Ahmedinejad Bakın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.944 görüntülenme · 14 yanıt
RE: Ahmedinejad Bakın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S.A
KARDEŞİM BUNLAR SEİLMEYECEK ADAMLARMI.ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN.
emre_uzer yazdı:
bu adamı çok seviyorum ve Amerika Kafirine karşı giriştiği bu Chiad'da kendine sonuna kadar destek veriyorum Allah bunun gibilerin sayısını arttırsın...
S.A
S.A.BEN DE AYNI FİKİRDEYİM.RABBİM SAYILARINI ARTIRSIN.BİZLERE DE GÖRMEYİ NASİP ETSİN.A.E.O.
mk5834 yazdı:
emre_uzer yazdı:
bu adamı çok seviyorum ve Amerika Kafirine karşı giriştiği bu Chiad'da kendine sonuna kadar destek veriyorum Allah bunun gibilerin sayısını arttırsın...
S.A
S.A.BEN DE AYNI FİKİRDEYİM.RABBİM SAYILARINI ARTIRSIN.BİZLERE DE GÖRMEYİ NASİP ETSİN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
çok güzel görüntüler Ahmedinejati çok iyi anlatıyor Müslüman aleminin Onun gibilerine ihtiyacı var ALLAH Ondan ve bütün ÜMMETİ Muhammedden razı olsun [ esselamu aleyke ya resulallah
çok güzel görüntüler Ahmedinejati çok iyi anlatıyor Müslüman aleminin Onun gibilerine ihtiyacı var ALLAH Ondan ve bütün ÜMMETİ Muhammedden razı olsun [ esselamu aleyke ya resulallah
İnsaalah Allah(celle celalühü) bizimde basımıza yönetici olarak böyle kendisinde cihat ateşi bulunan,kibirsiz, böyle mütevazi müslüman insanları yönetici olara:k görmeyi nasip eder:)
İnsaalah Allah(celle celalühü) bizimde basımıza yönetici olarak böyle kendisinde cihat ateşi bulunan,kibirsiz, böyle mütevazi müslüman insanları yönetici olara:k görmeyi nasip eder:)
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
S.A.RESİMDEKİ ŞAHIS İRAN CUMHUR BAŞKANI AHMEDİ NECAD..DIR..SELAMETLE..
tevbekar yazdı:
Hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız üzgünüm:( ama bahsettiğiniz kişiyi tanımıyor biraz bahsedermisiniz bende tanıyayım
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için... şimdi okuduğum yorumlar anlam kazandı... evet şimdi yazılan herşeye katılıyorum:)
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
m_muaz yazdı:
tevbekar yazdı:
Hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız üzgünüm:( ama bahsettiğiniz kişiyi tanımıyor biraz bahsedermisiniz bende tanıyayım
Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için... şimdi okuduğum yorumlar anlam kazandı... evet şimdi yazılan herşeye katılıyorum:)
:):)
tevbekar yazdı:
m_muaz yazdı:
tevbekar yazdı:
:):)
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
imanı yerinde diyebilirim ancak , bu kadar alçak gönüllü bir cumhuru reis nerede görülmüş
Allah yardımcısı olsun , bizlerlede düşman eylemesin Rabbim. Allah'a emanet olsun.
Allah razı olsun din kardeşime bu resimleri bizlerle karşılaştırdığı için
imanı yerinde diyebilirim ancak , bu kadar alçak gönüllü bir cumhuru reis nerede görülmüş
Allah yardımcısı olsun , bizlerlede düşman eylemesin Rabbim. Allah'a emanet olsun.
Allah razı olsun din kardeşime bu resimleri bizlerle karşılaştırdığı için
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12725-ahmedinejad-bakin · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ahmedinejad: Şehadet kültürü toplumu hayatta tutar Kutlama ve Tebrik Mesajları 1 cevap
- Böyle olur Ahmedinejad’ın düğünü Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Dr. Mahmud AHMEDİNEJAD'DAN G.W.Bush'a MEKTUP Boykot 11 cevap
- AHMEDİNEJAD'dan NEVRUZ MESAJI... Kutlama ve Tebrik Mesajları 7 cevap
- Mekkemizi ne hale getirmişler bi bakın Boykot 10 cevap
- İYİ DİNLEYİN BAKIN NE DİYOR........ İlahiler ve Ezgiler 25 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.