Allah razı olsun... dinlemeye devam edin birazdan Prog.ç Köşeleriyle devam edecegim. Allah razı olsun...
KALEMİMDEN DAMLAYANLAR DEVAM EDİYOR...
RADYO İSLAM - ÜMMETİN SESİ...
17.372 görüntülenme · 271 yanıt

Siyahgulsevdalisi yazdı:
Sevgili Kardeşlerim bazı durumlardan dolayı bir önce çıktığım Radyodan Ayrılma durumum gerçekleşti. Artık sitemizinda Radyosu olan Radyo İslam da sizlerle birlikteyim...
Bundan sonra Her gece Saat 22:00 ile 24: arasında Rabbim nasip ettiği sürece Sizlerle olacağım Sitemiz olarak desteğinizi bekliyorum... s.a. :)
Kader_sultan yazdı:
Siyahgulsevdalisi yazdı:
Sevgili Kardeşlerim bazı durumlardan dolayı bir önce çıktığım Radyodan Ayrılma durumum gerçekleşti. Artık sitemizinda Radyosu olan Radyo İslam da sizlerle birlikteyim...
Bundan sonra Her gece Saat 22:00 ile 24: arasında Rabbim nasip ettiği sürece Sizlerle olacağım Sitemiz olarak desteğinizi bekliyorum... s.a. :)
hayirlisi olsun kardesim bizde rabbim nasip ederse sitemizin radyosundan senin anlattiklarini takip edicez ins. B)
Siyahgulsevdalisi yazdı:
Kader_sultan yazdı:
Siyahgulsevdalisi yazdı:
hayirlisi olsun kardesim bizde rabbim nasip ederse sitemizin radyosundan senin anlattiklarini takip edicez ins. B)
eyvallah Gönlünüze Hoş Bir seda bırakmak için Kalemimden Damlayanlar Hep Sizlerle olucak Allah c.c. izin verdikce inş.
calik yazdı:
ara belleğe yazılıyor bağlanıyor diyor ama yok dinleyemiyorum ya
Siyahgulsevdalisi yazdı:
KALEMİMDEN DAMLAYANLAR DEVAM EDİYOR...
RADYO İSLAM - ÜMMETİN SESİ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12774-radyo-yayinim-basladi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.