✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE..........
aska mecnun yazdı:
Paylaşım için Allah razı olsun
3.696 görüntülenme · 43 yanıt
✦ Mübarek Üye
aska mecnun yazdı:
Paylaşım için Allah razı olsun
✦ Mübarek Üye
ZEHRA MELEK yazdı:
RESİM KALBİMİ TİTRETTİ:(:(:( YAZIK BİZE YAA MÜSLÜMAN Bİ ÜLKEDEYAŞIYORUZ:(:(:(
ÇEKTİKLERİMİZE BAK:(:(:( SINAVLARDAKİ RUH HALİMİZİ Bİ BİZ BİLİRİZ Bİ DE ALLAH:(:(:(
BENİM SINAVLAR GENE YAKLAŞTI NE YAPACAM BİLMİYORUM N'OLUR BİZ KARDEŞLERİNİZİ DUANIZDAN MAHRUM ETMEYİN:(:(:(
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SLM VE DUA İLE...:(:(:(
✦ Mübarek Üye
ibrahim123 yazdı:
allah hepimizin yardımcısı olsun bu hayat böyle
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Siyahgulsevdalisi yazdı:
Sa.. Kaan kardeşim Allah Razı olsun Ama benim bana ait olan bi şiir koymuşsun eger niyetin Allah rızası için ise hiç bi diyecegim yok Hakkım helal olsun ama eger niyetinde Başka bişey varsa Ozaman Hak hesap sorar. S.a.
✦ Mübarek Üye
Siyahgulsevdalisi yazdı:
İnşallah birinci şık degil sadece İdaamı kanıtlamak ve şiirin benim oldugunun bilinmesini istiyorum Emege saygı yazılmış ve kardeşimizde Allah Razı olsun demiş En azından alıntı yazabilirsin Kardeşim Ayıp ettin...
alttaki Şiir Formuma girerseniz şiirin benim oldugunu anlıcaksınız...
http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=22&thread_id=3292&rowstart=420
✦ Mübarek Üye
Siyahgulsevdalisi yazdı:
Helal olsun Kardeşim problem degil ama keşke ilk baştan alıntı oldugunu söyleseydiniz evet dogrudur benim bir çok sitede şiir Bölümlerim var burda ise tüm şiirlerim kayıtlı ben herzaman söylerim ALLAH RIZASI İÇİN KULLANILANALRDAN SORUN YOK AMA KENDİ NEFSİ İÇİN YA DA BAŞKA Bİ NİYETLE kullanılan her şiirimden Dolayı Allah katında hakkım varıdır. Keşke baştan alıntı olarak yapsaydınız neyse Olur böyle şeyler Arada bir. Sizde hakkınızı Helal Ediniz...
✦ Mübarek Üye
Siyahgulsevdalisi yazdı:
Art niyetinizin olmadıgına inannıyorum inanmak istiyorum Kardeşim Benim adımın geçmesi önem arz etmiyor Allah rızası iiçin kullandıysan Eyvallah Tamam ben Asla Bunun için bişey söyleyemem Bu Allahın izniyle Rabbim bana vesile kılması ile yazıdıgım bir şiirim. Hamd olsun neyse büyütmeyelim kızgınlıgım a gelince sadece ve sadece Durum Alıntı yazmanızı istememden kaynaklıdır. yoksa ismim olmasını istedigimden degil inş. sizde ögle yapmışsınızdır...
✦ Mübarek Üye
Siyahgulsevdalisi yazdı:
Sa. Keşke isim eklemeseydin kardeim neyse Allah Razı olsun Aman Dikkat emeğe saygıdan kastımız böyle şeyler Kaş yapalım derken Göz çıkarmıyalım inş. Bizde gaflete düşüyoruz bazen İnş. Hayırlsıı verdır bi hayır bundada. sa.
✦ Mübarek Üye
derya_gulu yazdı:
S.A.ben yeni üyeyim şu an donmuş vaziyette karikatüre bakıyorum. siyah gül sevdalısı kardeşim şiirin çok güzel ,kaan kardeşim karikatürle birleşince harika olmuş ikinizinde yüreğine sağlık.Emeğine sağlık Allaha emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12648-aglama-bacim · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.