNİRİZ O OLMAZSA BAŞKA CALIN ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Allah razı olsun size ve Ailenize Selam olsun inş. Kardeşim hakkınızı hella edin bugun istek aladık hayırlısı ile yarın ilk parçamız bu olsun inş. YArın saat 22: 03 Allah c.c. izin verirse D.Ali Erzincanlı Yamug eseri size ve sevdiklerinize gelecek inş. Hakkınızı hella edin s.a.
CEVDET-71 yazdı:
Allah razı olsun size ve Ailenize Selam olsun inş. Kardeşim hakkınızı hella edin bugun istek aladık hayırlısı ile yarın ilk parçamız bu olsun inş. YArın saat 22: 03 Allah c.c. izin verirse D.Ali Erzincanlı Yamug eseri size ve sevdiklerinize gelecek inş. Hakkınızı hella edin s.a.
Siyahgulsevdalisi yazdı:ALLAH SEZDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM COK SEVİN DİRDİNİZ BENİ ALLAHDA SİZİ SEVİNDİRSİN ALLAHA EMANET OLUN
CEVDET-71 yazdı:

ŞUANDA YAYINDAYIM... BEKLERİM EFENDİM İSTEKLERİNİZİ ALICAM İNŞ.
RADYO İSLAM - ÜMMETİN SESİ
ŞUANDA YAYINDAYIM... BEKLERİM EFENDİM İSTEKLERİNİZİ ALICAM İNŞ.
RADYO İSLAM - ÜMMETİN SESİ
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ÇOKK MUTLU ETTİN BENİ TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİNN BANA PEYGAMBERİMİZİ HATIRLATIYOR ESSELAMUN ALEYKÜM
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ÇOKK MUTLU ETTİN BENİ TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİNN BANA PEYGAMBERİMİZİ HATIRLATIYOR ESSELAMUN ALEYKÜM

a.s. evet dogrudur Yagmur şiiri üstad Nurullah gençindir ve Yağmurdn kasıt Alemlere Rahmet olarak gönderilen Efendimzidir. bu yüzdendir ki Üstad Yagmur un rahmet oluşunu vurgulamış Efendimize çok güzel bir şiir Armagan etmiştir. Tabi ki D. Ali Erzincanlının o güzel yorumunuda unutmamamlı... sa.
a.s. evet dogrudur Yagmur şiiri üstad Nurullah gençindir ve Yağmurdn kasıt Alemlere Rahmet olarak gönderilen Efendimzidir. bu yüzdendir ki Üstad Yagmur un rahmet oluşunu vurgulamış Efendimize çok güzel bir şiir Armagan etmiştir. Tabi ki D. Ali Erzincanlının o güzel yorumunuda unutmamamlı... sa.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12774-radyo-yayinim-basladi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.