RE: Fenerlilere De Armağan Olsun
SARACOĞLUN da göreceğiz sizi..
Giriş var çıkış yok:):):)
15.853 görüntülenme · 212 yanıt
sekerdjelif yazdı:
SARACOĞLUN da göreceğiz sizi..
Giriş var çıkış yok:):):)

mustafa_xtar yazdı:
Fenerbahçenin 23 maçlık yenilmelik rekoru
24 maçlık gol kendi sahasında yenilmemezlik rekoru
rekor rekoru
bilmem ne rekoru
fenerle ilgili tüm rekorları biz bozduk
çok rekorlar vardıda hepsiniz bi bozduk
Rekor bozmak için deneyimli ekibimizden yardım alınız
makinaci06 yazdı:
bende beşiktaşlıyım ama maçtan maça hatırlıyorum.fenere hiç acımam ama adaletimahzad zannımca fenerli kıyamam ona o yüzden atıp tutumayım ben.sen tam gaz devam mustafa:D:D:D
makinaci06 yazdı:
bende beşiktaşlıyım ama maçtan maça hatırlıyorum.fenere hiç acımam ama adaletimahzad zannımca fenerli kıyamam ona o yüzden atıp tutumayım ben.sen tam gaz devam mustafa:D:D:D
ADALETIMAHZA yazdı:
makinaci06 yazdı:
S.A.YOK CANIM BENİM,HİÇ FARKETMEZ,BEN BÖYLE TAKILMA ZAMANLARINDA İŞE YARASIN DİYE KULLANIYORUM TAKIMI.YOKSA BANA NE FUTBOLDAN.ARADA İYİ OLUYOR.HEM BEN EN ÇOK BURALARDA,FENERLİLERİ KIZDIRIRIM.ÖNCEKİ GÜN MAÇ GÜNÜ SİYAH-BEYAZ GİYİNDİM BAŞTAN AŞAĞIYA.KİM YENECEK DİYE SORUYORLARDI BELLİ DEĞİL Mİ DEDİM.:D:D:D
mustafa_xtar yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
makinaci06 yazdı:
S.A.YOK CANIM BENİM,HİÇ FARKETMEZ,BEN BÖYLE TAKILMA ZAMANLARINDA İŞE YARASIN DİYE KULLANIYORUM TAKIMI.YOKSA BANA NE FUTBOLDAN.ARADA İYİ OLUYOR.HEM BEN EN ÇOK BURALARDA,FENERLİLERİ KIZDIRIRIM.ÖNCEKİ GÜN MAÇ GÜNÜ SİYAH-BEYAZ GİYİNDİM BAŞTAN AŞAĞIYA.KİM YENECEK DİYE SORUYORLARDI BELLİ DEĞİL Mİ DEDİM.:D:D:D
a.s ablamm maallah kanımızda var siyah beyazlılık :p:p:p
mustafa_xtar yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
makinaci06 yazdı:
a.s ablamm maallah kanımızda var siyah beyazlılık :p:p:p
ATA_11 yazdı:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12706-fenerlilere-armagan-olsun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.